nyår

Piffat lite på min skänk!!!

Min mörka skänk har fått sig en liten makeover…. Ja den är ju inte om målade eller så! Men jag har bytt ut sakerna som stod på den….Nu när det är mer saker ochfram för allt mer vita detaljer så känns det ljusare…..Lyktan köpte jag på Gekås i går kväll…. Därför så skiljer sig det vad som står på skänken på bilderna.Denna bilden tog jag i morse…men det var inte så bra ljus så jag visar bilderna jag tog i går på dagen. Alla saker som står på skänken är med på de andra bilderna med…

Visst blev det vitt och fint…..Jag tror att det ligger någon förebild i högerspalten!!!

Här visar jag min mysbelysning….Det har ju förekommit lampvisningar här på bloggarna…Då vill jag visa mina ljusslingor…..De skapar ett så vackert skimmer…

Här skimrar det i köket…
I dag är det en riktig slapp dag här….
Ja det var det i går med för alldel.. Jag känner mig trött i kroppen..Mitt jobb är fysiskt tungt och så dansade jag ju i lördagsnatt…och lite för lite sömn på det hela…Ja då behöver man ta det lugnt..
Ska bara slappa och läsa Drömhem och trädgård i dag..
Tack för all omtanke om min lille febrige son!!!!
Han är bättre… är rätt sval nu på morgonen ..vi får se om febern stiger..Men han är en sån lätt och go kille ..är inte gnällig utan väldigt nöjd..Han ligger i min säng käkar mackor..godis och leker med två coola mostertrucks som jag köpte till honom på gekås igår…Så han är nöjd…

Måste bara visa er vad min goa underfundiga lillebror skrev till mig i går…Han har sån underbar humor…känner ingen som kommer på såna roliga ordvitsar som han..

Så här skrev han!
Hej syster!
Det är tur att man inte är ett gummidäck,
för då skulle man bli …..-terad när man kom in på din blogg.
/Bror(Du vet vilken…………..)

Det finns ingen som kan roa mig som min bror…han är så kulig!!!Det tog en liten stund innan jag fattade poängen…Men när ljuset hade gått upp för mig så lyfte jag luren och ringde…hörde min fnissande mamma…hon undrade om jag övervakade bloggen,ja..i detta fallet så var det inte så..Jag slog precis på datorn och kollad kommentarerna..och då la de precis in sina..fniss..fniss:)
Ha det gott kära bloggvänner..
Kram från MyLovelyThingsAnna

42 Comments

 • Kära Stina

  Hejsan! Hittade hit via en annan blogg i denna härliga bloggvärld som man är så fast i 😉 Vad fint du har det! Gillar alla dina små detaljer och stilleben! Kommer tillbaka… Ha en bra dag! /Kram Stina

 • Frida

  Tack! Kul att du tyckte om min blogg. Det var riktigt kul att göra påskägg. Kanske blir några till sen. Hoppas man får se dina sen när dom är klara. Jag gillade inte heller påskpynt innan jag upptäckte att det fanns mycket finare saker än dom där färgglada äggen som man köper i affärerna.
  Ha en bra dag!
  Kram Frida

 • Mamma Millan

  Tack För de fina orden om påskäggen!Blir så glad när du hälsar på!!
  Jo gegås..lite långt…men vi ska faktisktt dit på påsklovet..liten tjejtripp..ska bli kul!
  jag , döttrarna o min mamma…det gjorde vi förra året med..jättekul!!Men knske att man kan åka lite tidigare faktiskt nu när jag tänker efter!!

  Ja , men skänken var ju fin brun ialla fall….min man har o koll…mest för han är sååå ointresserad!!Men jag ertappade honom faktiskt häromdan med att läsa en av mina heminredningstidningar….gissa om jag blev chockad, har inte hänt på 18 år!!!!

  Ha en härlig dag!!
  ♥Kram Millan♥

 • Ann-Catrin / finthemma

  Oj oj vad jag har suttit och njutit av dina vackra bilder..vad du är duktig att arrangera.. jag kan ibland tycka det är svårt och flyttar om och flyttar om..!!
  Lyktan från Gekås var superfin och bidrar verkligen till stämningen.’
  Vad kul att brorsan läser bloggen… jag har två och tror inte att de kikar alls.
  tack för att du delar med diga av allt ditt vackra!!
  Kramar A-C

 • Morse Farm

  Så jättefint det blev på skänken!
  Verkligen jättemysigt!

  Vad skönt att iprenen hjälpte stackaren…
  Matilda har inte haft feber nån gång ännu….

  Vad rolig din bor är då….hi hi

  Krya på lilla killen.

  Kram Bodil♥

 • Tonje

  ojojoj…WOW!!!!!!!!! ja det er vel bare de ordene jeg klarer å finne…for sette var virkelig nydelig!Og så mange nydelige ting som det var på de vakre bildene…sukk!

 • Kannor och karaffer

  Vilken fin blogg jag kom in på nu och du har också en massa fina kannor……

  Fönsterna bakom skänken var superfint…tack för titten jag kommer gärna åter och länkar om OK – hör av dig annars!

  Hälsn.
  /Ann

 • mittiminvillervalla

  Såååå fint du pyntat! :o)
  Åh, vad jag blir sugen på att göra nåt här hemma hos mej också :o) Men så där fint blir det då aldrig! WOW! Du har så fina saker och så har du ju arrangerat det så smakfullt.

  Himla härlig bror :o)

  Kram Monika

 • P-lina

  Hej Anna!
  Skönt att lillkillen mår bättre vännen!

  Din mörka skänk fick sig en jättefin makeover!du är så duktig! skulle jag med behöva just nu,fast inte av en skänk utan av mig själv 😉

  Kram på dig

 • Anonym

  Hej Anna!
  Va fint du har gjort! Jag saknar verkligen ett så lågt skåp själv i mitt lilla hus…men jag är på jakt efter det å lite annat…som vanligt.Ska bli kul när ni kommer hit å hälsar på! kram Pia

 • Hannis

  Vilken snygg kontrast med speglarna ovanför skänken!!
  Och tallrikshyllan! 17 så snyggt!
  Sprang runt på 4 loppisar i går med siktet inställt på just en sån.
  Men nope!

  Skönt att liten är piggare.
  Kram Hannis

 • Anonym

  Tack!

  Ja, NÅNTING måste de väl få ha en åsikt om…

  Håller med dej! Man ska inte göra nåt man tror man kommer ångra…

  🙂

 • Doften av vanilj

  Oj oj så mycket fint du visar. Söt lyckta från GeKås. Låter som om du inte har så långt dit. Där kan man väl göra ett och annat fynd förstår jag.
  Vad roligt att du gillade korset! Själv ska jag nog beställa mig ett sådant som hon visar på bild nr 2. Vilket tog du?/ Kram

 • LantlivsAnette

  Haa ..haa..jag tror att jag fattade poängen..då skulle han bli punkterad på min blogg också..
  (för visst menar han alla punkterna..)bara så att jag vet att jag fattat !!! 😉
  Du..så mycket fint du visar oss åter igen..mmmmm…man bara njuter av allt !
  Kram Anette

 • Anonym

  Hejsan tjejen…. här händer det saker ser jag…. fint som attan är det på din skänk, och vilket super gulligt skåp du har gjort i ordning med hönsnät…..
  Sitter på jobbet och ”tjuvbloggar”
  Är ju som bekant i stugan hela veckan, där känner man lite utanför i och med att man har ju ingen dator. Men vi har kanonfint väder iallafall soligt, -1 grad och massor med snö… så det är perfekt skoterföre ( för dom som inte jobbar:))

  ha det gott
  Kram/ Pernilla

 • Kamomilla

  Hjölp alltså så vackert du har det! Skänken är så vacker! Och allt där på den…Jag har också en mörk skänk och ibland känns det som att den borde få leva upp lite mer än den gör. Det står en gammal radio på den nu, men det känns inte helt rätt så får se hur jag fixar till det för här fick man ju massor av inspiration!

  Ha en skön kväll! Kamomilla

 • Anonym

  Skänken är fin mörk, när allt annat är ljust.
  Och jag håller med grabben – fönsterspeglarna skulle vara fina vita!
  Kanske målade med lite utspädd v-slip, så de bara ser kalkade ut…
  (men de är fina nu också!)

  Här ligger jag i min sjukhet och väntar på att min man ska ringa och säga att han köpt mej en kökssoffa…!)

  🙂

 • MormorRuthsAnn

  Vad härligt fin din skänk blev, det gjorde skillnad, det var fint innan med, men ljusheten kändes härligt och friskt.

  Ja, butiken ligger i Göteborg i området Linne. Ingrid bloggar också…här är hennes sida, http://houseofatmosphere.blogspot.com/.

  Vad mysigt du och sonen har…mackor och monstertruck…
  Min son är såå förtjust i monstertruck, han säger Monster Jaam, så där utdraget och lite coolt som bara en liten kille kan säga.
  Kram Ann

 • Millas hem

  Hejsan!
  Ljust och fräscht, gillar också ljusslingor, hade en själv med den gick sönder i jul..synd!
  Gekås säger du! Det var längesedan jag var där. Mysigt och ta sådana turer. Vi kan ta det som en utflykt
  brukar jag säga till min man!
  Jaha du, säger han. Det säger du alltid. Tror du att jag är så lättlurad? undrar han.
  Mmmm..svarar jag!
  Men visst är det ett härligt ord?
  (utflykt, alltså!)
  Kram Camilla

 • Änglahem

  Åhh vad fint det blev på skänken och likaså i köket!!! Du har öga för det lilla!!!
  Skönt att höra att det äts mackor och leker med monstertrucks, då är ju verkligen den lilla på G igen!
  Ska själv strax åka till Halmstad med den stora till doktorn, kolla mage och div.värden. Tog mig baraaaa en liiiteeen runda här först!

  Ha en lugn och skön dag, i tillfriksnandets och vilans tecken!

  Kram
  Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »