nyår

I morgon ska jag jobba!

Jaha, nu var det dags att börja arbeta igen. Har ju vart sjukskriven sen den 4 december. Handen känns rätt så bra nu. Men det blir inga tunga lyft eller vändningar i alla fall. Få på stödstrumpor kan nog också bli lurigt. Men någon annan får ta strumporna. Jag arbetar på ett demensboende, ifall nån undrar.

Det känns bra att allt ska bli som vanligt i igen. Men det har verkligen vart härligt att vara hemma ”hela” december. Jag har verkligen njutit av julen.

I dag körde jag ett pass på min crosstrainer. Det kändes gott. Jag har inte tränat på ca 6 veckor. Pga, förkyning och handoperation. Har tränat 2 till 3 gånger bodywork och core i ett år. Känns bra att variera träningen med crosstrainern .
Vi hörs !

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Under en vind

Hallå där! Hittade hit via en kommentar hos nån annan….du har en mysig blogg! Jag kommer gärna tillbaka! Själv har jag en låst blogg (Under en vind, har min gamla blogg Uppe på vinden öppen också…), dit är du välkommen om du mailar till underenvind@telia.com
Skriv ditt blogg namn, så jag vet att det är du! Jag bor med sambo, 2 barn och katt i ett -20 talshus vid sjön.
Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Kram Sara

En Doft Av Danmark

tack goa du för din snälla kommentar…blir så himla glad! Boken köpte jag på: http://www.adlibris.se…..Hoppas att du får tag på den, för den är underbar!!!
Gott Nytt År!

Kram
Dorthe

Translate »