kök,  nyår

Fina loppisfyndadetallrikar!!

Jaha..ja just det..Här har det tillkommit en liten kanna till med blå dekor..En stor vit kanna och Fyra vita mattallrikar..

Dessa tallrikar hittade jag förra veckan för 5 kr stycket..Väldigt trevliga tycker jag..

Hittade sex lika dana brickor när vi var på Loppis när vi tältade.. var bara tvungen att prov duka och se om allt fick plats..

Nu så var jobbadet i gång igen..Har nys kommit hem från jobbet..Passar på att lägga in ett inlägg medans barnen leker och mannen snickrar..
tack alla ni goa som kikar in här..era kommentarer värmer så..
I kväll så ska jag och en kompis åka till stan och äta på resturang.så mysigt..Det är verkligen sånt här jag gillar med sommaren..att man bara kan sticka i väg en kväll och sitta på nån trevlig uteservering..

I går så upptäckte jag en Loppis här i byn..Väldigt överaskande och trevligt..Hittade fina fina saker…visar det en dag när jag hunnit fota sakerna..Hittade så fina trådrullar med massa vit garn runt..ska fundera på hur jag ska arrangera dem..
Tack 8 hektar för utmärkelsen..jag blev jätte glad!!!
Ha det nu så bra alla läsare och bloggvänner..
kramar från MylovelyThingsAnna

29 Comments

  • Loppisliv

    Alltid lika roligt att få en titt i ditt kök…så fint att duka med silverbrickorna..härligt tips….Älskar bilden du tog i trädgården med lavendel och stolen och krukorna i bakgrunden…..mmm njuter….vilken underbart vacker bild. Skulle göra sig perfekt i boken, Franske Förnimmelser…Kram Paula

  • Goa

    Hej min alldeles favorit Anna!
    Åh, så fint du har i köket! Helt bedårande! Och du ska veta som jag gillar dina tallrikar och alla dina tallriks hyllor, så otroligt mysigt!
    Jättefint att duka med brickan!

    Och så kul att du gillade lakritschokladen..:) Tyvärr så har jag inte funnit något här som jag har fallit för, men salta fiskar och choklad är helt ok..;)

    Må bäst!…och så ses vi snart igen!
    Största kramen…

  • Marie

    Hej Anna!
    Ditt kök är så fint, ser så hemtrevligt ut med alla tallrikshyllorna. Vilka fina tallrikar du fyndade och brickorna var ju toppenbra. Du har dukat jättefint!

    Vad kul att du hittat en ny loppis! Själv var jag iväg en snabb sväng idag på loppis, men jag hittade ingenting jag ville ha. Blir spännande att få se hur du arrangerar med trådrullarna!!

    Ha en bra torsdag!
    Kram Marie

    Ps. Ja, kan du tänka dig att jag hittade en sifon! Jag trodde knappt mina ögon, hihi. 55 kronor kostade den, det tyckte jag var ett superfynd!!!

  • ~Anitas Ljuva Rum~

    Men Anna så vackert i ditt kök!!! Ja jag smäller av!!! Och jag som är så mallig att jag har fått en tallrikshylla och så ser jag dina =)

    Porslinet var så ljuvligt och så smart med brickorna! Ja det var verkligen vackert dukat.

    Kramisar Anita

  • Drömmar på V

    Hej igen!

    Vad kul att du känner till lilla Fristad. Ja, här är det trevligt, vi trivs väldigt bra även om vi drömmer om att flytta till ett lite äldre hus en bit ut på ”landet” utanför samhället. Just nu bor vi ganska centralt.
    Hör gärna av dig om du har vägarna förbi någon gång.

    Kram /Maria

  • Livet i träsket

    Tusen tack för vinsten! Jättefint paketerat! Jag har tänkt blogga om det i flera dagar men får inte upp just de bilderna av någon konstig anledning! Ha det jättebra och jag gillar verkligen dina tallrikshyllor, har letat sådana hur länge som helst!!

  • Änglahem

    Hej vännen!

    Loppis i byn?? Låter spännande….engångsloppis*tihi* eller flergångsloppis??

    Hur var det igårkväll då? Var någonstans var ni och åt? Är du ledig nu några dagar så du hinner vila upp dig? Väldans massa frågor detta bidde då…….

    Jag var ute i trädgården nu och grejade….så började att regna!!! så oförskämt….visst!!??

    Må så gott vännen!!

    Kramar, Ulrika

  • Kristina

    Hej Anna
    vilka fina tallrikar!
    Jag läste inägget när du gick till jobbet för tidigt, inte roligt kan jag tänka, hoppas dina jobbarkompisar inte påminner dig om det allt för mycket!!Hi hi

    Jag skulle gäran vilja köpa två strutar av dig,hur ä din ,mail adress? jag är inte så bra på att hitta den.
    Kram Kristina

  • Drömmar på V

    Hej Anna!
    Jättefina fynd du har gjort, som alltid. Jag gillar verkligen dukningen på den fina brickan, vad kul att du har 6 st.

    Hann inte kommentera ditt förra inlägg, så jag passar på att säga att det verkligen är jättefina bilder -inspirerande!!

    Ha en trevlig kväll på stan’
    Kram /Maria

  • Tina

    Hej Vännen…vilka härliga tallrikar du har hittat…och brickorna vaar ju perfekta. Alla bilder du visar är så fina, du är så duktig. Kram Tina

  • Morse farm

    Hej tjejen!

    Tack för grattis hälsningen!
    Kram till dig.

    Så fina tallrikar du kommit över och brickorna var ju dö härliga!
    Läckert!

    Jag har fått min make till att bygga en tallrikshylla som jag designa till vårt kök. För det verkar omöjligt att få tag på en här där jag bor och inte heller på ebay.

    Ha det jätte gott!

    kram Bodil.

  • Under en vind

    Hej vännen!!! Blir lika glad varje gång du visar bilder från ditt kök, där är sååå mysigt! Å massor av nya fina fynd som alltid!

    Vad kul med en middag på stan! Vi åt kinabuffé tillsammans med barnen igår, de går hellre dit än till mc donalds vilket vi är glada för. Innan dess besöktes Äventyrslandet i Halmstad, barnen har länge velat åka dit men vi har skjutit det på framtiden. Eftersom det firades 6 årsdag för dottern så tyckte vi att det passade bra nu…Det blev en bra dag!

    Till skillnad från dig så har jag kämpat till nu, idag började min semester! Inte innan den 18 augusti går jag tillbaka igen…sååå skönt!

    Ha det gott, stor kram!

  • Annas skattkammare

    Åhh här har det tillkommit vackert porslin till samlingen ser jag! Så jättefint du har i köket.. Grattis till utmärkelsen, den är du verkligen värd! Ha en trevlig kväll med väninnan! Kram /Anna

  • Evelina

    Så fint det blev att duka på brickorna Anna! Hoppas du får en mysig kväll på restaurang. Själv ska jag dyka ner i resväskorna. Har typ inte packat något än och jag åker imorgon. Woops! Kommer förbi och lämnar tupperware på vägen.

    KRam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »