nyår

En liten hörna så gott som klar!

Lite ommöblering på tallrikshyllan!!
Jag shabbade talrlikshyllan lite..smetade på svart färg som jag i stort sätt torkade bort.

Nu har det kommit upp pärlspont på två väggar..Här ser ni en liten hörna.Ena dörren går till källaren och den andra går till hallen.. Tänk innan jag målade vitt i köket så tyckte jag att dörrarna var vita! Nu ser jag hur de gulnat.Jag ska vänta med dörrar och tak tills köket är färdigt.Eftersom mitt porslin går i vitt och cream, och jag har en vit på köksskåpen och en annan vit på väggar.Det kan hända att det gör sig..Men jag avvaktar.Står jag inte ut så åker färgburken fram..men håller tummarna för att det funkar, för dörrar är rätt knepiga att måla så det blir snyggt!!

Tack för alla goa kommentarer om mitt vitrinsskåp! Jag är så glad när jag tittar på vår matplats så undrar jag nästan vem som bor här!!

Ha det så bra..kram Anna

34 Comments

 • Milla of Sweden

  Hej hej
  Hittade hit av en slump och blev kvar en lång stund!
  Kul att följa er renovering!
  Vi har renoverat till och från i 8 år så vi är väldans trötta på det, men det är så kul att se vad andra hittar på i sina hus och lägenheter!
  Ni ser ut att få det jättefint!
  Visst är det kul när man kan göra saker själv eller fynda på reor och loppisar så allt inte kostar skjortan!!
  Lycka till i fortsättningen!
  Mvh Camilla

 • Inspiration i vitt

  Men så roligt det är att få komma in till dig och se vad du har för dig.
  Du har alltid så mycket på gång och du är ett riktigt proffs på att få till det så vackert,
  du har det där alldeles lilla extra som få människor har.

  Ditt skåp som blev vitt blev såå fint och inte en sak där i som inte passade in.
  Kram på dig/Ingela.

 • Marie

  Vad fint det blir med pärlsponten och så vackert litet hörn med tallrikshyllan och det lilla bordet. Massor av vackra saker som du har dekorerat med!!!!! Hoppas vi kan göra om våran loppistur lite längre fram i vår, skulle vara så kul!

  Ha en trevlig kväll!
  Kramar Marie

  Ps. Vad roligt med din knoppbräda, vilken duktig morfar du har! Känner jag dig rätt så står du säkert redan och målar den, hihi.

 • Nygammalt

  Ååååhhh, lovely! Så himla fint ni har fått det, Anna. Fiffig idé med att shabba så där.

  Måste köpa det där magasinet, blev ju super med vitrinskåpet.

  Var Indiana bra? 😉

  Kram.

 • Tulipa

  Hej!
  Ja, nackdelen med att måla vitt är ju att det andra vita i samma rum ofta antar en annan kulör, fast det funkar ju ibland ändå. Och speciellt när ditt porslin går i mer än en ton.
  Ser underbart fint ut!

  Väldigt kul att följa dina projekt!!

  Kram Mariette

 • Hjärtefröjd

  hej anna!
  åh va fint de blir!! jättesnyggt med pärlsponten!!fint o shabba tallrikshyllan oxå, till de vita!

  måste ju kännas hur kul som helst när de börjar arta sej 🙂
  ha en underbar start på veckan!!
  kram linnea

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ja, åh vad fint det blir!
  Och vad fint ni har fått det med pärlsponten (lurigt där runt valvet va?)

  Tallrikshyllan är så fin och vad jag gillar det där stooora nysilverfatet!

  Hemma på lunchen nu (funderade på om jag skulle hinna spackla och slipa lite, men det fick jag låta bli..spacklade i morse innan jag stack till jobbet haha..jag är inte klok)

  Kram vännen, hoppas vi kan ses snart igen..kanske en ny loppisrunda?
  Mia

 • Änglahem

  Och ni sliter och sliter….men otroligt fint blir det! Det där med dörrarna tror jag inte gör något senare när allt är klart och på plats, lite olika toner på vitfärgen ger ju bara mer liv, kan ju bli lite platt annars. Bara vad jag tror….

  Ha en fin vecka!
  Kram, Ulrika

 • Miss Marple

  Hei Anna!
  Så fint det blir hos deg! Skulle ønske jeg hadde dine evner til å få det til! Det er så fint med tallerkenhyller, og så masse fint du har i din! Veldig spennende å se hvordan kjøkkenet ditt ”vokser fram” =)
  Ønsker deg en fin uke!

 • Moderncountry

  God morgen!

  Neimen så flott det blir på kjøkkenet ditt! Vitrineskapet ble underbart!! Himmel altså, jeg blir så inspirert! Ikke rart du springer rundt og er Lykkelig Anna :)) Det hadde jeg også vært med så mye fint rundt meg. Jeg satt og tenkte på mørke oksiderte beslag til mitt kjøkken, men som jeg ser her er det like fint i hvitt. Hvor kommer ditt fra?

  Håper du hadde det mysig i helgen og at Valentine ble en underbar dag.
  Ha det så godt i uka!
  Klemmer fra Aina

 • livetpåfyran

  Va fint det blir!

  Jag målar o målar och jag måste säga att skåpen blev fina…Jag är en fena på att måla dörrar faktiskt. Än dröjer det tills jag kan piffa till det i köket men det är tur för mig att jag kan kika på din blogg Anna och inspireras, kram Pia

 • Willewira

  Så fint det blir, Anna!!

  Det är inte helt lätt med att måla med en färg… det blir ofta olika nyanser, vilket inte behöver bli fel. Då lever ju väggar och snickerier än om allt är en nyans. Men det ska ju inte se smutsigt ut.
  Så jag håller tummarna för att dörrarna ska fungera ändå.

  Så roligt att få se hur det blir i ert kök – ni har verkligen slitit de senaste veckorna!

  Hoppas ni hinner njuta lite av det vackra vintervädret..
  Här har vi sportlov denna vecka och barnen ska till pulkabacken idag. Skönt att de är så stora att de kan gå dit själva… när en annan sitter och jobbar hemma.

  Ha en skön dag!
  Kram
  Willewira

 • Anonym

  Så himla fint det blir med den stora förvandlingen av erat hem….jag såg även att jag hade missat det vita vitrinskåpet i förra inlägget. Så BRA det blev!
  Snyggt blev det också med tallrikshyllan när den blev ordentligt shabbad.

  Kram Pernilla

 • Prillig

  va vackert! Jag gillar bilden med tallrikshyllan , jag blev hemskt inspirerad!! 🙂

  Att blanda olika nyanser av vitt kan vara riktigt effektfullt. Gjorde det i min dotters rum och det blev väldigt bra.

  Kram Britt

 • Anonym

  Så kul att pärlsponten kommit upp! det blev jättefint!! Å lister å allt…har vi inte än i vårt kök…
  Tallrikshyllans innehåll ser så trevligt ut, verkligen tilltalande.

  kram å ha en god start på veckan nu!

  Annelie

 • Helena

  Vad roligt när saker och ting blir som man tänkt sig. Smeta svart färg över och sedan torka bort?! Vad modig du är! Jag hade aldrig kommit på tanken…. Men bra blev det! Ha det gott i renoverandet! Kram

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Det är sååå himla roligt att få se ditt kök bit för bit..ojjj så vackert det blir !! Vitt och lantligt..och vad fin tallrikshyllan blev då du shabbade den, med svart färg, det måste jag prova !!
  Jag målade några rakspeglar igår, först svarta sen vita…idag ska jag sandpappra lite..
  Ha nu en toppendag
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »