stenskiva
samarbete,  vardagsrum

Granitskiva, hållbart material

I annonssamarbete med Wohnzimmer

Konsolbord

Ett par veckor innan jul blev jag erbjuden ett samarbete med butiken Wohnzimmer, då var vi i full färd med att renovera och jag bad att få återkomma efter julhelgerna.

När vi började känna oss färdiga med vårt vardagsrum klickade jag in mig på Wohnzimmers webbsida och fastnade direkt för deras sortiment då det kändes fräscht och stack ut. Helt enkelt saker som jag inte sett överallt, vilket jag verkligen uppskattar då jag kan bli lite trött och färdig med saker som jag ser över allt.

Jag var på jakt efter ett smalt konsolbord som jag tänkte använda som blombord som skulle kännas nätt och inte ta upp för mycket utrymme och blev väldigt glad när jag hittade det här fina konsolbordet i mässingsutförande med en granitskiva på toppen. Det kändes som klippt och skuret för vårt vardagsrum.

Vad tycker ni?

Magnolia

En god vän var på besök för ett par veckor sedan och gav mig två kvistar Magnolia som nu har börjat att blomma, visst är det vackert!

möbler

granit

Butiken Wohnzimmer erbjuder mina följare 15% rabatt vid ett köp med koden ”LoveWohnzimmer2019”

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »