nyår

Nu är visningen klar!!

Åh vilken spännande eftermiddag..har suttit hos mina svärföräldrar..ätit middag, kaffe, smaskig dajm..trummatmed händerna av nervositet..bläddrat mellan tvkanalerna….

men så hände det!!Mäklaren ringde!!Nu kunde jag gå hem!!

Pust, va skönt att det var över..!!

Han hade trevliga nyheter..Ett par stycken av de som var här var intresserade av huset!!De ska komma hit på visning en annan dag i veckan!!Oj, Oj, Oj!!Åh vad spännande!!

Ha det så bra!!
kramar MyLovelyThingsAnna

36 Comments

  • Lilla Blanka

    Hej Anna!

    Skönt att du kan pusta ut lite nu..och underbart att det var flera spekulanter! Nu kommer det gå av bara farten och så kan du slappna av och fokusera på det nya 🙂

    Kram
    Mia

  • Jeanettes hus

    Det har gått ett par dagar sen visningen och jag hoppas att paret som var intresserade har bestämst sig för att köpa ert hus.

    Det är alltid tungt att gå i väntans tider….

    Håller en tumme för att det kommer att gå i lås.

    Ja tänk så ånga minnen man lämnar kvar i ett hus. Det blir liksom aldrig detsamma att återse de senare i livet för då har de nya ägarna satt sin prägel på det. Men man kommer alltid att minnas precis så som det varit under er tid, eller hur???
    Åker förbi ett av de ställe jag bott på varje gång jag åker till landet. I början kändes det lite konstigt men nu bara finns det där och jag ser på det utan sorg i hjärtat utan kommer bara ihåg allt det fina och roliga. Tur av vi människor kan gå vidare….

    Lycka till i Ditt nya hem!
    Tänker på dig
    Titta in hos mig där finns något till dig
    Kramisar Jeanette

  • Eva

    Hamnade hos dig av en slump och det var ju lyckat! Fantastiska bilder och mysig sida. Ser fram emot att få läsa om hur det går med försäljning och hur Ert ”nya” gamla hus tar form.
    Lycka till med försäljning och köp.

    Må så gott!
    //Eva

  • Morse farm

    Hej Anna!

    Vad skönt att visningen är över!
    Vad kul att där var många som var intresserade men jag är inte förvånad ni har ju gjort så himla fint!
    Hur går det med det andra huset?
    Man är ju så himla nyfiken i en strut!
    Håller tummar och tår för er!
    Kram Bodil.

  • Älskar sött/ Unik kollektion

    Hej Anna!

    Håller alla fingrar och tår..för att huset ska bli sålt och till rätt pris!! Det ser sååå underbart läckert ut i ditt kök!! Super..ska du verkligen flytta?? hi-hi…??
    Tack sötaste för din fina kommentar..den värmer så in i bängen =) Ha en underbar vecka..och lycka till! kramar Malin

  • LantlivsAnette

    Åhhh Anna !
    Så visningen är över nu..vad roligt att det var flera som var intresserade..
    Jag vet hur det känns att lämna ett hus, man vill iväg till nästa, men samtidigt blir det lite vemodigt…Man vill att det är bra köpare på sitt hus..
    Nu håller vi tummarna…
    Kram Anette

  • Ann-Catrin / finthemma

    Godmorgon vännen!
    vad skönt att visningen är över nu.. jag kan förstå känslan att sitta där och vänta.. när man vet att det är massa folk som är i SITT hus och går runt och tittar överallt…
    så härligt ändå att det var flera som var intresserade… nuu får vi hoppas de har mysket i plånboken!!

    STOR KRAM
    Ann-Catrin

  • Marie

    Hej Anna!

    Vilken dag du har haft, mycket känslor i omlopp och massor av tankar. Vad skönt att visningen är över nu, tänk vad skönt du kommer sova inatt när alla spänningar släpper. Du ska se att allt kommer att gå jättebra med försäljningen!

    Ha en bra vecka!
    Kramar Marie (som lovar att maila dig imorgon, har haft så fullt upp)

  • Nygammalt

    Vad roligt Anna! Förstår att det är blandade känslor när det är din mans barndomshem och allt. Men vad spännande med ert nya hem!

    Önskar er lycka till!
    Kram!

  • ängeln i vitt

    Halloj Anna!

    Tittar in snabbt ja, jag sitter på jobbet. Hemma funkar ingenting med datorn…surt sa räven… Det var sååå längesen jag var här. Vad mycket jag har missat. Och flytta ska ni…jättekul. Nu måste jag gå igenom allt här inne innan jobbet kallar 🙂 Vi hörs.

    Kram / Carina

  • Loppisliv

    Ohh så spännande Anna! Det är väl klart att det är många intresserade, ert hus är ju jättefint. Kan bara tänka när de steg in där och såg din vackra inredning och alla detaljer….Lycka till nu med försäljningen, det kommer att gå så bra ska du se! Nu längtar jag efter att få se hur ert nya hus ser ut 🙂 Vilket kap du gjorde på loppiset, skålarna och tallrikarna var jättefina. Jag känner likadant nu…har nog blivit lite kräsen på loppisar…hittar inte lika mycket längre…eller kan det vara så att man har fullt överallt ?? hihi Ha en härlig söndagskväll…Kramis Paula

  • Kamomilla

    Hej!
    Det låter nog jättebra!! det kommer säkert att sluta med att nån av dem köper ert underbara hus!
    Jag läste just det förra inlägget som jag missat och det var mycket känslor där… Så mycket betyder ju ens hem för en att det inte är så helt enkelt att bara vända ryggen och gå. Även om något ännu mer spännande väntar bakom hörnet…
    Lycka till!
    Kamomilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »