nyår

Loppisfynd,före och efter bilder på köksmöblerna och en liten tävling!!!

Pelarbordet fick sig en dusch av färgsprutan med!!!!!

Hittade en trevlig tallrik till min tallrikshylla!!!

Den ljuvliga silverskålen blev så söt med lite torkade rosor i!!


Ja, den här lilla söta hissgardinen är ett av mina ”berömda fynd” som jag inte behöver…..tänkte att det kanske finns ett litet fönster här ute i bloggvärlden som behöver en liten fin hissgardin….är 60,5 cm bred……..Utlottningen pågår fram till söndag klockan 14:00…gardinen skickas bara till svensk adress…….

Skicka ett mail till mylovelythingsanna@gmail.com om du är intresserad av att få denna skatt!!!!

Jag drar lott bland er som har lämnat namn och email adress, har du en blogg så skriv blogg namnet med!!!!!!! Lycka till kära vänner!!!
Ägaren till hissgardinen presenteras först per mail och sen på min blogg söndagen eftermiddag efter klockan 14:00

Visst blev köksmöblerna fina……de blev som nya….. Nu håller vi bara tummarna för att inte kvistarna ska blöda igenom…..Har slipat bordet och tagit på shellack….men man vet ju aldrig….fast med vår panel har vi ju gjort samma sak med, och den är ju fin…..
Ha en go helg!!!!
Kramar Anna

37 Comments

  • svärmor

    Hej på dig!

    Är jätteavundssjuk när jag ser det lilla vita bordet och alldeles grön i fejset över ”hemsnickeriet” med plåtburkslådor. Annorlunda och trevligt.

    Och tänk att du har gröna blad inne!! Ja, det är fantastiskt – och mycket upplyftande. Fast fuskmurgrönan är inte så dum heller.

    Kram från svärmor

  • Mamma C

    Det vart verkligen fint med ny färg på möblerna. Som ny igen, får lust själv att måla om köksbord och stolar. Det är i furu nu och vitt är ju så snyggt

  • Mamma Millan

    Ja då var första omgången klar då!!
    Nja…tyckte väl inte det var en jätte bra ongång…men ja poodels var bra!! vi åt chips o godis här så vi storkna….somnade hela fam i soffan sen…gött!!Nu får det bli en låååång promenad idag!!

    Ha en skön Söndag!!

  • Guldkorn i min vardag!

    Så snyggt det blev!..Får lust att ladda Färgsprutan och spruta runt i vårat hus på en del div. möbler. Det runda bordet var ju suveränt fint i vitt, såg faktiskt ett på återbruket kanske man skulle..
    Kram Ulla-Bella

  • Loppisliv

    Ha ha…har ett fönster i mitt tv-rum som gapar tomt…60 cm brett…så nu ska jag vara med o tävla….såg förresten din tapet i hallen som du pratade om i mitt sovrumsinlägg…den var jättefin..lite Carl Larsson stil va? Vad fint ditt kök blev…ser så fräscht ut så det inte är sant….och ditt pelarbord du har i vardagsrummet…suck…vill ha…Ha en fortsatt härlig helg…Kram Paula

  • Mamma Millan

    Hello….jo Lissis rum kommer straxxx..lovar!! Var bara tvungen att sticka in med lite schlager så här i Melodifestivalstider!!

    Lissis rum är ljust , svagt ”rosa”+ vitt,hon har inget så speciellt tema…men det kommer jag lovar!!Blir kul att se din dotters rum med sen då!!!Lissi vill göra om sitt nu…hon har massa ideer o tankar…får se vad det blir!!

    Trevlig Lördag då…kram!!!

  • Ingela

    Hej Anna!

    Ja köksmöblerna blev ju jättefina.Vilket underbart kök du har,vitt är väldigt vackert.

    Det blir lite av ett gift att gå in här varje dag och kolla,så roligt.

    Kramar Ingela

  • Millas hem

    Ditt köksmöblemang blev toppenfint. Vi har också målat vårt köksbord, onödigt att köpa nytt, när det är i bra skick, fast nya stolar fick det bli. Visst får man en känsla av att hela köket blir så mycket större, och fräschare!
    Dina loppis fynd är lika fina som dom brukar vara.
    Ha det!
    Kram Camilla

  • Ängladröm

    Hejsan, det blev jättefint med vita köksmöbler. Tänk vad lite färg kan göra. Hoppas att kvistlacken hjälper, vi hade oxå satt det på vår panel i hallen. Men icke, efter några år målar vi nu om. Har även gjort ett nytt försök med kvistlacken…Kul med en tävling, ska genast prova lyckan. Kram Catharina

  • Sussie

    hej oj så fina bilder från köket…jättefint…kläderna är från meandi nya vårkollektionen släpptes igår..jättemysiga grejer…kram Sussie

  • Anonym

    Hej Anna
    Nu har jag äntligen en stund över, så den 1:a jag besöker är ju självklart dig….
    Men ååhh så mycket fina före/efter bilder du visar. Det blev ju helt ortoligt sror skillnad.jag var tvungen att visa dottern dina bilder… frågade om hon såg någon skillnad? Jaaa självklart, det blev mkt snyggare med vitt (Morsarv , kanske?)

    Ha nu en skön lördag
    Kram
    Pernilla

  • P-lina

    vad fint det blev!!!! det är ju ett helt nytt kök!!! jag förstår att du är nöjd nu. O jag älskar pelarbordet….Sånt vill jag med ha.Håller på att leta nytt soffbord nu också.
    Hoppas mina möbler blir lika fina som dina…..började med ett av våra sängbord istället så jag får öva innan jag går på de stora möblerna hihi.

    Ha en bra helg Anna! Kram/P-lina

  • Marie

    Vad fint det blev med de vitmålade köksmöblerna! Hela ditt hem är jättefint och vad vackert det var med rosorna i silverskålen.

    Ha en trevlig helg Anna!
    Kram Marie

  • lottens vita och gröna

    halloj anna!oh vad fint det blev i köket, värsta inredningseportaget! dessvärre har jag inga 60 cm fönster, vad synd…skulle behöva en hissgardin så jag kan ju inte ha mage att delta..vad gulligt med rosorna i silverskålen! ha det så gott1 kram till dig!//lotten

  • På landet, mot skogen

    Tack för din kommentar inne hos mig! Då har du ju insikt i vårdapparaten, med ett prematurbarn. När vi var i Lund (i samband med op) träffade vi på flera små små för tidiga bebisar som vårdades på samma avdelningar som M. Tycker det är så otroligt det jobb som läkarna gör, att de kan klara både de väldigt små och de väldigt sjuka!
    Hoppas din pojke mår bra. Förstår om det är jobbigt med bup mm, vi har en del annat runt vår dotter också. Det är mycket folk som är inblandade i ens liv när barnet föds utanför de vanliga omständigheterna.

    Vilken fin blogg du har! Köksmöblerna blev superfina! Tänk att lite färg kan göra så´n skillnad på rummets känsla.

    Ha en fin kväll!

  • HannaH i Det stora grå huset

    Hej Anna!

    Ja, det blev verkligen fint!!! Alltihop! Köksmöblerna blev som nya…

    Hoppas att det är bra med er, och att sonen tillfrisknat helt efter sjukan. Mina småttisar är dåliga nu, 3- åringen har haft feber 1 4 dagar nu, och konstigt nog så var denna dagen den värsta hittills. Det var inte förän kl 17.30 hon klev ur soffan idag. Stackarn…

    Spännande med en tävling.. Ska nog mäta mina fönster, i hopp om att jag har ett som kan passa…

    ha en härlig helg!
    Kram Hanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »