nyår

Oj oj oj!! Vad vi grejar!!!

Här kommer ett litet smakprov vad jag gjorde med mina trådrullar som hade vit tråd!!!

Oj vad vi grejar här!!!I går höll jag på från morgon till kväll…Kände mig så nöjd när jag la mig!!

 • Rabatten vid entren är rensad, ansad och har fått ny gjord!
 • Vi har vart och slängt två stora gallerkärror med skräp..Tack goa Svärfar för hjälpen..
 • Min pappa har fixat lite småplock här..Tack Pappa!!!
 • Mannen harförst jobbat ..Sen stannade han kvar på jobbet och slipade alla dörrar som intehunnit bli vita ännu..Nu i veckan ska de bli vita ….

Ja ni ser här går det i ett!!I dag kommer svåger och ska hjälpa oss lite..Sen i kväll kommer några vänner och hjälper till..Jag är så oerhört tacksam för min familj och vänner!!Det är så gott att känna att man får hjälp!!!Det kom ju väldigt plötsligt med det nya huset det gick på ca en vecka från det vi hittade det till kontraktet var på skrivit!! Så nu gör vi färdigt saker med huset som vi ville ha gjort färdigt!!Tack alla ni goa som mejlat och lämnat kommentarer!!Jag har tyvärr inte hunnit svara er alla..Jag jobbar med huset nästan hela tiden..Men jag kikar in lite då och då..läser hos er..Jag känner att det är trist att jag har missat så mycket hos er och då pratar vi en då om ett par dar..Tänk så fäst man blir!!!Ha det så gott alla läsare och bloggvänner!”Kramar MyLovelyThingsAnna

19 Comments

 • Lockas lilla längtan

  Jisses vad ni kämpar på, men visst är det roligt. Ni har en slitsam men härlig tid framför er! Så härlig trådrullarna blev! Vart får du tag på alla dom och hur stora är dom egentligen? Jag bor bestämt i fel del av Sverige och buda på Tradera är inte min grej riktigt.
  Ha det bra och jobba inte ihjäl er nu. Kom ihåg att man måse stanna upp och se allt det vackra i bland…
  Lycka till !
  Kram Veronica

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Ta det lungt..vi förstår att du har mycket att göra nu..
  Alltså,tänk ändå att du har hittat drömhuset..jag tänker på det varje dag..vilken lycka !
  Och vilken tur att ni har god hjälp av alla nu när det blev så mycket att göra…
  Kram Anette
  P.s fin fina trådrullar…

 • Änglahem

  Kvällens Anna,

  Du är väl och jobbar nu kom jag på?…sista var det eller?

  Jösses amalia vad ni sliter och står i! Men vad fantastiskt med så mycket fin och bra hjälp!!

  Duu…så bråttom var det inte…nu nästan skäms jag…..*rodnar*, såå i sjön satt jag inte! Men TACK!!!

  Ha det gott!!!
  Kraaamaaar, Ulrika

 • Willewira

  Hej Anna!

  Inte ska du be om ursäkt för att du har att göra!! Det förstår jag så väl…
  Jag önskar dig all lycka till med städning, fixande, packande och flyttande!!!
  Ska bli så spännande att se ert nya hus!

  Ha det så gott! Du finns med i mina tankar…

  Kram Willewira

 • White Season

  Å vad ni ligger i, men det kommer vara värt allt slit och visningen kommer gå susen… Och extra kul att lämna över ett drömhus till några nya lyckliga.
  Ska bli spännande att se erat nya tillhål sedan 🙂
  Kram Malin

 • Susanne

  Vad ni jobbar och sliter. Så mycket som ni gör kommer er visning bli så bra! Hjälp är härligt att få. Ett par extra händer gör så mycket.
  Ha det nu så gott!
  Kram
  //Susanne

 • Anonym

  Hej gumman!
  Jag hoppas att det går bra för er och att ni inte behöver slita ihjäl er men det är ju tur att ni har goa vänner och familj som ställer upp.
  Så det gick så fort från titt till köp……snabba ryck!
  Det ska bli så spännande att få se det nya huset, för det är säkert hur gulligt som helst enligt din beskrivning.

  Kämpa på och lycka till
  Kram Pernilla

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Åh vad det verkar kul Anna, jag känner din glädje ända hit..så kul att fixa och sedan börja planera nya..!

  Hihi du är lika tokig som jag..spontan och bara kör på 🙂 Vi köpte vårt förra hus utan att ha sett insidan ens..det räckte att vi körde upp på gårdsplanen så sa jag till Niclas..japp detta tar vi, hahaha.

  Vad roligt att du/ni gör ert nuvarande hus så fint..kul för de nya ägarna att komma in i en vit dröm!

  Kraaaam på dig och var lite försiktig i all iver..jaja jag vet hur det är när nån säger så…hihih…men försök 🙂

  Mia

 • Viola

  God morgon Anna, här jobbbas det verkligen se jag. Har varit i precis samma situation som du. FÖrmodar att du menar att man fixar till det där sista i huset innan man flyttar. Förstår att du har många järn i elden just nu, men var rädd om dig. Vill berätta att jag faktiskt lyckades med att fixa till en egen favoblogglista och du finns givetvis med där med din härliga blogg, kram Viola

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »