nyår

Inred till liten peng..

”Att Inreda med en liten ”peng” är alltid något som jag gillar!
 Det är oerhört kreativt och förlösande!
Här sover vi gott i IKEAS billigaste påslakan. De är verkligen favoritpåslakanet hemma. Alla gillar dem, så sköna och mjuka, ummmm!! tror att de kostar 29 för ett set!

Lampan har jag shoppat på loppis 30 kr, skärmen hade jag sedan tidigare! Knoppbrädan har morfar gjort och halsbanden och väskan är bla loppisfynd..billigt, billigt!
Japp, i dag har jag plockat fram kameran. Det var verkligen jätte kul att fota i dag! Inser hur mycket jag tycker om att fotografera. Så häftigt att få se världen genom en lins!
Annars så är det lugnt och fint här. Jag är inne på min sista semester vecka och har det så där gott man kan ha det. Jag går runt i nattlinne, städar lite har och städar lite där. I dag är det källarstädning som står på agendan..
Sen det här med semester. Har faktiskt en veka semester till. Den tar mannen och jag ut inom ett par veckor. 
Vi har hittat en all inclusive resa till Turkiets St Tropez! Ett helt amazing ställe, som är mer lämpat för par eller familjer med barn över 16 år. Det ska bli så mysigt. Båtfärder och en tur till Grekland blir det med. Tänk mannen och jag själva. 18 år som gifta. Vi får väl kalla det för vår andra ”smekmånad”! Barnen kommer att bo hemma och har bästast far och morföräldrar här, så dem kommer det inte gå någon nöd på!
Japp det var allt för mig så länge, nu ska jag fatta tag i dammsugaren!
Ps: Ni som undrar hur det går med lchf och mig kan ju kika här:
Ha det så gott/Anna!
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jlpljz

tadalafil 5mg sale tadalafil drug home remedies for ed erectile dysfunction

Enkel stil

Jag brukar kika in här lite då och då. Gillar din inställning att det går bra att blanda dyrt och billigt och få ett vackert personligt hem. Och att inte allt billigt behöver komma från loppisar. Jag har lite samma inställning till kläder. Börjar bli trött på vårt slit och släng samhälle. Allt vi tillverkar som miljön inte kan ta hand om när vi kastar bort det.
Kram Anita

Gabriella

Vilken härlig inspiration jag fick! Inredning behöver inte kosta skjortan minsann. Jag har också de fina påslakanet från ikea=)

Fin fint! Härligt med en resa, Anna!

Kram Anna

Ljuva Magnolia

Helt otroligt vad fint man kan få det får en billig peng!
Åååå så härligt med en semesterresa, blir så avis..

Ha det gott,
kram Catta

Tatjanis

Åhh så härligt!!! Knoppbrädan är fantastisk! Jag har länge funderat på något liknande och nu när jag ser hur fint det är så tänker jag nog sätta upp något liknande i sovrummet! Tack för inspirationen!!

Johanna

Ja att inreda med liten peng är det bästa som finns! Trots att man ibland vill ha något riktigt dyrt;) Lampan var superfin!

ha en fin resa,

Kram Johanna

Lisa-Maja

PS. Påslakanet är vårt favoritlakan också…vackert mjukt och skönt…och 29:-!!!

//lisamaja

Lisa-Maja

Att inreda med liten peng… helt vår stil. Mitt måtto – att inte inhandla något nytt vid vår renovering utan istället återanvända, köpa på blocket, loppis, auktioner… och hittills har det funkat. Det är mycket roligare, blir mer personligt, men det tar lite längre tid att hitta det man gillar. En del material har vi dock behövt köpa, virke osv det är ju viktigt att det är intakt. Titta gärna på vårt tak på lilla paviljongen, tegelpannor från ladugården, härligt charmiga med fin patina.

En andra bröllopsresa låter toppen! Hoppas Ni två får en riktigt, riktigt skön och mysig resa.

Hälsningar från lisamaja

Monica Mllenorvegienne

Hei, så fine photo! Jeg titter ofte innom bloggen din, den er veldig inspirerende! Ha en fin reise!

-Monica
mlle norvegienne

creando

Jag är lite avis på er Anna. Vi har ännu, efter 12 år, inte gjort vår första bröllopsresa 🙂

Krssamar

Translate »