nyår

Rebuy….

Återvinning, Genbruk, second hand,loppmarknad fleamarket kreammemarknad Antikaffär m m…Tja det finns många namn..På ställen där man kan loppa…

Skolplanchen hittade jag på en Antikaffär i Åhus för ett par veckor sedan..Blev så där jätte glad som man blir när man hittar nått efterlängtat!!

Den härligt slitna lådan hittade jag på ett Genbruk i Danmark!! Den fick följa med hem..Här står den i väntan på rengöring!!

I dag tänkte jag göra reklam för min bror och hans kompis nystartade företag..De har startat rebuy.se det är en sajt där man kan sälja sina saker..Ungefär som blocket fast billigare annonskostnad..Just nu är det Gratis att annonsera..Så kika in och passa på att sälj det där du har i gömmorna som du inte använder..
Länka gärna till deras företag från din sida om du har lust..

Tack för alla hälsningar..Jag har kikat in på era fina bloggar men inte skrivit nått..Kom hem från Dk i lördagskväll..Har knappt vart hemma nått då jag började jobba idag..så fort jag får lite tid över så skriver jag en rad….

Krameli kram Anna

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »