nyår

Pyssel och räddande ängel!!!!

Jag blev så inspirerad av Anetts fina strutar gjorda av dokument .När jag såg hennes fina alster ..så visste jag hur mina skulle se ut……Ja, det är härligt att inspireras av varandra!!!!!Kika gärna in på hennes blogg http://lantlif.blogspot.com/ hennes blogg är så fin!!!

De vackra dokumenten har jag hittat genom ett tips från Christina som har den fina bloggen http://tankartartid.blogspot.com/ kika gärna in på hennes blogg.

Ja, i dag kom en räddande ängel i skepnad av en man från elektroservice!!!!
Ja, säger bara…Tack gode Gud…för försäkringar på Vitvaror…..Vad skulle vi ha gjort utan dem….Alla som känner oss vet att vi har förbrukat ex antal diskmaskiner,torktumlare, och tvättmaskiner..vi har haft otur …Men jag är så tacksam…Vi har tecknat försäkring från Solid varje gång vi köpt en ny vitvara….det innebär ca 800 kr extra vid köptillfället., men så kommer de ut och lagar när något krånglar…ingen självrisk ….Helt fantastiskt!!!

Jag upptäckte i början av veckan att diskmaskinen läckte lite vatten i från luckan….Sen ett par dagar senare så upptäckte jag att det rann lite vatten från rören från tvättmaskinen…Skumt…två små vattenläckor på en gång!!!! Eller…Jätte bra..tänk vad bra det ordnade sig..!!!.. Nu skulle ju endå mannen från elektroservice komma!!!!
Så tjejer….Jag är jätte tacksam!!!!!
Allt är nu återgärdat..tvättmaskinrören behövde bara en ny packning….bänkskivan blev förstörd av vattnet, men det gör inget..Vi köper en ny…Man är ju så glad att det inte blev värre!!!
Diskmaskinen fick en ny list..så nu håller den tätt med!!!
vet ni vad!!!
När jag vaknade i morse, och skulle jag släppa ut katten..Då var det snö ute….Härligt!…men det regnade….
Jag har gett upp…vi får nog inte nån snö här på västkusten….Äh, nu kan det kvitta med snö…Nu tar jag glatt emot VÅREN…
MEN skulle det komma snö som inte regnar bort…så bangar jag inte ur…då blir det pulka åk!!!!
Jo, det är så många som har undrat vad det är för ägg jag har….Jo det är små ägg inköpta på Village…hittar ni inte där..så finns det oftast ägg i blomaffärer…..
I dag blir det Loppis! Alltid lika kul…..
Tack för alla fina ord!!!! Ni betyder mycket för mig…tänk att man har fått så många nya goa bekantskaper!!!
Ha en go helg kära vänner
Kram från MyLovelyThingsAnna

17 Comments

 • Morse Farm

  Hej!

  Så fina saker du fyndat igen! Du är helt otrolig!

  Du har ju också gjort så fina strutar.

  Vad bra med bra försäkring och allt fick ett lyckligt slut.

  Krya på sig de som fortfarande är krassliga i din familj.
  Kram Bodil.

 • Hannis

  Strutar!Vilka fina!
  Lyckas då aldrig få till dom.
  Har inte det där riktiga finliret i mina fingrar…
  Kikade på ditt bord och blev ännu mera sugen på att måla mitt!

  Vilken bra försäkring.
  Skönt att det fixas direkt.
  Ha en fin söndag.
  Kram Hannis

 • vitating

  Hej igen, kul att du tittade in hos mig igen! Ja, tradera har verkligen mycket fint i shabby chic! Det stämmer, min lampa var tidigare svart, sambon har sprutmålat den vit o så har jag hängt i pismor. Jag har ett äldre inlägg om det längre ner på min blogg. Hos mig precis som hos många så får det mesta smaka på vitfärgen, hi hi.

  kram Vitating

 • White Season

  Vilka vackra strutar, du är ju helt otroligt duktig på pyssel och att hitta på! Du ger mig så mycket inspriation så om du bara visste. Tack snälla! KRamar Malin o ha en jätte skön helg.

 • rost&rosor

  Vilka superfina strutar du gjort!Vilken bra loppistrakt du verkar bo i.Och den där snön håller jag med dig om att den kan kvitta nu.Ha en trevlig helg,kram Katta

 • Guldkorn i min vardag!

  Men göta petter så fina strutar, så himla duktig du är.
  Va härligt med en försäkring som fungerar, tur att det inte vart en stor vattenskada!
  Annars tycker jag att det är mest negativt när det gäller försäkringar.
  Lite snö kan du altid få av mig!
  Kram Ulla-Bella

 • Tankar tar tid

  Vad fina strutarna blev … kul att dokumenten kom till nytta någonstans … jag har inte gjort något av dem än … ska försöka mig på att göra några påskägg iaf.
  Tråkigt när maskinparken krånglar men som tur är finns det ju de som kan hjälpa en … och då är det ju bra att ha en bra försäkring också.
  Ha en bra helg
  Christina

 • Under en vind

  Vilka fina strutar du pysslat ihop!!! Jag har inte gjort en enda sen innan jul…..

  Vad trist med vitvaror som krånglar, men det verkar ju ha löst sig bra trots allt!

  Ska bli spännande att se vad dagens loppistur bär med sig…

  Ha en fortsatt skön helg, kram!

 • lottens vita och gröna

  hallå anna! vad skönmed diskmaskinen såna utgifter är såååå trista! du nu kommer nog nästa smitta här på bloggarna, strutfeber, haha! jättefina, ska gå in och kolla på dokumenten, ha en härligturloppisrunda dårå! jag har köpt en tallrikhylla och ett vitrinskåp på loppis idag, trallala! vem håller du på ikväll då? calaisia är underbara tycker jag! kram lotten

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Vilka himla fina strutar du gjort!! Jag har inte drabbats av den åkomman…än iaf.

  Vilken tur att det ordnade sig så bra med vanttenläckorna!! Visst blir man nervös när det börja droppa vatten där det INTE ska komma! Jag har en Fantastisk tvättmaskin…den har LAGAT sig själv Två ggr!! Det är sant, vet inte hur det gått till, men luckan gick inte att öppna på flera månader utan att man fick ta till nödöppningen, sen helt plötsligt så gick den igen! Likaså så vägrade den att ta sköljmedelet ja jag kommer inte ihåg hur länge men lääänge var det. Fick stå och vakta den för att hinna få i medlet innan sista sköljen. Men vad händer…? den funkar perfekt igen!! Himla märkligt!

  Hoppas att loppisen blev lyckad, men den brukar ju bli det för Anna!

  Ha en bra lördag!
  Kram
  Ulrika

 • Magny

  Hei! Jeg liker din side veldig bra!Det er skjønnt å titte…
  jeg er helt ny blogger, og finner er vidunderlig verden her!
  Kram, Magny

 • SKATAN

  Härligt med snö! Skönt också att det ordnade sig med vattenläckan…det kan gå riktigt illa det! Huvva.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram.

  PS – fin-fina strutar 🙂

 • vitating

  Hej o tack för besöket hos mig! så skönt att det ordnade sig!
  Sååå fina strutar! Älskar strutar!
  Hoppas du hittar något fint på loppisrundan!

  trevlig helg!
  kramar vitating

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »