hall

Välkommen in!

(Inlägget innehåller addlinks)

Nu är hela bottenplan färdigrenoverad som så när på en plastskena för fiberledningen. Så skönt! Sista projektet har varit att måla pärlsponten som ni ser i hallen. Pärlsponten sträcker sig upp i hallen på övreplan så det har varit en hel del att måla. Men nu är det klart! Ja, nästan iallafall, vi håller på att sätta pärlspont i en liten hall på 1 kvm på ovanvåningen som sen skall färgsättas på samma vis. Vi har målat med färg från Benjamin Moore;  Benjamnin Moore Advance i NCS S 0500 N.

Jag får ofta frågor vad jag har köpt lampan på den svarta skänken, den är dessvärre ett loppisfynd, men liknade lampor finns här i mässing och här i silver.

 

Antik stol i från Dakabom. Kaminen heter Royal Viking och sattes in för ca två månader. Taklampan i hallen är en favorit och den kommer i från Nuura jag tycker väldigt mycket om det facettslipade glaset som ger fina reflektioner i taket när lampan är tänd.

 

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »