nyår

Det där med lchf…

Här kämpade jag med vikten, vägde nog 92 kilo här. 
Jag tyckte inte om att vara med på bild då jag inte kände igen mig på bilden som kameran visade av mig….
Jag hade dessutom klippt mig och vantrivdes i den längden, saknade mitt långa hår och trivdes inte i de glasögonen jag hade. 
Lyckades gå ner ca 5 kilo i vikt och var så glad för det, men sen så var det stopp!
Jag åt kalorisnål mat, så lite fett som möjligt! Tränade så mycket jag hann och orkade, men sakta sakta smög sig kilona på för att väga 90,5 kilo i början av Januari 2012! Då fick jag nog.!!!
Under en månad åt jag kalorisnålt, tränade och kände mig allvarligt uppgiven. Sökte läkare för jag tänkte att det var något fel på mig. Jag åt ju fettsnålt, fiberrik mat och åt sällan godis och kakor. Och ändå så blev det en så hög siffra på vågen…
Jag började käka Lchf i början av februari 2012, och det har jag inte ångrat en enda dag. 
I mars 2012 fotade fotograf Jonas Lundberg mig, då vägde jag 86 kg och kände mig fin. Då var jag på väg att bli den jag alltid varit i kroppen, men det var många kilo kvar! Håret hade börjat växa ut, jippi!!
Med Lchf har jag  lyckats gå ner i vikt,genom att äta gott.                       Nu gillar jag min spegel bild 
och bilden som kameran visar av mig. Det är liksom så här jag ser ut, när jag inte gått upp i vikt..

Bild fotad ur fotoalbum!

Här var jag 25 år och vägde nog närmare 80 kilo hade ju fått tre barn tätt. 
Hade börjat att gå ner i vikt efter att ha fött tre barn på 3 1/2 år!
Bilden här är fotade i juni i år, och jag kände mig nöjd med mig själv, framför allt så kände jag igen mig själv! och det var oerhört skönt! Vägde 74,3 kg och hade gått ner 16,2 kilo!
Sedan bilden är tagen har jag gått ner ännu mer. Väger nu 72 kilo och har gått ner 18,5 kilo. (är 170 lång)
Mitt mål är 68 kilo och jag är nöjd med varje gram som jag går ner, tar dessa kilo tid, så gör det inget.
Har ni några frågor om Lchf så ställ dem gärna i kommentars fältet.
Ha det så gott/Anna

18 Comments

 • Patricia O'Shaughnessy

  I just found your blog. I live in Peoria Illinois USA. I also stopped most carbs about 2 years ago. It was THE BEST thing I ever did. I am down about 100lb. Great change for life. You look wonderful and I bet you feel great. Wonderful job!

 • Made in Persbo...Carina

  Helt fantastisk och inspirerande resa du gjort vännen! Är så stolt över dig!
  Du är vacker på ALLA bilderna. Jag gillade dig precis som du var då, och nu!
  Bilden som Jonas tagit av dig är fantastisk!
  Kram, C

 • Wyn Vogel

  Wonderful Anna – stand tall – you have inspired us all – !! You look amazing and it must be fun to fit back into those clothes – you have kicked me back into action – thanks!!

 • Ninelin

  Wow, vilken resa! Bra jobbat 🙂 Vilken skillnad.
  Själv har jag försökt allt, utan resultat. Har gått upp från 55 kg till närmare 80 kg under snart 2 års tid. Inget roligt alls. Kram N

 • Syster vit

  Jag önskar att jag var så målmedveten som du. Försökte i början på sommaren och blev av med sötsuget och det var så skönt. Äter glass ibland och nästan aldrig godis eller kakor. Det svåra är att laga mat till hela familjen och något som passar till mig. Du får gärna skriva om tips på frukost och middag.
  Kram Liselott

  • Anna Truelsen

   Hej! Kämpa på, du ska se att du klarar det! Bra middagstips hittar du på tex på bloggen 56 kilo! Det finns massa folk som instagrammar om mat! Sök på lchf på ig! Till frukost kan man äta ägg, stekt eller kokt! Sill , bacon nån gång då o då! Turkisk yougurt nötter! Bröd på mandel eller kokos mjöl! Jag rekommenderar dig att köpa 56 kilos bok eller Anna Hallens bok, hennes sista bok som kom i Augusti är jättebra!
   Lycka till!
   Kram

 • Blan betong och gammeldags pioner

  Halloj , jisses så impad jag är av din resa…..ha precis börjat min resa med lchf….gjorde ett tappert försök i somras på ca 7 veckor o jisses så bra jag mådde….sen blev det bröllopsdag o maken o jag bestämde oss att käka kinamat…så var det kört hahahaha det triggade i gång att börja äta kolhydrater…men nu har jag tagit mig i kragen igen så denna gången så…..stor kram från Maja o tack för att du har en så inspirerande blogg!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »