nyår

När ljuset tittar in!

Ja, nu i samband att alla saker flyttades runt som möblerades det ju om en del..Fågelburen hamnade på sekretären..farmors kulram som vi bara har till låns hamnade där med..(ps.farmor du kan komma och hälsa på nån dag och då kan du få tillbaka kulramen,tack för lånet)

Soltrålarna fall in så vackert den dagen..

Oj, vad vi jobbar med köket nu..Varje ledigstund grejas det..Det känns roligt att få det fint.. Nu är allt mörkt täckt med vit färg..Luckorna är vita och är på plats.I kväll så ska jag åka och köpa fler knoppar.. Sen så ska jag måla vitrinskåpet en gång till..kanske är det sista strykningen…eller så blir det en till!! Hoppas på att kunna visa lite bilder på köket de närmaste dagarna.

Ha en trevlig helg..Kram Anna

36 Comments

  • Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn

    ♥♥♥♥ Glad alla hjärtansdag ♥♥♥♥

    Hej Min Underbara vän!

    Är hos dig idag och skickar iväg en av världens största hjärta till dig! Den får du av mig för att du inspirera mig väldigt ofta och att jag är väldigt tacksam för det!
    Njut nu av en dag som denna! Många härliga hälsningar från Tina

  • milly Garden

    Så vackert när ljuset tittar in…..vacker bild du tagit på din fina secretär! Tror att min är lika din men den är brun! ska nog få bli vit nått tag den med!

    Kram Marina

  • Loppisliv

    Hej Anna! Vad ni hinner med, jisses vad ni är duktiga. Ska bli så spännande att få se köket. Blir nog helt ljuvligt skulle jag tro. Din farmors gamla kulram är så gullig, du kanske får behålla den..om du har tur 🙂 Önskar dig en underbar allahjärtans dag. Många kramar från mig till dig. Kraaam Paula

  • Moderncountry

    Hei Anna!

    Takk for kjempekoselig hilsen i uken som gikk!! Veldig trivelig at du tar deg en tur nå og da ettersom jeg har selv har kikket inn til deg en stund.
    Så deilig at det går fremover i kjøkkenet, og jeg skal si dere jobber raskt og effektiv. Det blir så fint med pärlsponten!! Helt underbart blir det, og godt du har en mann som ikke har ti tommeltotter :))

    Når jeg ser på bildene gir det meg lyst til å prøve på vårt soverom. Huset er gammelt men leiligheten er pusset opp på 80 tallet. Veldig slurvete har de snekret opp noen plater på veggene så alt er skjevt og ujevnt. I tillegg har de tapesert over og alle skjøter er synlige. Ikke mye pent! Det kunne da vært en super løsning å dekke alt med pärlspont. Og vips har man også med en gang en mer landlig følelse.

    Ja hva gjør man ikke for å skape trivsel, selv jobbe på en Lørdag. Men det er også normalt her i huset 🙂

    Håper du tar deg fri idag iallefall, på Valentines dagen og koser deg med dine aller kjæreste. Ha det så godt Anna, vi sees snart!

    Varm klem
    Aina

  • lottens vita och gröna

    hallå vännen, vilka underbara ting på din chiffonjé! söt kulram och huvudet är ljuvligt!
    oh vilka helger ni har, ni är sååå duktiga och det händer massor varenda dag, huset måste vara överlycklig för sina nya ägare!
    ha det gott vännen, varmkram lotten

  • Anonym

    Latexfog är min bästa vän!
    Covers a multitude of sins…

    (eller i alla fall små glipor och springor i panelen.)

    kram, i

  • Anonym

    det ska bli sååå spännande att se förvandlingen!

    Jag har ju också ett mörkbrunt ekkök… under all vitfärg!
    Ja, bord, stolar och hörnskåp var också mörkbruna innan jag attackerade!

    Visst är det härligt när ljuset kommer mer och mer.
    Kram, ingela

  • gamla skolan

    Ska bli riktigt spännande och kul att se ditt kök , särskilt eftersom vi står beredda att ta oss an vårt . Kul att få tips och inspiration , även om jag redan har en bild i huvet ! Kramar Susanne / den gamla skolan

  • Under en vind

    Så fina bilder! Du är en hejare på att göra vackra stilleben!

    Så kul att göra kök! jag blir nästan sugen på att göra om mitt igen, men när man tänker på vilket kaos vi levde i så tänker man om…fniss…

    Hoppas att du får en skön helg med mysigt alla hjärtans dag firande! ♥

    Kram!

  • Anonym

    Så kul att det går bra med köket Anna! Ja vad härligt det är med LJUSET!! Nu skiner solen, måste ut lite!! Vi grejar inte inne med huset hela tiden, för nästa vecka är det jobb och skola och då blir det att vara inne mer. Ha det så gott. Kram.

  • Jill i Fyra Rum och Kök

    Visst är det bara så härligt upplyftande med det speciella ljuset som kommer nu när våren närmar sig. Man suger i sin energin!

    Ska verkligen bli roligt att få se resultatet av er köksrenovering. Vi har så smått börjat planera för vår egen och det är alltid välkommet med inspiration.

    Hoppas att du får en riktigt fin helg!

  • Körsbärsgården

    Godmorgon Anna!
    Vad Ni jobbar och står i! Beundrar Er energi och företagsamhet. Det ska bli så kul att se hur Ni förvandlat köket och jag förstår att Ni ser fram emot det färdiga resultatet mest av alla; det är ju så bökigt att leva ett något så när fullt fungerande liv på en byggarbetsplats även om man vet att det är tillfälligt.
    Lycka till med inköpen av beslag och med resterande renoveringen!

    Vänlig fredagshälsning från Karin i Körsbärsgården där vi idag har bara har -17 grader efter att i några dagar haft runt -20. Hoppas det blir ännu lite varmare i helgen så det blir behagligare skidåkarväder! 🙂

  • Anonym

    åHH VAD SPÄNNANDE ATT FÅ SE DET FÄRDIGA RESULTATET, JAG TYCKER NI ÄR SÅ FANTASTISKT DUKTIGA!

    HA EN BRA FREDAG
    KRAM PERNILLA

  • Anonym

    Vad spännande att fixa ordning ert fina lantkök, det ska bli såå kul att se hur det blir. De måsta väl nästan ha slut på vit färg där du bor nu eller????

    😀

    Trevlig helg

    Kram LEna

  • LantlivsAnette

    Åhhh Anna !
    Sååå spännande jag längtar tills du kan visa köket !!
    Vilka fina saker du visar oss..och vet du en sån kulram har jag också..hoppas att farmor inte vill ha tillbaka din..
    Kraam Anette

  • Hannis

    Visst är det ett jobb att måla om!
    Men jag är helt övertygad om att det kommer att bli vackert i ditt kök!
    Så vackert på din sekräter.
    Nu fick jag lite inspiration igen=))

    Kram Hannis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »