kök,  nyår

En gammal fiskelåda…

Fick jag med mig hem från det stället där jag fann bordet..Jag fick lådan på köpet..Jag blev helt förälskad i den..

Den lilla knaggelbrädan är egentligen en gammal kratta..Helt Lovely!!

Har ändrat om lite under min sittbänk i köket!

Ja så här ser det ut i köket just nu!!Många har sagt att de ser att jag har ändrat stil..ja visst har jag ändrat om hemma.Jag har alltid gillat allmoge..Hade det innan jag målade allt vitt..Jag har ju alltid gillat gammal saker..Bara tyckt att det blev lite för mycket färger..När jag fick allt vitt bakom kände jag en sån lugn och ro..Har ju aldrig direkt haft några riktigt gamla möbler förrens de två sista åren..Då jag förstått att man får leta och leta och när man minst anar det så hittar man de gamla tingen..Ni kommer att få se allmogen hitta tillbaka till mitt hem i kombination med vitt och grått och lite råamaterial..Jag gillar saker men de måste harmonisera med varandra..Sakerna får inte liksom ramla över en..Inte bli för mycket av det hela..Jag älskar saker..Ni vet My lovely Things..hi hi..Konsten är att hitta ting som gifter sig med varandra och bildar en harmoni..Att leta efter gamla ting är som att gå på skattjakt..
Min skattjakt började för många många år sen på Min Farmor och Farfars vind…

På tal om skatt jakt..Så kom vi hem från Jylland i går..Vi har verkligen fart runt på skattjakt på Genbrug, kremmemarknader och backluckeloppis..Jag har hittat lite smått och gott..Ska visa så fort jag fotat det..

Barnen har fyndat de med..De har haft turen och hitta både StarWars och Iniana Jones lego..Det gör man aldrig i Sverige..till bra pris tillomed..Det var kul för dem..

Ja vi har besökt vikingar..åkt runt över hela Jylland i stort sätt..Kikat på gamla byar..Kört vid Fjordar,vart på legoland massor av timmar…Och ätit i massor..En riktigt härlig och trivsam semester..

Ha det så gott mina vänner..
Kram Anna

26 Comments

 • Mitt hem är min borg

  Hej hej!!

  Vilken ljuvlig bild.. Ja visst blir det lite mer liv i ett rum när man inte bara kör vitt på allt.. Detaljer kommer fram mycket bättre med en vitbakrund.. Riktigt fint ser det ut hos er..

  Ha en bra vecka..
  Kram!!

 • Änglarnas hus

  Halloj!

  Det är så ombonat och fint och allmogen gör sig så fint mot de vita, som sagt.
  Det finns en sån lycka i att göra fynd som bara den inbitne kan förstå..
  Väntar med spänning på att få se den framtida förändringen..

  Må så gott!
  Kram Sanne

 • Marie

  Det är så vackert i ditt kök Anna, ser supermysigt ut med lådorna och korgen under sittbänken. Det var allt en riktig skattkammare där du köpte bordet, så många fina fynd du fick med dig där ifrån.

  Spännande att få se dina fynd ifrån Danmark också, låter som ni har haft en härlig vecka!

  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Marie

 • Jeanettes hus

  Hej vännen,

  Låter som om Ni har haft det såååå dejligt i Danmark.
  Ser med spänning fram emot att få se de fynd du gjort.
  Du är verkligen en sakletare av rang!!!!!

  Välkommen hem igen
  Kramisar Jeanette

 • Fröken Piff

  Tycker du har gjort det underbart i ditt kök, älskar alla ruffa trädetaljer:) Jag har en likadan sockersäck, fyndad på samma ställe som din skulle jag tro.

  Ha det fint! Kram!

 • vitating

  Tycker du lyckats skapa en underbar känsla i ditt kök! Det råa är så fint,allra helst i köket! Jag tar också in mer av det när jag ramlar över något! Det blir så fin kontrast till det vita!

  Kramar Maria

 • Anonym

  Ja älskar verkligen den "stil" som du har nu, det är ungefär så där som jag har det här hemma, det får inte bli bara vitt ( kan bli lite sjukhus varning!)
  Vilken ljuvlig låda du fick, du har verkligen haft tur att hitta denna skattgömma eller förresten så har du nog välgigt många gömmor lite överallt kring dig.

  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Ohhh Anna, vilken underbar låda..du har så fint, det är en fröjd att kika in här hos dig !! Tack för att du delar med dig av allt vackert…det är så fint med allmoge och trä tillsammans med det vita !! Nu väntar man med spänning på dina nya fynd !!
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • johanna

  Hej
  å vad härligt det låter!!! Vad skönt att det blev så bra väder nu när ni var borta också. Helt underbar låda!!!!
  Väntar med spänning på att se dina fynd.
  I dag ska vi hem till pia o fota , ska bli jätteroligt!
  Ha det riktigt gott! (måste försöka få ihop en fika)
  Kraaaaam

 • annaslantliv

  Hej där, mina barn kom oxå hem från Danmark med en massa Lego som de inte kan hitta här! Perfekt för dom! Danmark var härligt, men lite dyrt nu, hoppas på bättre krona ett annat år och jag åker tillbaka.

  Vill passa på att önska dig en fortsatt härlig sommar. Hoppas vi får sol en stund till!

  Anna

 • Tulipa

  Hej!
  Vilken dejlig semester ni verkar ha haft!

  Jag är väldigt såld på dina lovely things och detta var inte dumt *ler*!
  En liknande "räfsa" har jag i butiken, kom med huset. Den hade använts när de sådde och gjorde fåror.
  Visst är det en evig skattjakt att leta efter passande saker, men man tröttnar inte…det är så roligt hela tiden!
  Ha det fint!!

  Kram Mariette

 • Under en vind

  Gillar den stil du hittat fram till nu, ser ombonat och harmoniskt ut!

  Hoppas att du haft en riktigt skön sommar med massor av nya fynd och minst lika mycket vila och avkoppling!

  Jag är äntligen här i kommentarsfälten men ingen vet när man får tid nästa gång…:)

  Kramar!

 • Körsbärsgården

  Hej Anna!

  Välkommen hem! Det hörs att Ni haft en skön semestertripp och Ni verkar ha hunnit med en massa trevligt. Härligt att ha många glada semesterdagar att se tillbaka på när hösten och vintern kommer. 🙂

  Jättefina bilder från Ert hemtrevliga kök! Harmoni och lugn ser ut att råda. Färgerna, möblerna, detaljerna: det är så smakfullt och tilltalande.

  Vänliga hälsningar från Karin, just hemkommen från en hel dag med flyguppvisningar. Vilka plan, piloter och uppvisningar! Och innan vi for Dit köpte jag ett underbart gammalt högskåp på annons. Som jag letat efter just ett sånt skåp och nu har jag ett! 🙂

 • LenaS

  det låter som en härlig semester! Och ditt kök är helt underbart vackert och en massa fina fynd har du också gjort ,o)
  Ha en fin kväll!
  Kramis/LenaS

 • Millas hem

  Hej Anna!

  Det ser verkligen vackert ut i ditt kök! Tycker också väldigt mycket om det lite robusta och "tunga". Jag fick reda på att du och Pia inte bor så långt ifrån varandra, när jag besökte era hemtrakter förra helgen. Det var lite synd, för då kunde jag hjälpt Paula att få hem sin knoppbräda, och hade fått träffa dig också då!
  En annan gång kanske! Jag har ju min bror i Göteborg, så vi åker ofta dit!

  Önskar dig en fin dag!

  Kraaam

 • Lilla huset på prärien

  Åh så vackert Anna! Du har det så snyggt – jag gillar verkligen ditt fina kök och alla de tjusiga detaljerna. Golvet är helt underbart… jag önskar mig ett sådant golv!!

  Vad härligt med en skön semester!

  Kram Jenny

 • Nattmia

  Lite Pippi över dig, sakletare 😉 Och det är ju fina saker du kommer hem med.. Köket är jättefint hos er..

  Jylland är ju fint och att gå på loppisar gör det ju ännu finare..

  Ha nu en bra söndag..

  Kram
  Mia

 • Guldkant På Livet

  Urtjusigt!!! Läcker fisklåda och fd kratta som blir perfekt som hängare och jag ser till min stora glädje att allt inte blir vitt längre, detta är sååååå vackert!!! Du har ett helt otroligt fint hem Anna! Jylland, vilken lycka, ska bli kul att se fler fynd sedan! Mari.

 • Älskade pion

  Ja du har näsa för det vackra du. ;)Visar alltid så fina grejer.Vad trevligt ni verkar att ha haft det på eran tripp.Längtar efter loppis bilder därifrån. ha en skön dag. kramar Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »