nyår,  övrigt

Får jag fresta er med fina fynd!!!

Vilken lycka för en Anna med liten pengapung….Att hitta sådana här skatter!!

Kunde ju bara inte motstå denna vackra lyckta..Lyktor kan man inte få för många av..När kvällarna blir varma så flyttar lyktan ut i den ljumma sommar kvällen!! De rustika pelarljusstakarna fick följa med hem de med…Jag tittade på dem förra gången jag besökte denna guldgruva..men ack då var pengapungen ännu tunnare…så de fick vänta ännu en månad innan de fick flytta hem!!! Jo, nu undrar ni kanske vart jag har varit!!Det är faktist lite hemligt..men jag kan yppa att jag ej har fyndat i en loppis! Utan i en affär med härlig utförsäljning!!!

Min goa mamma hittade dessa vackra vita ljusstakar till mig..Hon visste att jag gärna ville dem ha….Nu har jag många gamla vita ljusstakar att sätta ihop i vackra stilleben….

Ja, denna lilla donna fick följa med mig hem! Hon ser lite ensam ut…behöver piffa upp henne med nått!! Men vad? Kanske en vacker seger krans av eucalyptusblad!!!

Två fina zink krukor blev det med…fick fotas på bordet ..för motljuset var så starkt i fönstret!!


En zink bricka som ligger och väntar på rätt plats!! En trevlig sockerbytta för en liten peng kom också med hem!!
Tack snälla Magny och Mitt i minvillervalla Monika.. Millan och Tonje jag är otroligt tacksam för utmärkelserna. Jag gillar verkligen er och era bloggar!Ni betyder mycket för mig med!! Jag skrev för några dagar sedan att jag inte skickar vidare. Jag vill ju ge er alla..Men känner mig så illa till mods..att någon ska känna sig utanför..Därför så får ni alla denna utärkelse!! Tack för att ni kommer hit till mig och delar era tankar med mig!!Ja, idag så ska jag till västgötaslätten fara!!!
Min Johanna har fått ledigt från skolan i morgon. Så vi sover över hos min mormor och morfar!!Vi ska gå på Utställningen på Rörstrandsmuseum..Nått trevligt café hoppas jag nog att hinna besöka med..
Innan jag åker hem på tisdagskväll…planerar vi en tur till en jätte stor loppislada!!!Ja, får med mig min efterlängtade måttbeställda tallrikshylla med!!!

Hoppas att er helg har vart bra…Min jobbar helg har vart lugn och behaglig..var bara något trött i går ..efter som jag fick gå upp så tidigt..med tanke på att det var sommartidsomställning i går…
Tack för alla fina kommentarer..tycker så mycket om er alla..ni förgyller min dag..med er värme och vackra ord!!!
Kram fråna MyLovelyThingsAnna

40 Comments

 • Design by E

  vilka fantastiska fynd du gjort som vanligt kul!! va grejor hos morfar puh hur mycket spännande som helst..lidköping är en vacker stad,åker dit ibland,de så mysigt gå där i butikerna på smala gatorna..kramiz E

 • MormorRuthsAnn

  Mysigt att komma iväg bara du och dottern…och dessutom åka iväg till någon man tycker om. Ha det så mysigt!
  Det var himla mycket fint du har fyndat…de där kraftiga ljusstakarna var ju hur snygga som helst!! Ja, det verkar som vi båda två är loppisgalna…jag får aldrig nog, det verkar stämma på dig också.

  Peter brukar titta på mig och säger ofta – ööhh, vad skall du ställa den?? Han tycker nog att vårt hus inte behöver mer saker nu…men än så är det inte klart kan jag lova…hihi

  Tack så hjärtligt för tipset om den stora, stora loppisen i Kungsbacka…den får det bli nå´n dag. Just nu är det ganska många lokala loppisar här omkring.

  Må gott!
  Ann

 • Goa

  Ja, tack…mig får du gärna fresta med dina fina fynd..:)
  Underbart!…och så kul när de är överens med pengapungen..:)

  Hoppas din lediga gårdag var bra och att denna dagen idag, är fylld med värme och mys!
  Kraaam…

 • KaosHouse

  Det var inga dåliga grejer du lagt vantarna på! 🙂 Jag är oxå sjukt förtjust i lyktor, det är ju så mysigt. Både sommar och vinter.

  Hoppas ni haft en mysig dag, du & tjejen! Lät som en riktigt härlig dag!

 • Marie

  Oj, oj, oj vad mycket fint! Hade nog varit jättefint med en krans på damen.
  Förstår ju vilken stad ni ska till, inte sådär hysteriskt långt ifrån mig. Där finns det ju många mysiga caféer, brukar alltid bli en tur dit på sommaren. Blir ju lite nyfiken på den där loppisladan! Vad kul det ska bli att få se din tallrikshylla.

  Ha en bra tisdag!
  Kram Marie

 • Sandkorn och sötvatten.

  Ojoj vad mycket vackert! och vilken snäll mamma du har. 🙂

  En kvist på den sorgsna kvinnan vore perfekt! Vilken smart idé! Har en liknande hemma och nu gav du mig nåt att pyssla med. 🙂

  Kul att få ta del av så många fynd hos dig.
  Kram

 • livetpåfyran

  Ja Anna det är svårt att vara utan dessa rundor av sökande efter saker…
  Jättefina saker du har hittat. Jag får nog åka dit när nästa löning kommer för nu har jag fyndat färdigt för den här månaden. Snart får barna ingen mat!!Haha
  Kram och ha det så bra på eran lilla resa. Kul att göra något med bara ett barn ibland. Det är viktigt att göra det!!

  Kram igen! Pia

 • Änglahem

  Hihi….Anna du har en Award till att hämta ifrån mig också!! trevligt att vara så omtyckt!!

  Stabbiga ljusstakarna följde med mig hem med, fast jag har inte lagt ut dom än, blev loppisen idag.
  Likaså bysten men det vet du ju och *fniss* ljuslyktan också!

  Hoppas ni får det bra hos mormor & morfar! Ska bli spännande att få se nya tallrikshyllan!

  Ha det gott vännen!
  Kramar/Ulrika

 • Doften av vanilj

  Oj, oj, vad ska man säga! IGEN! Människa hur gör du! Så mycket vackert! Ha en skön övernattning, ser fram emot att få se bilder på den nya tallrikshyllan. /Kram på dig

 • Anonym

  Och nya FYND igen….damen blir nog jättefin med en krans runt sig. Vad mysigt med lyktor ute på sommarkvällarna! Ni som har mörkt ute….vi har ju fullt dagsljus hela sommaren så det blir inte så stor mysfaktor med att ha dom tända,men framåt augusti så kommer mörkret till oss å då….tänds det mycket ljus här.

  Grattis till alla fina utmärkelser du har fått, dom är du värda.

  Karm
  Pernilla

 • lottens vita och gröna

  halloj anna! så underbara saker, du har verkligen näsa för fina saker!lilla damen var väl för underbar, blir nog söt med krans! ha det så underbart nu då på lille trippen till rörstrand!gratti till alla utmäkelser, jag tror inte att nån känner sig utanför, jag brukar allti bli glad på andras vägnar! varma kramen lotten

 • Guldkorn i min vardag!

  Visstär det väl härligt när man kan fynda på rea eller loppis, man får för ett ögonblick känna sig lite smått förmögen!1
  Du har verkligen lyckats denna gång också med att hitta dom mest fantastiskt fina saker. Pelarljusstakarna, lyktan…mmm
  Mammans ljusstakar nice..
  Kul med utställning och ledig dag.

  Bara jobbigt med sommartidsomställning alla klockor som ska ändras…
  Kram Ulla-Bella

 • Annas skattkammare

  PS. Kan tipsa om caféer jag tycker om i stan; Min favorit Larssons skafferi (vid busshållplatsen, dom skyltar med en gammal cykel), Kaffehus 3B (Vid Sara videbeck), Henrys Café (på gågatan mellan åhlens och Vero Moda) och Garströms (vid torget). Kram /Anna

 • Lina

  Hej!
  Vilka fina fynd du gjort igen! Du är en riktig ”turgumma! ;- ). Tusen tack för tipset om loppisen i Åsa/ Stråvalla. Vi brukar åka dit och bada på somrarna, att jag missat detta!? Försökte fynda i helgen på vårt närmaste loppis ställe, men de var ”knökat” med folk…ska lägga ut lite bilder i veckan. Hoppas att ni hade de mysigt i Lidköping! Må så gott!
  // Lina

 • Mamma Millan

  Hihi;) här haglar det awards ju!!!!!Grattis!!!!

  Så underbart vackra fynd!!!!!
  hoppas du haft en trevlig helg gumman!!

  ~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  ~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
  ~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

 • Magny

  Du har et godt hjerte, vil ikke sette noen utenfor,- vi blir glad i deg!
  Så vakre lopper, du er HELDIG! Kanskje vi må ale flytte til sverige, der det er lopper å finne…
  kram, Magny ;O)

 • Lena i et bæssmorhem

  Hei Anna!
  Det ska’ va’ du, Anna, som har en sånn tur… Så mye fint du finner hele tiden! Jeg gleder meg sånn til sesongen for loppemarkeder begynner her, er full av forventninger (da blir fallhøyden stor…). Var en tur i den lokale antikkbutikken i går, og det er massevis av fine ting der, men for meg som er hjemmemamma blir detfor dyrt. Kjøpte en glasskål som jeg har satt telys i – det er noe jeg ikke kan få nok av! – og eldstedatter fant seg et bilde av en rev (Bruno Liljefors) til rommet sitt. Og så ble det to bøker… Vi satt en stund i den koselige kafeen sammen med en venninne av meg, og det var trivelig. Da vi kom hjem var mannen min nesten ferdig med å legge gulv på soverommet vårt 🙂
  Ha en fin dag!
  Klem Lena

 • Gårdsromantik

  Visst är det kul med fynd – men det gäller att slå till snabbt!
  Igår fyndade jag en Canape som jag letat efter i flera år för 500:-.
  OK den måste kläs om men det blir ju snart sommar.

  Kram Maud

 • HannaH i Det stora grå huset

  Ja när man har några barn känns det lätt som om alla är sjuka hela tiden, eftersom det går runt bland alla innan nästa sjuka kommer…

  JAg måste säga att min Gubbe är inte enbart tjurig, som du skriver om din att han blir glad när han ser hur glad du är, det stämmer ju faktiskt in på min Gubbe med. Men samtidigt så måste det muttras lite, säkert för att han är rädd att jag inte vet mina gränser. Fast det gör jag ju. Oftast iaf! 😉

  Bor du i närheten av Kungsbacka alltså? Tänkte på den där loppisen som du skrev om.. Har en gammal barndomsvän som bor där. Har aldrig hälsat på henne där nere… Gissa vem som blev sugen?! (Hihi, loppisen som avgjorde det) Men de ska få barn i sommar så det är ju tyvärr uteslutet…

  Som sagt, ha en härlig resa till mormor!!!

  Ha det så gott!
  Kram!

 • Mamma C

  Godmorgon!
  Vilka fynd du gör hela tiden och nu i en affär som har utförsäljning. Ja, lyktor kan man inte få för lite av. Så fint att ställa ut i trädgården sedan.
  Kram Mamma C
  Ha en bra liten tripp.

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Vad härligt att få åka iväg till mormor o morfar en sväng. Och att gå på Rörstrandsmuseét kan ju inte vara fel. Det skulle jag också gärna göra…
  Behöver jag ens nämna att du visar otroligt fina fynd som vanligt?! 🙂 Helt ootroligt vad du hittar! Brukar aldrig din man fråga om du verkligen behöver mer saker eller vad du ska ha allt? Kom att tänka på det när jag såg att du fyndat så mycket fint igen. Min Gubbe muttrar nämligen allt oftare sådana saker till mig. Det är vad jag kallar glädjedödare!!!!

  I natt vaknade Lillstumpan och spydde flera gånger. Stackars liten är så tapper och klagar knappt. Men jag däremot, jag klagar innan jag ens fått det. Brukar alltid drabbas så hårt. Känns inte som om jag orkar med fler sjukor. Och inte magsjukan IGEN!!! Vi hade ju det för ca 1 månad sedan, kort immunitet tycker jag. men ,men. Snart är det vår och då minskar alla sjukor i takt med att vi spenderar mer tid utomhus…

  Hoppas att ni får en trevlig resa, och att ni får vara friska!

  Ha det gott vännen!
  Kram Hanna

 • LantlivsAnette

  Gomorron..men herregud vad fina saker igen..ojj ojj..
  Och vad roligt med en utflykt så där med övernattning..ha det så skoj..och vad spännande att få se allt du kommer hem med..tallrikshylla och säkert nåt annat fint.
  Kram Anette

 • Galleri M&B

  Oj, vad fina fynd du gjort igen… och mera loppisrundor på kommande läser jag…:O) Håller med dej, ljuslyktor kan man aldrig få för många av. Vad härligt det låter med ljusa sommarkvällar…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »