nyår

I dag är det ingen vanlig dag..I dag är det Annas födelsedag!!!

Ja..i dag fyller jag allt år…32 år år är jag nu..Min Goa lillebror fyller 22 år i dag..Grattis Tomas..Du är den bästa födelsedagspresent jag någonsin fått..Tänk du föddes på min 10 årsdag..!!Kram på dig!!!

I går var det årets stooora händelse i byn..Idrottsföreningen hade sin årliga loppmarknad…Jag, Marika och min dotter stod klockan 07:00 vid repet..En timma innan loppisen öppnade..De som jobbade på loppisen tyckte vi var jätte festliga att vi var där så tidigt..De stod med cameran i högst hugg..Det räknades ner.10.9.8.7.6.5.4.3.2.1. Sen sprang jag foooort!!!Kommer nog tyvär att pryda ett par tidningar…i loppis gatulopp!!
Ja, vad var jag ute efter då?? Jo det var trädgårdsmöbler som hägrade..men det fanns inga som jag ville ha..

Men jag hittade massa fina möbler..idag så ska ni få se några av dem..sen håller jag er på halster!!!

Denna underbara skänk blev min precis innan jag åkte hem..Ingen ville ha den..jag trodde den var dyr..Men icke..sa nicke! Den blev min för bara 200 kr…Ja var ju bara tvungenatt ha den..Mannen som ansvarade för loppisen berättade att skänken var gjord av en Man gjorde möbler för mat och husrum på en gård här i socknen..någon gång runt 1915! Sånt här gillar jag ..det går jag verkligen igång på..vetskapen om historien om skänken fyller mig med lycka ..Vilken kultur skatt jag har fått möjlighet att bevara..och den kommer aldrig bli vit…Den gamla skänken kommer att hittas på blocket..Jag återkommer när annonsen är registrerad..Kontakta mig om någon är intresserad den kostar 300 kr!! Ps: Skänken är såld..En kompis köpte den!!!

Kalas dukning!!!!
Dessa stolarna fyndade jag för 20 kr stycket!!De är i toppenskick!!!

Min dotter fyllde en låda med massa vackert porslin !! Detta gav hon mig i födelsedagspresent..Gissa om jag blev glad!!

Min 10 åring vann det som är på brickan på auktionen till mig..Han var stolt som en tupp..när han fick ge mig det i morse….
Den lilla svanen har jag fått av min 8 åring..den var gjord för mig sa han!! De andra grejerna har dottern köp men lillkillen fick ge mig dem i present…
Så här är det varje år..Barnen väntar och längtar efter loppisen..sen så köper de massa presenter till mig..De är så lyckliga och stolta över sina presenter..Det värmer verkligen mitt hjärta…!!!
Födelsedagen firades i går kväll med familjen..I kväll kommer några tjejkompisar och firar med mig..det ska bli så trivsamt så!!!
Tack för alla fina Hälsningar!!
Kram från MyLovelyThingsAnna

43 Comments

  • Design by E

    hej var ett tagsen jag titta in Grattis i efterskott!!1wow vilka underbara fynd,du har tur o är på rätt plats vid rätt tid punkt..mycket fint du visar o så vackert hem…kram E

  • Doften av vanilj

    Ja må hon leva, ja må hon leva…Hipp,hipp HURRA HURRA HURRA HURRA !!
    Grattis kära bloggkompis! Hoppas att du haft en trevlig födelsedag. Vilka söta barn, de vet precis vad mamma vill ha.. Som vanligt så har du fyndat, skänken passade ju utmärkt där!/ Kram på dig

  • Hanna i Det stora grå huset

    Hej Anna!

    Hoppas att din födelsedag var lyckad!!!

    Ja du, det ska bli jätteroligt att sälja i min mammas butik. Nu är ju det bara en liten hobbyverksamhet än så länge. Min stora dröm är att ha en egen butik.Har alltid kännt så. Tror nog att det är vad jag kommer att satsa på framöver när barnen blivit liiite större. Skulle vara underbart…
    Jag har för mig att du har skrivit något om liknande drömmar… Minns jag rätt?

    Kram Hanna

  • Anonym

    Grattis, grattis!

    Den sången som du börjar med brukar vi oxå sjunga på födelsedagarna i familjen.

    Vilka fina saker du fyndat. Visst e blocket el tradera roligt ställe att sälja o köpa saker på?

    Kram Lena

  • MiaMaria

    Grattis en dag i efterskott!

    Hoppas din dag var toppen!!!!!!!!!

    Du är ju en pärla på att fynda, här har man letat efter en gammal skänk till dotternsrum, men icke sa nicke…….Denna var ju så fin.
    Och vilket pris…..

    HA´en härlig dag!
    Miamaria

  • Mamma Millan

    GRAAAATTTIIISSSSS!!!!!!
    hipp hipp hurrrra!!!!!!!!!!!

    förlåt jag kom en dag försent…men hoppas du hade en underbar dag igår!!!!!
    Varmaste kramen till gosate Annan som finns!!!!!!!

    Så fina resenter , så härliga fynd..wooow 200 föe skänken…vilket pris!!!

    ha en fortsatt bra helg!!!

    krammm millan

  • Loppisliv

    Ett stort GRATTIS vännen! Hoppas du fick en underbar dag….solen lyser här i blekinge, måste vara för din skull 🙂 Så fint du har det i ditt vardagsrum…och skänken för 200 spänn…vilket fynd!! Ja det var för roligt att träffas, jag tänker fortfarnade också på vår bloggträff…och längtar redan till nästa..det känns så mycket lättare nu när man har ett ansikte bakom bloggen…Ha det gott…Kramis Paula

  • ängeln i vitt

    Förlåt Anna, jag missade din födelsedag. Här kommer en himla massa grattiskramar från mig till dig något sent men!!!Vad kul att du gillade sakerna. Skänken är helt underbar ja, det du fick av barnen oxå. Så gulligt av dom.

    Kramar / Carina

  • Anonym

    Åh jag har ju missat din födelsedag…så jag säger GRATTIS i efterskott, vilka fina presenter du har fått av dina små änglar….man blir så varm i hjärtat av det dom gör för en…..

    Jag hoppas verkligen att du hade en fin dag i går med vänner och familjen….

    Förresten….tack för din kommentar och din åsikt ang. mitt lilla dilemma……jag har målat hyllan och den kommer att hängas upp på andra sidan av fönstret.

    Kram Pernilla

  • Anneli

    Grattis så här en dag i efterskott!!
    -Hoppas att din dag blev lyckad!!

    -Hade gärna varit med till det där loppiset – jag hade nog kunnat utmana dig i kapplöpning…;)

    Mysigt hem du har…ska nu kika vidare!!

    Kram

  • Bland liljor och tistlar

    Ja du Anna, där stod vi på loppisen kl 07.00…jag en överarbetad Hovmästare m solbrillor på i regnet…för att inte visa att jag sovit max 3,5 timmar…jag gjorde sånna fynd !!!

    tack för en ljuvlig kalas kväll m supermat, umgänge och harmoni i ditt underbara hem !!!kram marika

  • Carina

    Grattis på födelsedagen Vilket fynd den fina skänken för 200 kr !! jättefina presenter du fått av dina barn ha en bra dag.
    Cina

  • Marie

    Hipp hipp hurra! Grattis på födelsedagen Anna! Hoppas du har haft en riktigt fin dag!

    Hihi, kan se dig framför mig när du rusar in på loppisen! Skänken är underbar och vilka söta presenter du fick av barnen.

    Ha en trevlig helg!
    Kram Marie

  • Anonym

    Grattis på födelsedagen,bara 32 år du är ju rena ungdomen,inte undra på att du springer så snabbt på loppis och gör såna fina fynd. Skåpet var verkligen jättefint.
    Kram Susanne

  • Lilith

    Grattis grattis! Och tänk att din bror är född på samma dag och allt! 🙂
    Oj vad fin skänken är! Och att du fick den sååå billigt dessutom, det var ju rena fyndet för en så fin gammal skänk! Du har rätt, vissa saker bör man inte måla… Den är vackrast som den är!
    Låter som en kanonrolig loppis! Och vad gulligt att barnen köper presenter till dig där!
    Hoppas du haft en superdag idag och ha en fortsatt trevlig helg! 🙂 Kram!

  • Linda/Lantliv i lägenhet

    Men GRATTIS på dig (och lillebror), hoppas ni haft en bra dag!

    Skratar då jag läser om eran lilla spurt vid loppisen, skulle gärna sett det!

    Jättefina fynd du gjort…skåpet var verkligen ett kap!!

    Kram på dig och ha en fortsatt trevlig kväll födelsedagsbarnet!

  • Hulda

    Gratulerer så mye med dagen din i dag! Vi er like gamle du og jeg. 🙂 Artig at lillebroren din har bursdag samme dag! Litt av et sammentreff.

    Flott sjenk du fant deg, nydelig var den, artig med historien til også. Tenk at du fikk den så billig. 🙂

    Flott var også koppene fra datteren din. 🙂

  • Marie-Nostalgi och Romantik

    Hipp Hipp Hurra på din födelsedag!
    Så mycket fina fynd du har gjort på loppisen. Skänken var ju ljuvlig! Om de visar någon bild i tidningen så kan du väl sätta ut den på bloggen, skulle hemskt gärna vilja se dej ”i farten” igen…
    Såå mycket fina presenter du fick av dina barn också. Det är så gulligt tycker jag när de knappt kan vänta till de får ge sina presenter.
    Kram
    Marie

  • Anonym

    Här kommer ett grattis på födelsedagen från en som tjuvkikar på Din och andras bloggar i tid och otid. När jag ser alla era vackra saker och vackra hem så inser jag att det nog snart är dax för mig att flytta norrut, för tydligen är det där som alla loppisar och alla vackra hus finns. det är bara ett problem det blir lite krångligt att ta sig till jobbet i Danmark varje dag. Jag är grön av avundsjuka på allt vackert ni visar upp. Jag försöker själv få till det här hemma,och börjar väl få upp ångan lite med hjälp av era tips och idéer som jag faktiskt stjäl rakt av.
    Ha en fortsatt trevlig födelsedag//Eva

  • Lena i et bæssmorhem

    Gratulerer med dagen! Tenk å få en lillebror på fødselsdagen sin, da! Og hvilken fin skjenk du fikk kjøpt, og så billig! I morgen er det Den Store Loppisdagen her med tre loppemarkeder i samme kommune… To av dem begynner kl 10, har fundert og fundert på hvordan jeg skal klare å være begge steder samtidig, men har enda ikke klart å finne noen løsning…ha, ha… Det blir iallfall en travel dag, men du og du som jeg gleder meg…
    Alle gode ønsker på dagen til deg og din lillebror!

    PS Jeg skal til svigerfar nå, han fyller 75 i dag!

  • Det lantliga hemmet

    Grattis grattis på födelsedagen och vilken present du fick när du fyllde 10 år! Läste i en dagstidning här hemma att en familj hade fått alla sina barn på samma dag, lätt att fira!

    WOW vilka fynd du gjorde och vilka fina saker du fick av dina barn!

    Ha en skön helg
    Kramar Karro

  • Goa

    Grattis du gulliga Anna!!

    hún á afmæli í dag..
    hún á afmæli í dag..
    hún á afmæli hún Anna
    hún á afmæli í dag…
    Detta sjunger man på Island..;)

    Och vilka fynd…skåpet är sååå vackert!! OCh så söta saker du fått av dina barn..:)

    Ha den bästa dagen och bara njut!!
    Massa kramar från mig…

  • Radhusdrömmar

    Stort GRATTIS!!!!

    Men vilken fin skänk du fyndade! Ti hi då får du hålla lite utkik i tidningarna i dagarna då….

    Ha nu en toppenbra födelsedag!

    Kram Johanna

  • Hanna i Det stora grå huset

    Grattis på din dag Anna vännen!!!!

    Vilka underbara fynd du gjort, stolarna är suveräna!!!!
    Du har ett underbart vackert hem. Jag har sagt det förrut, men tänker det varje gång jag ser på dina bilder. kanske kan jag hyra dig så at du kommer hit och fixar fint också?! 🙂

    Vilka söta presenter du fått av dina barn! Jag brukar också få loppisfynd av mina. Ibland är de helt rätt, andra gånger får man gömma dem efter etttag… Hihi…

    Ha en underbar dag!
    Kramar Hanna

  • Gårdsromantik

    GRATTIS! HURRA HURRA!

    Hahaha! Precis så där gör jag också! Vill man ha något måste man satsa fullt. Vilken underbar skänk – jag hade lätt köpt den om det inte var för frakten.

    KramMaud

  • Ann-Catrin / finthemma

    Grattis grattis på DIN dag!!!

    Tänk du unga flicka!!!

    Sickna fynd… och jag kan se dig stå där… springandes sen… kul!!

    Skänken är underbar.. och så söta koppar sen.. de gick direkt till mitt hjärta dom!!
    så söta prsenter av barnen.. tänk va de kan!

    kram kram A-C

  • Mamma C

    Grattis på födelsedagen. Vilka fynd du gjort. Kan förstå att det såg roligt ut med er vid repet innan portarna slog upp. Nu ska du ha en riktig trevlig födelsedag.
    Kram mamma c

  • envilsenloppa

    Många Hurrarop och Grattiskramar till dej du unga !!
    Vilka undebrar presenter du har fått , dom vet vad mamma vill ha
    🙂
    Skänken är ju fantastisk , vilket fynd . Skrattar gott åt att du var där först och gick du hem sist med !?!
    Ha en bra födelsedag !
    /Lotta

  • Tidsmästarinnan

    Hurra hurra för ANNA idag!!!

    Grattis på födelsedagen!

    och vilken rolig loppis, där skulle man allt ha varit med 🙂
    Fina fynd har du gjort som vanligt, det är alltid lika kul att kika in här och se vad du har hittat på sen sist 🙂

    Hoppas du får en underbar dag idag!
    Kram
    S

  • Änglahem

    JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA….kanske inte ska bry mig om resten….du lär få ont i öronen då…vore ju lite dumt.

    GRATTIS VÄNNEN!!! Hoppas att du får en alldeles UNDERBAR DAG!!

    Jag hann inte titta på inlägget…så det gör jag nu….återkommer

    FÖDELSEDAGSKRAMAR/Ulrika

  • Tina

    GRATTIS vännen!!! Vilka fina koppar du fick av dottern! och vilket fynd du gjorde på loppiset…Ha nu en härlig dag! Kram Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »