nyår

Snyggt inunder

Inlägg i samarbete med Change Lingerie

Känner mig inte helt bekväm med att visa upp mig i underkläder. Inte för att det känns naket, utan mer att behöva blotta saker på min kropp som jag inte är nöjd med. Men jag har tagit ett beslut och det är att sluta gömma mig och tycka min ”vaddering” är fult.

En sak som fick mig att få upp ögonen var att jag nyss sett att även smala tjejer har ”vaddering -fettfluff”  runt bh på ryggen som putar fram. Det hjälpte mig att kunna se på mig själv på ett annat vis.

Sen så blev jag påmind om att fett är mjukt och gott då det inte finns något mysigare och goare än att gosa med bebisars mjuka hull. Det fick mig att tänka, är inte mitt hull lika mjukt och skönt att ta på som bebisars hull är.

Hum, ja ni förstår, hur min hjärna arbetar och sakta men säkert så börjar gamla inlärda tankar att ändras. Så därför bjuder jag på en bild där mitt fettfluff på ryggen putar över…

Under sex månaders tid har jag haft ett samarbete med 
Change Lingerie.  Ett samarbete som jag varit oerhört glad för, då underkläder inte varit något jag direkt prioriterat förut. Nu har jag lådorna fulla v underkläder till alla tillfällen.

BH -modellen på bilden  är med kryss i ryggen och är min absoluta favorit modell, då denna Bh är perfekt om man har på sig ett linne  eller en ärmlös blus.

Just nu kan kan man köpa det här fina Bh och trosan som heter Flora för endast 599 kr.

Ha det så gott/Anna

4 Comments

  • ANNA TRUELSEN

    Hej! Visst är det svårt. Jag jobbar hårt med att sakta men säkert förändra mitt psyke,men det är inte lätt. Men är väldigt tacksam när jag ser att jag börjat ta mig ur mina destuktiva tankebanor ?

  • Linda

    Underbart att du tänker så som du gör, jag har lite svårt med det där positiva tänket kring min kropp då jag har lagt på mig allt för mycket senaste åren, men jag försöker verkligen att tänka positivt kring min kropp, jag har börjat acceptera att ja det är så här jag ser ut just nu, så varför ska jag behöva " gömma " mig, har andra problem med hur jag ser ut så ja då får det stå för dem.
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »