nyår

Ny vit soffklädsel!

Har vart på IKEA och handlat. Har köpt en vit klädsel till vår soffa, så nu får det bära eller brista. Har inhandlat två vita filtar. För att skydda armstöden. Ska inhandla ett par filtar till för att skydda soffan från ”smuts” från barn och katt. Visst blev det fint.
Lite andra saker som är på gång!
Vi har planer att måla om köksbord och köks stolar på min mans jobb. Ska höra efter vad killarna i lacken tar för att måla möblerna. Vore skönt att slippa göra det själva.Skivan behöver slipas med.
Så snart Julen är över så ska vi börja att måla om vår dotters rum. Hon vill ha vitt och svart. Vitt som bas på möbler och väggar. Grå eller svart fondvägg. Vi får väl se. Men jag och dotter har storstädat hennes rum. Slängde massor. Det var verkligen befriande.
Skulle vilja måla vår slitna furutrappa vit, men vem vet när det blir. Det skulle verkligen bli ett lyft för huset.

3 Comments

 • Slottslängan

  Hejsan! Ja, hårmagneten jag visar i bloggen kan jag verkligen rekomendera dig och alla andra med håriga familjemedlemmar! 😀 Den är kanon. Föredrar den till soffan framför den lilla hand-damsugaren jag fick i julklapp! Haha! Vad fint det blev med nya soffklädseln. Det gör en hel del, eller hur! Glad fortsättning och en fin nyårshelg önskar vi er!

  Kramar från Slottis & hundarna

 • Mysiga lantliga ting

  Hej!! Och tack för titten hos mig! Så kul att du gillar min blogg, självklart får du länka, blir bara glad =)
  Vi verkar gilla samma saker ser jag! Och vilken härlig stooor gran ni har.
  Jag länkar till dig med!
  Kram Johanna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »