nyår

Skatter från min resa…

Här är några av de fina ting som jag hittade på min resa genom väst Jyllands alla Genbruk.. Det fanns inte så många skatter att finna..Det kändes som om någon hade vart där innan..Men de saker jag fann är verkligen skatter..
Jag var inne i en Antik affär..hum hum..säger jag–vilka vackra Franska saker..men hua vilket pris..En jätte fin Typisk Fransk soppterrin..Kostade alltså 900 Dk kr..lite väl saftigt..Vi nöjde oss med att titta på sakerna …
Den lilla spillkummen gav jag 10 dk kr för.. Kannan 10 dk kr. Fatet 20 dk kr, och tallrikarna betalade jag 50 dk kr för..Ett verkligt super fynd..15 st..
Ovala..med vågig kant..Super trevliga att lägga upp mat på..Sallad på ena sidan resterande mat på andra sidan..Barnen tycker det är bra efter som om de inte vill blanda sin mat..

I dag är jag ledig..Härligt..Jag ska ta hand om hemmet, tvätt och städ och så vill jag pyssla lite med..Kanske läsa nått magasin som jag inte hunnit med..På tisdag börjar jag på mitt nya jobb..Jag kommer att arbeta i Hemtjänsten nu fram över..
Mitt nuvarande arbete läggs ner och vårdtagarna flyttar..Så är det i spartider..trist .och tragiskt för alla inblandade..men jag är tacksam för att få jobba där jag önskar..ser det som en ny utmaning precis vad jag behövde…

Ha det så bra..
Kram Anna

40 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »