nyår

Loppisfynd!!!

Kram alla goa vänner på alla hjärtansdag……..Hjärtat är gjorde jag i december av lavendel….så fint och väldoftande!!

Fyndade en trevlig hissgardin på min älsklingsloppis…..tänkte att min dotter skulle få den…..Men sen så såg jag ju att den skulle bli så fin i mitt köksfönster……..Ringde till loppisen och de la undan den andra hissgardinen..Det fanns nämligen två……….Så på måndag får jag med mig den andra hem……
Dottern kommer att få en gardin i ett annat ljusrosa tyg………


Dessa zinkkrukor fyndade jag i en blomaffär för 10 kr stycket för några veckor sedan…..Tänkte hänga dem ute i sommar…..

Korgar kan man väl inte ha för många av????5 kr fick jag ge för den!!!!

Lampan blir bra till min dotters skrivbord…..Zinkkrukor är också något jag uppskattar…alltid fint med en liten vacker blomma i…
Den vita kannan kunde jag inte motstå….

Här fixas och donas just nu…..ser ut som en tromb har fart i genom huset…Tromben är nog jag förresten…eller konsekvenserna av att jag inte hinner att röja upp…eftersom jag målar dotterns rum!!!!

Dottern sover i tv rummet…hennes saker ligger i hallen utanför tvrummet….ja det är grejer överallt!!!!
I dag ska jag och dottern piffa i hennes rum…..Hon kommer att få den vita sängkappan jag fyndade…och som pricken över i……ska hon få det vackra virkade sängöverkastet…
Lille killen fick hennes loftsäng……..vi försökte få upp den på mellanläget i går..så lillkillen kan ha koja under……den kom upp efter mycket muttrande…gängorna var slut..så man kan ju säga att vi blev ur gängorna av den…….
När den var färdig så sov vår lille kille i vår säng…..Jag bar över honom..och han vaknade i morse glad och lycklig i sin säng……..Han är en riktig snickar kille…..Han skulle inte gå på sin gympa utan vara hemma och hjälpa sin pappa och montera upp sängen….det ville han inte missa för allt kul i världen…

kram på er alla från Mylovelythingsanna!!!!!

27 Comments

 • annaslantliv

  Vad kul du tittade in hos mig. Jag gör genast ett återbesök 🙂

  Vilka underbara grejer du fyndat. Jag vill oxå fynda, men då månste jag ju gå på loppis först… 😉

  Kram Anna

 • Under en vind

  Hej igen!!
  Vi kommer ses den 27 april på morgonen/fm, ca 9.30 tror jag det blir. Ca 7 mil söder om Jönköping, närmare bestämt Värnamo. Därifrån utgår vi sen med dagens program.
  Hoppas vi ses då! Kram och ha en go dag!

 • Under en vind

  Då ser det likadant ut hemma hos oss båda nu!! Tromb nummer 2 åste vara jga, här är totalt kaos på hela övervåningen bara för att vi gör om på tösens rum, hennes saker återfinns både ute på övre hallen och i hela arbetsrummet (dator, symaskin….osv…)…Igår började jag måla panel, men det är åtskilliga timmar kvar till det…..Den ena tapeten är på plats, men den andra dröjer som sagt några veckor till…..

  Som vanligt fyndar du massor av fint! Kommer bli så bra med hissgardinerna!

  Önskar dig en mysig helg! Kramis!

 • Anonym

  Oj vad roligt att göra iordning i tjejens rum jag hoppas att det går, och blir bra, men det tror jag nog för du har nog dtt ”tur finger med”

  Pernilla

 • mona

  Er helt målløs av alle dine flotte funn !!! Skulle gjerne vært innom denne loppisen,ser ut som en plass for meg…..hihihiiii 🙂 Ha en fin fredag,imorgen 😉

 • Anonym

  Hejsan!
  Vad ni trixar och fixar, själv är man nästan ny hemkommen efter en väldigt ”ruschig” dag, som löste sig till slut (svägerskan hoppade in)
  Nu sitter jag och kikar vad alla har gjort på sina bloggar sista tiden…

  Ha de gott och en stor allahjärtans kram från mig///Pernilla

 • Marie

  Du är helt otrolig på att hitta fina saker! Vad kul att ni grejar i dotterns rum, hoppas vi får se när det är färdigt! Här ser det också ut som om en tromb gått fram, vi målar om våra sovrumsmöbler! Nu är det bara själva sängen kvar och den ska målas i helgen, ska bli sååå skönt när man får ordning igen.

  Hoppas att ni har haft en mysig Alla Hjärtans Dag!
  Kram Marie

 • P-lina

  Vilka fina hissgardiner! finns det sånt på loppisar oxå? inte på min …eller så har jag bara missat det.

  vad roligt at du fixar till dottern ditt lilla yrväder hihi.Ser fram emit att se hur resultatet blir! Fyndade ett lite bord till dottern idag….har faktiskt också fixat till hennes rum. men det blidde mer rosa än vitt där.Hon bönade om att få ett rosa princessrum så vad gör man…hihi

  Hoppas du haft en bra alla hjärtans dag men en massa kärlek!!!

  Kram på dig FyndarAnna! 😉

 • Anonym

  Idag har jag äntligen fått vara på loppis, kolla in till mig så får du se några av mina fynd. Längtar efter att få se när du och dottern fixat klart i hennes rum.

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hihi.. Du har haft att göra! Vad kul med ”piffing” och ommöblering!
  Gillar dina saker i vanlig ordning, du har tur må jag säga… Håller med Susanne att man nästan får slåss om grejorna här…

  Hoppas att allt gick bra sist ni var till bup. Så skönt om det ordnar sig för din lilla grabb.

  Sköt om dig Anna, vi hörs igen!
  Kram Hanna

 • Änglahem

  Fyndar Anna, hur bär du dig åt?!!
  Du hittar verkligen så många fina saker på dina loppisvändor!!

  Vilken fantastisk 9-åring du visar oss här nere!! Vilken konstnärinna!!! Blir helt stum…

  Hoppas du haft en fin Alla Hjärtans Dag!!

  Kramar
  Ulrika

 • Hannis

  Tack för ditt besök hos mig, kul att hitta hit!
  Oki, jag har kikat runt en stund och är lika imponerad som alla andra. Vilka fynd du gör!
  Och en massa kreativa projekt!
  Jag måste ha fel på min loppisradar=))

  Kram Hannis

 • Millas hem

  Jag har aldrig hört någon, tror jag, som gör så många fynd hela tiden. Sen måste det finnas någon extra loppis-gen i dig, för man måste ha ”öga” för det också. Alla sakerna är superfina. Men hur mycket plats har ni i ert hus….egentligen. Får du plats med allt?! Annars är det bara att be om sdressen hem till mig!!!Hihi..
  Kram Camilla

 • Nostalgi och romantik

  Oj oj oj så mycket du har gjort och gör!!! Så mycket fint du har fyndat på loppis också, och lavendelhjärtat!!! Såå fint vilken härlig doft det måste vara!
  Önskar dig en Härlig Alla Hjärtans Dag!
  Kram
  Marie

 • Willewira

  Vad du fyndar!!

  Har läst tidigare inlägg om alla dina fynd och så nu detta. Jag blir imponerad. Men jag tror det är som du säger – vissa har rea-radar.
  Jag har en nära vän som är så’n. Hon hittar det mesta billigt och på rea.

  Vad kan man göra? Man får glädjas åt dem som lyckas! 🙂

  Grattis till alla fina grejer!
  Ha en riktigt bra alla hjärtans dag!

  Kram Willewira

 • me and alice

  Hej Anna!
  Jag är såå imponerad av allt du hinner med och tar dig för…
  Du fyndar så fina saker som vanligt. Ska nog komma och smyga lite på dig o se var din lilla guldloppis ligger någonstans. Är det ingen annan som gillar samma saker som du i staden där du bor? *fniss*
  Här får man nästan slåss för grejerna, hi, hi…
  kram på dig igen..
  /Susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »