mina jobb,  samarbete

Restaurangen på Cooks Club.

( Annonssamarbete med Ving) 

Cook`s Club ligger helt klart i framkant med sitt blipp – system i restaurangen. När man checkar in på hotellet får man ett armband med ett chip som är knutet till ens namn. Först upplevde jag systemet förvirrande men man kom snabbt in i det snabbt.
I restaurangen finns flera matstationer och i varje matstation blippar man sitt armband och det registreras hur mycket man handlar för. Armbandet är laddat med 16 eur per dag. (man kan inte spara några pengar på det utan det är 16 eur per dag) När man i vanliga fall bokar halvpension på ett hotell så är det frukost och middag på kvällen man har och man får ordna med sin lunch själv. Här på Cooks Club har det skapat ett briljant system som gör att man kan välja om man vill äta lunch eller middag. Eller om man inte är så hungrig på dagen kan man ta en lätt sallad och sedan köpa tex hamburgare och pommes på kvällen och de 16 eur räcker till allt.
Man behöver alltså inte springa runt med massa kontanter på hotellet utan allt man köper extra i restaurangen eller baren kan man sätta på rummet genom att blippa armbadet. Ett mycket smart system som skapar stor valfrihet.

Nu är det dags att svida om och se vad som serveras i restaurangen i kväll.
Trevlig Kväll/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »