nyår

Utanför min dörr..

Alltså Adventstid! Det är nog den bästa tiden som finns! Jag minns när jag var liten och vi uppträdde med barnkören på den årliga julmarknaden och sjöng. ”Adventstid kom till mitt ensam hus, jag sätter i staken ett sparat ljus, något ska ske bortom frostig advent. Jag väntar en gåva som Herren sänt”
Det händer fortfarande något med mig inuti när jag sjunger den! Åh, vilken stämning!Har ni sjungit den,när ni var små?

I går kväll hade vi en stämningsfull kväll på Sensus i Borås. Jag hade min sista kursdag för hösten. Oj, vad kul det var. Det var så otroligt mysigt. Verkligen ett härligt gäng. Och två stycken som följer min blogg hade åkte ända från Kungälv. Då blev jag rörd! Tack goa tjejer!!
Ha nu en fin dag. Jag ska jobba lite till vid datorn sen så ska jag packa upp mina väskor som är fulla med julinspiration!

Ps. Glöm inte tävlingen!

Kram kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vitt och vackert

Hej Anna…nu ger jag mig tillkänna men min blogg strular och vill inte bli uppdaterad..sommarbilder där nu.hi hi…men för att kunna lämna en kommentar måste jag ju vara inloggad så du får ta det som det är…Supermysig kurs!!!Kvalitetstid för mig och min kompis och verkligen superkul att träffa dig i verkligheten, vilket jag gärna skulle göra igen! Vi sa bägge två på vägen hem att vilken go tjej med en så sund och positiv inställning…kikar ju in till dig var och varannan dag så jag "håller koll" på dina projekt!! Ha nu en supermysig advent så hörs vi!

Kram Nina

smilahome

Your decorations are beautiful. I love the nordic Style over all. I wish you a great christmastime and thanks for your inspirations!
Bine

Hej Anna!
Tack så mycket för all underbar inspiration i onsdags. Och de underbara adventssiffrorna i fattigmanssilver.. blev riktigt rörd och super lycklig! Vet inte om jag kommer använda dem iår eller om jag vågar… vill ju inte att de går sönder.. de är bara såå vackra. Staken är på plats och den blev bara sååå fin(se min blogg).
Har du fler stakar till salu så maila!!
Kram Elin

Hej Anna
Så fint du har det på trappen.
Valkomnande och mysigt 🙂
Ha en fin dag.
Kram kram
Jessica

Skogslyckan

Har så svårt att få till julstämningen i år, men igår när jag fotade min juldukning då kröp den allt över mig. Så det blir till att pyssla i helgen!
Kram Pia

Hejsan!

Mys vid trappen! Fint med de röda äpplenapå kransen, juligt!

Har du kurser, utbildningar eller dyl?
Har tittat på utbildning i Sthlm nu i vår, men blir långt borta, 7 tillfällen var det, men vill sååå gärna få ett "namn" på sig…..

Ha en trevlig helg!

kram Johanna på Tallbacka

Hjem Kära Hjem/ Anna

Välkomnande entré! Skulle önska vi hade tak över våran så jag kunde pynta upp den lite. MKT blåst där jag bor, OCh snö!!

Klem Anna

rosenälvorna

Hej, vilken vacker lykta och kransen är så fin i all sin enkelhet. Christina

hemma hos lilla mej

Åååå vad fint du har det på din trappa.Kanonfint.Önskar dej en mysig dag.Varm kram Rita ♥

somebodyyy

Lovely pics, I love your entry!
xoxo Katrin

Anonym

Hej Anna!

Så otroligt fint du har det vid din trapp. Verkligen inspirerande!

Visst har vi sjungit den sången. Många många många ggr. Jag blir alldeles nostalgisk :-).

Kram Linda

Vintage House

Vackert vännen..
här regnar det och är så trist…
Vad kul att det gick bra igår:)
vi hörs
kram
sandra

SIMONA

wonderful decorations..lanterns are one of my favorite home decorations…kisses
simona

Translate »