övrigt

Att bli superinspirerad…

Bild fotad med iphonen!!
Ahh, visst äre härligt att bara bli så där superinspirerad,det blev jag i helgen!!
Dottern fyllde 16 år och skulle få ha huset för sig själv.Tjejerna i klassen skulle komma och de skulle laga mat och se på film tillsammans. Killarna placerades ut hos mormor och morfar och morbror T och mannen och jag styrde kosan mot Varberg. Man behöver alltså inte åka långt för att bo på hotell..
Vilket hotell, vi blev helt överförtjusta i super snyggt inredd Hotell Fregatten! otroligt snyggt inrett och fantastisk service. Både kvällsbuffe och frukostbuffe ingick i priset! Ett toppen dygn hade vi, med god mat och spabad. Nu är jag så upp över öronen inspirerad av inredningen på hotellet. Tavlorna som prydde väggarna gav mig många fina nya idéer!Så snyggt med wellpapp runt bilderna!!Nu ska jag smida planer om guldbeiga detaljer i vårt hem. Guldbeiga är förövrigt min favorit färg på kläder!!
Glöm nu inte möjligheten att vinna ett presentkort på 500 kr!
Ha det så gott/Anna!!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »