samarbete

50 shades of grey.

Reklamsamarbete – Benjamin Moore Sverige

 

Jag älskar vyn ut genom våra 100 -åriga korspostfönster som vi satte in för sex år sedan. De ger vårt hus så mycket själ. Älskar hur man ser hur vägen försvinner bakom kröken och hur de vackra träden sträcker sig uppåt. Speciellt fint är det så är på vintern, men jag lovar att det är magiskt vackert på sommaren med, tyvärr ser man ogräset då, så ett noll till vintern då man inte behöver hålla efter ogräset. Bra där, nu lyckade jag hitta något mer positivt med vintern och kylan. Att det är magiskt vackert det råder det ingen tvekan på.

 

Väggarna är målade i färgen Coventry grey  från Benjamin Moore och liknar färgen vi målade med i matrummet och köket men den här färgen är lite kallare, men helt klart så skiftar den här kulören i varmare toner med, det beror helt enkelt på vad det är för ljus i rummet och vilken tid det är på dagen så man kan verkligen säga att här finns ”50 shades of grey,” här..ler.)

Från andra sidan i vardagsrummet så har man gudomlig utsikt, känns lite som att vara i fjällen, då vi bor på en höjd med utsikt över dalen och bergen på andra sidan. Stället som vi bor på kallas för ”Smörhålan” lite som gräddhyllan som man säger nu förtiden.

Här kan ni läsa om hur panelen är byggd och målad.

Precis som för sex år sedan då vi totalrenoverade huset så är jag rätt trött på att måla och renovera nu, speciellt nu när vi närmar oss Jul då det här inte är en tid jag egentligen vill renovera, men jag kan inte styra över det hela utan man får renovera när man kan få hjälp. Trots allt jobb och en hel del problem med köket, men det är en annan historia så är jag väldigt glad och tacksam, då det blir så fint.

December 2012 kände jag att jag inte hann med julen, lite så känner jag väl i år med, men det kommer lösa sig. Här kommer bli jul med. Tur att jag inte överpyntar för det finns det ju inte tid för, utan här blir det jul med vackert dukat julbord, granar i olika storlekar och massa tända ljus och julblommor. Det är jul för mig.

Jag vill även hinna baka vårt julbröd och lägga in sill och göra några sorters julgodis. Det ska jag ”baske mig” hinna med, så det så..ler:) Galenskap kanske ni tycker, men detta är viktigt för mig för det sitter så mycket julkänsla i dessa traditioner. Men jag skippar lussekatt och pepparkaksbak i år, det hinns inte med, sen så äter jag ju inte särskilt mycket socker och gluten heller så jag köper helt enkelt till de andra som vill ha i familjen.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »