medelhavet
resor,  samarbete

Strandbaden, i Sverige fast det känns som man är utomlands.

I Annonssamarbete med Strandbaden 

Jag är nyss hemkommen i från ett dygn på Strandbaden där mitt uppdrag har varit att fota snygga bilder för socialamedier. Jag har mängder av bilder inladdade i min dator, och jag har satt ihop massa fina bilder som jag hoppas skall vara till glädje för er med. För mig är det ett kärt nöje att få fota en sådan här vacker plats. Det tar tid att skapa vackra bilder, både på plats men även efteråt hemma vid datorn då bilderna skall redigeras. Ett oerhört roligt jobb, mina bilder blir som skatter för mig, som jag nu vill dela med er.

Retreat Club är så mysigt. Jag tycker att det känns som om man är utomlands fast man är i Sverige. Soft musik i bakgrunden och varmt och skönt.

Något jag gärna vill ha när jag är utomlands är en svalkande drink i min hand. Baren på Retreat Club serverar fantastiska Cocktails och de har givetvis många bra alkoholfria alternativ med. Den röda drinken på bilden var grymt go, den innehöll bl.a. hallon, rom och chili.

När man har det så där fantastiskt skönt och avslappnade så vill man ju inte lämna stället för att gå äta i restaurangen. På Retreat Club finns massa goa lunchalternativ, jag köpte mig en medelhavssallad som var jättegod, då jag tycker att en sallad smakar som bäst när det är varmt och skönt.

Trappan upp till andra våning på strandbaden är något extra, så vacker! Vi passade på att ha en liten

”photo shoot” innan middagen då det alltid är kul att få någon bild på sig själv som minne.

Orangeriet ute på innergården där poolerna finns är otroligt mysigt, eller vad säger ni. När jag är i väg på jobb har jag alltid en assistent med mig  som hjälper mig att flytta på möbler, agera fotograf när bilder skall fotas på mig mm. Den här gången var det min goda vän Paulina som var med och som fick agera som modell i den varma poolen.

 

Vårt rum var verkligen som en dröm. Så mysigt. Det var helt fantastiskt att vakna och öppna upp altandörren och höra vågorna. Stort Älsk på det!

I går kväll åt vi en god trerätters meny. Jag valde, sotad pilgrimsmussla till förrätt, torskrygg till huvudrätt och passionsfrukt Creme brulè till dessert. Oerhört gott om ni frågar mig!

Snyggaste Cocktailen ever, de vet vad de gör på strandbaden. Helt klart!

Har ni aldrig varit på Strandbaden så måste ni verkligen åka dit, där på Retreat Club är det 25 grader i luften och 33 grader i vattnet, det ni! Jag såg på deras hemsida att de har jättebra erbjudande, klicka in er och kika på vilket paket som passar er bäst. Paketet som vi testade heter Jade by Night och kostar från 1237 kr per person och natt.

Ha en fin kväll/Anna

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »