nyår

En vänlig grönskas rika dräkt, Har smyckat dal och ängar…

Här ligger jag och solar så fort jag får en chans..är så glad för min loppisfyndade solstol..endast 20 kr på första maj loppisen..Ni kan tro att jag har velat ha en solstol i många år..men en solstol har inte vart första priotet här..så denna…den är jag så glad för!!

Visst är det fantastiskt med Loppisfynd!!Man kan verkligen få grejer till hela hemmet…Till liten peng..

Underbara sommar buketter!!

Älskar dessa vackra gamla flaskor..se vilket ljuvligt skimmer!!


Min kära 8 åring städade lite i min rabatt..tyvärr så åktetvå pioner med av bara farten..ja, ja..thats life..Shit happens..Lifs goes on..Vi hade iallafall ett mycket allvarligt samtal…Jag tror han förstår nu..han ska få vara med och rensa i rabatterna när jag är där bestämde vi..han lär tröttna fort..har jag på känn!!Nu är iallafall Pionerna inne på mitt bord…Pedistalen ni ser i bakgrunden fyndade jag oxå på 1 maj loppisen..Den har fått ni vit beklädnad…

När jag kom till jobbet i dag vid 16.00 tiden så stod min man där..Vi bytte han fick bil och son och jag rapporterade om dagen var alla barnen var och vad som skulle hända på kvällen..Ja sa hej då och gick in..Mina arbetskompisar sa , din man har vart här..ja, vet sa jag..Vi brukar mötas här när jag ska jobba kväll..Ja men han har vart här inne..och lämnat en Ros till dig!!Åh så glad och förvånad jag blev..Puss på dig älskling..jag blev så glad!!Jag tror att detta är en ny vana..att uppvakta mig med rosor på jobbet..Förra veckan fick jag en med..men trodde inte att det skulle inträffa igen på jobbet..

Min älskling har alltid varit väldigt bra på att ge mig blommor..Det gör mig så glad!!
Nä..nu måste jag ut och vattna min torra trädgård..

Tack för alla fina hälsningar.Det är så kul att ni kikar in till mig…vi hörs

kram från MyLovelyThingsAnna

36 Comments

 • Hulda

  Så vakre bilder! Flott sommerlig bukett du har satt i den fine muggen. Det er så deilig å kunne gå ut og plukke blomster igjen. Gratulerer med nymalt hus, det ble litt av en forandring, så flott!

 • Willewira

  Vilken man!! Hur gulligt är det att lämna en blomma på jobbet??
  Såååå gulligt!!

  Hälsa honom att gör helt rätt!

  Härliga sommarblomster du fått in i huset, om än några av misstag. Det är ljuvligt med sommarblommor!

  Solstolen gillar jag! Jag har två stolar som skulle matcha den. De är lite lagom gungiga och sköna..
  Maken vill kasta dem, men icke säger jag!

  Ha det så gott i värmen!
  KRamar Willewira

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  vilken man du har….lyxigt värre!
  Förstår att du är nöjd över din solstol också, kan tänka mig att det kommer tillbringas många sköna stunder i den.
  Själv kommer jag att passa på att åka hem till familjen i sommar, då får jag också njuta av uteliv 😉

  Gillar verkligen ditt arrangemang med de fina blommorna och flaskorna. snyggt!
  Pediestalen du har skaffat dig letar jag också efter *hi hi*

  Ha nu en riktigt riktigt skön söndag!
  Kram från mig!

 • Monika

  Hallåj!

  Vet inte om det blitt nåt fel men jag har i alla fall skickat en ny inbjudan till min blogg till din mail.

  Så underbart med alla dina fina blommor. Och solstolen är ju helskön! Du arrangerar allt så fint! Så snyggt med alla flaskorna och allt det andra också.

  Och mannen! ;o) Så gulligt av honom! Men jag förstår att du säkert är värd alla dessa vackra blommor.

  Ha det så skönt i solen!

  Kram

  Monika

 • Ann-Catrin / finthemma

  Godkväll vännen!

  har ni varit på middag nu??
  Lät ju helt underbart med varbergs kurort..kan tänka mig de har famntastisk mat där!

  Men vilken man du har…så romantiskt och härligt… blir ju alldeles varm i själen att bara höra det!

  Och till sit.. du är väl ett riktigt proffs på att arrangera.. så det ser så vackert ut..ohh beundrar!

  KRAAM A-C

 • Under en vind

  Vad gulligt med en blomma så där bara!!! Såna män finns det inte gott om…..

  Underbara bilder från din trädgård! hoppas att du hunnit ligga där i stolen och bara latat dig nu i helgen! Själv har jag idag varit på loppis hela dagen med mamma som hurt bord där i två dagar…lite köpare för alla idag pga av solen men vi hoppas att fler vill ta en utflykt imorgon! Där är drygt 250 säljare!
  Jag kom förstås inte hem tomhänt..en kanna med tvättfat, en trälåda, en lampa och en urgullig liten dockvagn!

  Ha det allra bäst! Stor kram!

 • Hannis

  Men så kärleksfullt!
  Med ros på jobbet.Mysigt.

  Loppisshopping är ju bland det bästa shopping som finns.
  Att rota och vända och vrida.
  Se möjligheter i det som någon annan lessnat på =))
  Och du är faktiskt något av en expert när det gäller sånt!

  Kan tänka mig att du njuter i din solstol!

  Ha en fin helg//Kram Hannis

 • Inspiration i vitt

  Hej:Vad glad jag är att jag hittade hit,vad otroligt vackert du har du har verkligen lyckats att få till det lantligt och härligt.
  Loppisfynd är det bästa som finns,nästan hela mitt hem är uppbyggt av loppis och auktions fynd.
  Har nyligen startat min blogg om du vill titta in så är du så VÄLKOMMEN kram/Ingela B.

 • Mamma Millan

  Hellojsingen!!! Så där äääntligen lite ”tillfälligt ” nät hemma…mobilt!!! Men det funkar så länge!!!
  Härligt ni har det , underbara trädgårdsbilder!!!!Så synd på pionerna!!
  Ert husblidde såååå fint i vitt, ser såå stort ut!! vad härligt med balkong!!!
  Jag hoppas ni får en skön o härlig helg …o vaaaarm!!! Kram Millis!!

 • Doften av vanilj

  Så fint med alla blommor. Gillade verkligen arrangemanget med alla de vackra gamla flaskorna. Jag har också några sådana som jag brukar sätta en och annan blomma. Färgen på flaskorna är så fin.
  Hoppas att du får en trevlig helg med mycket tid i din charmiga solstol/Kram

 • Marie

  Vilken gullig man du har, lämnar blommor åt dig på jobbet, så romantiskt!
  Härliga bilder, jag gillar också att plocka in små buketter! Fina loppisfynd som vanligt, härligt med en solstol! Imorgon ska jag till två loppisar, hoppas på att göra några små fynd!

  Ha en trevlig helg Anna!
  Kram Marie

 • Anonym

  Vilken romantisk man du har. Jag har tillbringat dagen tillsammans med min man på shoppingtur och vi har haft riktigt trevligt, var till en handelsträdgård bland annat. Ska visa vad jag köpte någon annan dag. Du pioner är ju fina i vas också det är sånt som händer ibland, hos oss har pionerna precis kikat upp ur jorden men dom växer så det knakar och jag njuter av sol och värme. Jag älskar nämligen att sola så jag sitter mycket i solen och bara njuter.
  Kram Susanne

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Ser att du njuter lika mycket som jag av solen och värmen som kommit! Solstolen var ju ett perfekt fynd till ändamålet! Fina buketter du plockat och satt i andra vackra fynd.. Synd att ett par pioner blev slaktade, men nu får du njuta av dem inne istället.. Så snällt av din man att överraska med rosor på jobbet, man blir ju så glad när det händer! Ha en toppen helg! Kram /Anna

 • MiaMaria

  Hje!

  Så glligt av mannen!!!!!

  Jag nog är det så att våra barn har plockat lite blommor här och där när de var små….men som tur är så lär de sig vad som får plockas tillslut……det liksom hör till……

  Och visst är det toppen när man kan fynda kostar ju inget och man kan köpa massor…men dina lopppisar är magiska du hittar ju alltid godbitar…..

  HA´en skön dag i solen!

  MiaMaria

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Åhh vad fina saker du har överallt,visst är det ju bra med loppisar,man hittar så fina gamla saker och billigt…
  Du har öga för att kunna hitta fina saker du..
  Så snällt av din man..alltså,när fick jag en blomma sist?,kommer faktiskt inte ihåg…
  Här har värmen kommit också..det är riktigt varmt och skönt,så nu är det ballerina skor och tunikor som gäller…jag måste bara smörja benen med brun utan sol ikväll,dom är så himla vita,och vi ska på dop i morron..då vill man klä upp sig och vara fin,men inte ha vita ben..hii..hii..
  Ha det så bra Kram Anette

 • Guldkant På Livet

  Nej men vilken härlig antik baden baden! : ) Och så ljuvliga buketter i kannor, vaser och flaskor, skitsnyggt! Liksom hela ditt ljuiga kök! Ha en skön och solig helg! Mari.juvl

 • Flickorna på Bellis

  Så mycket läckra blomsterarrangemang du gjort! Bilden med flaskorna med blommor i är ju underbar! Härligt att din man uppskattar dig med blommmor – har också en som är bra på det och vist är det kul!?!
  kram
  Johanna

 • lottens vita och gröna

  åh så härligt det låter att ligga och ta igen sig en en sån hälig solstol! vilka underbara buketter, jaa de små hjälpsamma stollarna är ju för goa, ebba älskar att plocka buketter i trädgårn, ibland plockar hon sånt som inte ska av…kan du int plocka vilt försöker jag …näääää dom här är finare, hm…
  vilkenljuvlit gullig och omtänksam man du har anna, men det är ju precis vad du är med, glad för er skull! varmastekramen lotten

 • Bland liljor och tistlar

  Anna ..det där kan man leva på ….många har inte sånna män som vi . Göran gör ofta sååå..eller en liten tuttifrutti ask …under min kudde(han vet att jag gillar inte …godis men tutti frutti eller Emser gillar jag ) eller en fin VIT blomma …fast nu var det ett tag sen …men små lappar och lite överaskningar är livet !!!1 Va gullig han är din Kroat !!!! ha ha ha

 • Goa

  Och jag bara ler och myser av dina varma ord! Tack snälla Anna!…och det samma!
  Här inne bara njuter man av all din värme och alla dina vackra saker!
  Du vet jag gillar ju, ditt hjärta..;)
  Min allra raraste bästaste Anna!

  Största kramen och en fridfull fredag till dig…

 • Det lantliga hemmet

  Vilken underbar man du har, sådana måste man vara rädd om, jag fick 10 st förra veckan för att jag hade namnsdag så överraskad man blir och så himla glad..tihi.. ja du nu får man verkligen vattna för i helgen ska ju bli jätte varmt så då har man fullt upp på kvällarna.. Sola lugnt på altanen i helgen Kramar karro

 • Kristina

  Det är så roligt att läsa din blogg, du får till det så bra med dina loppisfynd. Undrar om det där med rosor kan smitta av sig, det vore roligt. Men har man en man som städar och tvättar ska man inte klaga.
  Kram

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Vilken raring till man du har!!! Lämna rosor på jobbet…..såååå romantiskt!!*suuuck*

  Det där med att barnen plockar blommor ska väääl bara hända nån gång, ingår nog i handboken för små gullungar….tror du inte det?!
  Hoppas att pionerna slår ut!

  Så fina arr. du gjort med blommor!! Lika ljuvligt som allt du tar dig för vännen!

  Jaha….du….nu måste du väl ändå se ut som en pepparkaka?!!*tihi*

  Jaa vi får höras, det är ditt schema det hänger på….jag hör ju då inte till den kategorin!*fniss*jaaa av arbetande mödrar.

  Sov Gott vännen!!
  Kram, Ulrika

 • Mamma C

  Vilka vackra arrangemang du gjort med dina blommor som du plockat in. Vi får hoppas att pionerna slår ut. Så rart med en sådan överaskning på jobbet.
  Kram mamma c

 • Regina

  Hello Anna
  Wow!! Your pictures are wonderful.
  I like the Alium and the pink aquilegia,I have the same flowers in
  my garden.
  Have a nice evening!
  Kram Regina

 • Anonym

  Jag igen…..
  Jag glömde bara säga att du har en underbar man, honom ska du vara rädd om *fniss*

  P;))

 • Anonym

  Så fint det blommar hos er, längtar till jag kan ta in buketter från min trädgård…..
  Jag hoppas att ni har det bra där nere, nu börjar vi känna lite hopp om livet när solen äntligen har gett sig till känna och även ger oss lite värme.
  Jag jobbar ju hela helgen…tyvärr! skulle vilja ha ledigt när solen lyser men vi hoppas att den skiner fler dagar *ler*

  Kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »