nyår

Tacksamhet!

Min vän Evelina på My cup of tea. Har gjort en sån fin krönika. Hon har alltid inspirerat mig med sin kreativitet. Hon har fått mig att inse att även jag , kan inreda och skapa. Har upptäckt med åren vad jag tycker om för saker. Förvånas ständigt- Över vilken glädje det är att vara kreativ. Att hitta vackra saker på loppis, och sedan sätta ihop dem till vackra blickfång.

När Evelina gjorde en krönika om saker hon var tacksam över. Så hade tanken om en Tacksamhets krönika redan nuddat min sinne. Ja så är det när man inspireras av varandra!

# Tack Evelina för all inspiration du strör runt dig! Vem vet jag kanske tror att jag kan scrappa och snart visar några alster. Titta in på My cup of tea, och se vad Evelina har skapat. Hon gör fantastiska kort!

#Är så glad att min nära vän L…. mår så bra. Hon har kommit igenom den långa tunneln av utmattningsdepression. Blir så glad och tacksam över livet när jag ser hennes livsglädje.

#Är väldigt glad över att operationen av min hand har lyckats så bra. Inga domning i min höger hand mer.Tiden som sjukskriven i december har vart jättehärlig.

#Jag är väldigt glad och tacksam för att min 4 åring har börjat sova längre på morgonen. Efter vintertiden vaknade han 04:45. Det var väldigt ansträngande. Hans kroppsrytm ställde inte om sig igen. Utan vi fick prova en medicin som hjälper barnets kropp att ställa om sovrytmen. Nu har han vaknat mellan 7-8 på morgonen. Sen har han lekt och kollat på film, så jag har fått sova. Att få sova och vara utvilad betyder allt.

#Jag är väldigt glad för att jag har upptäckt bloggvärden. Även där var det du Evelina som hjälpte mig att söka på danska flaggor. På så sätt hittade vi en doft av danmark. Vilket är en mycket fin och kreativ sida. Kram, kram.Genom Dorthe har jag hittat alla er andra underbara inredningskreativa människor. Skönt att se att det finns någon mer en man själv som är sådan.

# Jag är så glad för min familj, min man. Vi står tillsammans och stöttar varndra genom allt.

#Slutligen det som är viktigast av allt! Tack Gud! Utan dig skulle mitt liv vara som en båt som driver runt och slås sönder mot klipporna,genom livets stormar. Du håller mig lugn och trygg genom livets stormar, genom förtröstan på dig!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »