trädgården,  vardagsrum

Perfekt ljus..

Alltså morgonljuset är helt out standing! Så vackert alltså! Jag blir alldeles lycklig av solens strålar!
Morgonljuset flödar i hela vardagsrummet.Vilket medför ett perfekt ljus för fotograferande av fönstret mot skuggsidan. Lika ljust inne som ute.Vilket innebär att jag kan få näst intill full teckning i fönstret! Det gillar jag! Ibland stör det att ha teckning i fönstret på en bild, och andra gånger så tillför det mycket!
På bilden ser ni de bara vindruvegrenarna på min terrass. Älskar min terrass! Har sågat bort det mindre charmerande räcket runt terrassen, det var förövrigt en skön känsla att slita bort räcket. Jag gillar att röja och riva,man blir liksom glad i kroppen av sånt jobb! Planer finns på ett hemmasnickrat bord med ett grymt snyggt stål underrede!Sen får jag nog hoppas på loppislyckan för pengarna räcker nog inte till nya stolar. Men vi får se, hur det blir på altanen med sittplatser och allt!
Ev så ska jag hänga upp vita lakan som man kan dra för på kvällen – vill skapa medelhavskänsla. Rabatten med blommor runt om terrassen ryker och gräs ska sås istället!
Ska visa er en helhetsbild på mitt terrassprojekt nån dag! är i uppgrävningfasen av blomrabatten just nu!!
Ni som drömmer om fina terrassmöbler. Ta chansen och vinn en kanon fin soffgrupp till er terrass.
Man kan bo i Sverige, Danmark, Norge och Finland för att delta! Vid vinst så skickas soffan hem!
Här hittar ni till tävlingen!
Jag vill ha en sån när vår takterrass är klar, om vi har råd förstås. Men ni har ju möjlighet att vinna en, så kolla in tävlingen och knåpa ihop din slogan!
Ps. har svarat på era frågor under förra inläggets kommentarer!
Ha det så gott/Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »