nyår

Things I like!

Ah, det är en sådan lycka att få inreda och skapa igen. Älskar denna färgskala!
I dag ska jag ha Jul inspirationskurs på Sensus i Borås. Det ska verkligen bli jätteroligt,då mitt hjärta bankar extra för julen!
Vill också passa på och tipsa om en ett mysigt Event i Göteborg som Anna Löwenmark är med och ordnar. Jag fick erbjudande att vara med men tackade nej pga av att jag åtagit mig rollen som kursledare i höst. Man måste priotera, så är det i livet och då får man även tacka nej till kuliga saker.
Den 17 november kommer de att ha en unik kväll. Då inredning och scrapbooking står på schemat. fina vinster lottas ut!Här kan du anmäla dig!
Tack alla ni för era söta hälsningar. Stor Kram Anna

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »