nyår

Nya blommor i fönstret!

Vita hyacinter kan jag inte få för mycket av. Så vackra och härligt doftande!

Har klätt mina krukor i gammalt papper från en bok. Såg iden i blogg jag besökte, kommer tyvär inte ihåg vilken men hon hade gjort så fint med notpapper runt krukorna. Verkligen glad för den iden.
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marika Maruchka

Hej Lilla Anna ..Marika här som tyckte din blogg var såå fin och peppande till mig… som gör en nu ..amatörer kan åxå!! försöker jag intala mig..kolla på http://www.blandliljor&tistlar.myblogspot.com..kram maruchka

Slottslängan

Det var verkligen en fin idé och dina krukor blev supersnygga ju! Får upp o rota bland mina och se om jag hittar några där detta kan passa. Det vill jag också prova 😀 Krukor har man ju några stycken… eller hur?! 😀 En typisk sådan sak som man samlar på hög.

Kram / Slottis

Vårt lilla hem

Va fin du gjort med krukorna! Supersnyggt! Älskar också hyacinter! Och lite murgröna ska jag också inhandla snart 🙂

Va snygga sofforna blev med de nya överdragen! Förstår att du är nöjd! 🙂

Kram Jenny

Och Gott nytt år!!

Trollmor

ps. jag använder mig av en blogg som heter http://trollmor.webblogg.se

Kramis

Trollmor

Hittade din blogg hos under min vind.
Så mysigt du har det. Hit kommer jag gärna på besök igen.

Kram ewa

Evelina

Va fint du gjort Anna!!! Vi sitter fortfarande i karantän. Ingen vill träffa oss. *Buhu* 😉 Aron kräktes igår morse men ingen mer sedan dess – än iallafall… Vi får väl se när vi vågar oss ut. Barnen börjar bli LIIITE otåliga. De har ju inte fått mormors eller morfars julklappar än…

KRAM

Translate »