matrum,  renovering,  samarbete

”Sneakpeak” på vårt matrum med bröstpanel i sekelskiftesutförande

Inlägg i samarbete med Benjamin Moore Sverige

Jag har målat våra väggar i matrummet i samarbete med Benjamin Moore – Sverige . 
Jag valde kulören Metropolitan AF-690  som är Benjamin Moores Color of the year 2019.  

Jag älskar verkligen den här kulören och det är förundrande att se hur kulören skiftar i de olika ljusskiftningarna som dagen bjuder på.

(Panelen saknar bröstlist och golvfoder och golvet skall slipas och behandlas)

Som ni ser så ser kulören ut att drar mot grönt, men i själva verket går den mot grått, men upplevs lite grön i ett visst ljus.

Innan jag bestämde mig för den här kulören så provmålade jag fem kulörer på ett stort papper som jag lade ut på golvet och valde sedan ut två av mina favoriter som jag målade upp på en stor väggyta vid fönstret och på en vägg som inte får direkt solljus för att se hur kulören tog sig ut i olika ljus. 

Jag måste säga att jag är jättenöjd med den grå kulören Metropolitan Af-690 från Benjamin Moore och det roliga är att jag stod och tittade på panelen och väggsnutten innan jag hade målat väggen och tänkte vad vitt det är här,så har jag aldrig känt förut och hela huset har ju varit vitt, så ni förstår, jag är verkligen redo för färg.

I nästa inlägg så skall jag berätta lite mer om hur panelen är byggd och hur den är färgsatt.
ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »