samarbete

Afterwork på Hotell Eggers

 Samarbete med Hotell Eggers

Vi hängde i baren en stund på Eggers i går kväll, verkligen ett riktigt trevligt ställe att hänga på, chill musik och glada människor som samlats med vänner och familj. 
Vi beställde in lite tilltugg eller Petits som de kallar dem på Hotell Eggers.

När jag gjorde reachers om hotellet så läste jag givetvis hotellets meny 
(det är det första jag gör när jag kollar upp ett hotell då jag älskar god mat)

Till min stora förtjusning så fanns det råbiff på menyn och då jag är en stor fantast av Råbiff så beställde jag in det och satt och mumsade på den till ett glas rött vin, det var gott,det.

Eller som jag brukar säga 

”Ingen kväll är en bra kväll om man inte får äta råbiff” Ler:)

I dag vaknade vi rätt så pigga efter en helkväll på stan med stopp på AW på Post hotell, Bellora och in och ut på Push och in på Lounges istället. Avslutade en härlig kväll med kebab på stan och kröp sedan ner i det sköna himmelsängen och sov så gott.
Frukosten på Eggers gjorde oss inte direkt besvikna,det fanns massor av gott av välja på. Äggröra,bacon,lax,sill,plättar och Nutella för dem som gillar det och massa god frukt, 

Alla foton är plåtade med Iphone x
Ha en skön söndag, eller lördag menar jag. Det är lite så när man har vart borta fredag till lördag så tänker man ju att det är söndag på lördagen, men jag har ju en dag till kvar av helgen då det bara är lördag i dag, så man kan säga att helgen bara börjat. Njut av helgen ni som är lediga, ni andra önskar jag en härlig jobbhelg. Jag vet hur det är att jobba helg, har gjort det under 15 års tid,så jag vet vad det innebär och är än i dag oerhört tacksam för att vara ledig på helgen.
Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »