nyår

Färgstänk,Solbränna och jord under naglarna!!!!

Vi er i haven!!
Eller på Svenska..Vi är i trädgården..Hade min barn hittat en lapp på dörrren där det stod vi er i haven….Så hade de sprungit ner till sjön…fniss..fniss…!!
Det är just i trädgården man hittar mig just nu!! Här solas det..solbrännan tittar fram..det är härligt det….
Färgstänk lite här och där..för jag målar lite på huset..och en del färg har blåst på mig ……

Jordig blir jag med..när jag pysslar i min trädgård..Härligt härligt att få vara smutsig av jord i sin trädgård…(Enda platsen som jag tycker det är trivsamt att bli smutig i)

Krukor som längtar efter att nattfrosten ska försvinna..så de får fyllas av vackra blomster…

Jag hittade en nygjord fågelbur i rostig finish….Ville ha den på min bruna skänk…Men den passade liksom inte in..Den såg guldfärgad ut där på skänken..Så jag åkte och köpte sprayfärg ..och simsalabim..så var den vit . (Jag hade ju gärna målat skänken vit med..men mannen vill ju ha den träfärgad..så då får den vara mörk…)

Är så glad för den fina inslagna tvålen som jag fick av Lilla Blanka Mia.
Köpte underlägget i butiken Unik!!!

Har fått mängder av krukor av Bland liljor och tistlar Marika..Tycker så mycket om krukor som har fått en härligt sliten yta av alla år ute!!!! Här sitter jag utan för min dörr och pustar….(Ser ni så blek vår röda husfärg är….snart är den vit…..)
Vilka härliga dagar det har varit..Är så tacksam för det fina vädret..Njuter i stora drag…Min hand börjar bli riktigt bra tycker jag…Ska ta bort stygnen hos Distiktsköterskan denna vecka…Ska vara hemma 2 1/5 vecka till..Skönt att få vara hemma såpass så att handen har repat sig…Det är ett väldigt tung arbete jag har…så man vill verkligen få upp styrkan i handen…Tänker fortfarande på bloggträffen..verkligen en minnesvärd dag..Så kul att träffa er alla goa tjejer…Ha en fin Valborg!!!Tack för alla trivsamma komentarer..Kramar från MyLovelyThingsAnna

35 Comments

  • Mamma Millan

    Hej goa lovely Anna!!!!!
    tack för allt, tack för ditt stöd , tack för dina böner!!!Läget är fortfarande detsamma..men har mera krafter nu…så måhända dina böner hjälpte!!!!Det tog några dagar att låta allt sjunka in!!!tack för dina mail..ska försöka svara dig innom kort..har helt enkelt inte orkat!!!

    har beslutat att låsa bloggen,,men du o alla andra bloggvänner är hjärtligt välkomna….har skickat inbjudan…hör av dig om det inte funkar!!!

    Underbart ni verkar ha,,,huset blir kanon i vitt!!!!Mysigt med alla kruokor..vill med ha en liten planteringshörna!!!
    Hoppas du hade en ljuvlig 1,a maj!!!

    Återigen Tack…härligt att funnit dig som inte bara bloggvän..utan även vän!!!!

    KRAAAM MILLAN

  • Marie

    Hej Anna!

    Vad skönt att handen börjar bli bra!

    Så fint med alla krukorna på bordet, en jättevacker bild! Buren blev jättefin som vit och vad vackert du har dekorerat under glasklockan.

    Ha en trevlig helg!
    Kram Marie

    Ps. Var det idag den där stora loppisen ägde rum? Isåfall är man ju bra nyfiken på om du gjorde några fynd!!!!!

  • Hulda

    Så deilige hagebilder! Flotte arrangement du har laget, og så liker jeg korgstolen din så godt. 🙂 jeg har også hagebilder i dag, fant ei gammel dør som jeg har gjort i stand til hagebruk. 🙂

  • Mysiga lantliga ting

    Mysiga bilder du visar oss idag!! Ditt trädgårdsbord är fyllt med massa fint. Håller med om att lerkrukor är finast när de ser lite slitna ut.

    Hoppas du hade en trevlig valborg.
    Kram Johanna

  • Guldkant På Livet

    Så vaxckert du har, både ute och inne, läcker kruksamling och så fint under glaskupan! Ja, i ”haven” är det mysigt att vara md till havs med: ) Ha en fortsatt skön helg! Mari.

  • Marita Blücher

    Hej Anna,
    Ännu en ny bekantskap inom bloggvärlden – jätteskoj. Du har en härlig blogg med mycket fina bilder och skoj läsning – hit kommer jag gärna igen. Om du inte har något emot det så länkar jag gärna till dig ?
    Tusen tack för din gulliga kommentar på min blogg.
    Ha en skön helg !
    Kramis/Marita

  • C De-sign

    Skönt att din hand blir bättre…men ta det lite lugnt i trädgårdsarbetet så du inte överanstränger den! Härlig tid vi har nu framför oss….det blir mycket att vara ute i HAVEN!!!!! Önskar dig en skön första maj!
    Kramar fr C

  • MormorRuthsAnn

    Oj vad fint du har det i trädgården…det där planteringsbordet med alla krukor är såå fint….hihi…var tvungen att förstora och titta lite närmre!

    Vilket jätteprojekt du håller på med! Då får vi hoppas på att det inte börjar regna! Är riktigt nyfiken på hur det kommer att bli. Hur går det att måla så mycket när du så nyss opererade handen? Du kanske inte målar med den….

    Tack för att du tittat in till mig…själv har jag varit lite dålig på det. Jag har ju varit iväg en hel del.

    Körde igenom din stad när jag var hos loppisen du tipsade om…du må tro jag hade radarn på…rött hus som håller på att målas om…men där jag åkte såg jag inte det…

    Kram från mig till dig.
    Ann

  • Minikex-living

    Hej vännen
    I dag har vi fått besked angående L. Han kommer gå under personkrets 1 inom Lss. Högfunktionell autism. Innebär att han inte går under särskolenivå. Det ´är mest hans sociala förmåga som är nedsatt. Väldigt ojämn i sin begåvningsprofil. Även om det är tungt så är det ju så skönt att veta, det man vetat de senaste 5 åren, att det är på pränt. Är t tom trött så att jag inte orkar blogga. Hoppas på nya tag nu.
    kramar Malin

  • Det lantliga hemmet

    Go kväll! Så fin buren blev när den fick lite vit sprayfärg på sig.. så fint det är med alla dina krukor och planteringsbord som du har fixat och donat med.. hoppas att din hand snart blir bra så du kan pyssla mycket igen! ha en trevlig valborg! Kramar Karro

  • livetpåfyran

    Hej Anna!

    Va skönt att ni fått sådant bra målarväder…
    Jag är också ute efter trädgårdsmöbler av den lite nättare sorten till min urgamla charmiga berså… inser att det är ingen idé att åka till loppisen imorgon…kram Pia

  • Hannis

    Vad skönt att din hand blivit bättre!
    Det låter som att du har fantastiska stunder i din trädgård.
    Det är riktigt mysig att bli”trädgårdsskitig” och att sen få se allt det vackra som växer fram.

    Hoppas du får en riktigt fin Valborg/Kram Hannis

    Ps.Buren blev JÄTTEFIN!!

  • Jeanettes hus

    Anna,

    1000 tack för senast. Det var kanon roligt.
    Så fin din fågelbur blev. Vit färg gör alltid underverk.
    Härligt att du har kunnat vara ute och påtat i din trädgård. Det behövs, gräset växer och så även ogräset, i varje fall hos mig.
    Ha en härlig Valborg
    kramisar Jeanette

  • Saramedflera

    Visst är det härligt nu när man kan vara ute i ”haven”. Jag har planterat lite blommor idag, men mina Mårbacka får bara lufta sig på dagarna än så länge. Ha en fin valborg.
    Kram Sara

  • Lilith

    Vad roligt att höra att handen blivit så bra nu! Måste vara jätteskönt!
    Jag älskar också krukor som har en sån där härligt sliten och gammal look! 🙂
    Ha en riktigt bra valborg! 🙂

  • MY WHITE COTTAGE

    Vilka härliga bilder du bjuder på! Tusen tack för i söndags, det var så kul att träffas! Längtar redan tills nästa gång… 🙂

    Önskar dig en härlig valborg!
    Många kramar Jenny

  • Lena i et bæssmorhem

    Du har det så fint! Spraymaling er kjekt, har gjort det litt i det siste jeg også, kanskje ikke det mest miljøvennlige, men vi loppe-damene er jo så flinke når det gjelder gjenbruk at vi har vel litt å gå på der… Enig med mannen din om å beholde den skjenken brun, syns det er fint med litt kontraster.
    Syns dere har mange ord som er mye triveligere på svensk enn norsk/dansk, som f.eks. trägård… Og tvättstuga istedet for vårt upoetiske vaskerom….

  • Mamma C

    Nu ska jag vara långledig och har planerat att vara ute i trädgården då. Men så kollade jag vädret, då ser det ut och bli reg hos oss ända till söndag. Jag hoppas innerligt att dom har helfel. Vilken söt trägordshörna du har. Bra att din hand är på bättringsvägen.
    Ha en trevlig valborg.
    Kram Mamma C

  • lottens vita och gröna

    hallå där i haven!oh vad skönt med lite sol på näsan och så bra att handen läker bra! kan se dig framför ig me lite jord och vitfärg, hihi! vad skönt att de är valborg, min systersfamilj kommer hit på middag, det r så kravlöst och bra trevligt! ha det gott vännen, buren är underbar och gamla krukor är ju ljuvliga! kram lotten

  • Goa

    Hej Anna!
    Titta så fin buren blev!!
    Passar så bra på din skänk..:)
    Så fint du har dekorerat i klockan…mmm!!
    Supersnyggt med alla patinerade krukor på ditt bord också!!
    Ja, allting är jättefint!!!
    Och så ska du på loppis igen!!! Din lyckost, hade gärna följt med!!!

    Ha en trevlig Valborg…kram på dig!!

  • Gårdsromantik

    Men du…vad tokigt det kan bli! Fick mig ett gott skratt när jag såg dina barn springa till sjöss.

    men gud vad härligt med trädgårdsbestyr och solbränna – idag har vi strålande sol så snart kanske jag får uppleva det också!

    Ha en härlig Valborg!

    KramMaud

  • Anonym

    Jag hälsar på din blogg nästan varje dag men lämnar inte kommentar alltid bara så du vet, men jag följer vad som händer hos er. Vad bra att handen börjar bli bättre, och vad jag längtar tills jag får se hur huset blir i vitt.
    Många kramar, ha en trevlig valborg
    hälsningar Susanne

  • Under en vind

    Godmorgon!!!

    Så mysigt ditt planteringsbord är! Så där mycket fina krukor skulle jag också vilja ha ståendes runt mitt! Hade en fin lerkruka, riktigt patinerad av väder och vind…den blåstes ner och sprack av den våldsamma vinden igår….

    Spännande med husmålningen, ska bli så kul att se ert slutresultat!

    Här trodde jag att verandan skulle bli klar igår, men taket måste strykas ytterligare en gång…det täckte inte så bra som hon i butiken sa….Jag hoppas att sambon orkar göra det ikväll….
    samtidigt håller vi tummarna för att slippa magsjuka…sonen fick ju det i söndagsnatt, sen var han bra igår men sent igårkväll kom det tillbaka med full kraft….Vi vill ju fira valborg i friskhetens tecken…..

    Önskar dig en riktigt myisg helg! Kram!

  • Änglahem

    Morgon min Ängel,

    Har du kunnat vara ute i trädgården?! Vilket fusk alltså…*fniss* här har det blåst så jorden flyger in i ögonen, inte mysigt alls….ska ut en liten stund idag om jag hinner Innan regnet kommer…ser lite rumphugget ut…

    Ja jösses!! vad blek färgen blivit!! inte roligt alls, det förstår jag…men nu kommer det ju bli såååå tjusigt så!!

    Underlägget Anna? ligger inte det liiite fel?…hur ska du kunna ställa en karrott på det nu? Men det blev himla fint som du gjort det!! Är det Moheda buren som målats redan?! eller….loppis buren från förra veckan….?

    Ha en jätteskön dag vännen!! vi kanske syns i morgon bitti…..vem vet! Mailat dig, men du…glöm det!

    Kramar/Ulrika

  • LantlivsAnette

    Halli hallå..nu var vi hos varann samtidigt igen..hii..hii..
    Åhhh en stor loppis..kan jag få följa med..;)
    Du kommer alldeles säkert att göra fin fina fynd…
    kramis…

  • LantlivsAnette

    Gomorron vännen !
    Åhh vad härligt att höra att handen blivit bra nu..
    Och så härligt att vara ute i Haven..du har så fint, alla fina krukor och bord, jag längtar så tills jag också kan börja pynta ute,idag blir det en varm o solig dag här, men jag jobbar till fyra, sen ska jag handla mat och jaa du vet, maten ska lagas…men vi ska nog grilla idag, det blir hos syrran, riktigt trevligt, vi hinner inte umgås så mycket faktiskt, det blir ju så då man jobbar med varann varje dag..
    Ha en skön helg Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »