nyår

Jo, angående det vita färgstänken på halsen!!

Det är det här jag har roat mig med!!! Jo,,jag har målat om tv rummet i blixtens hastighet..Inte en dag för tidigt.,..utan snarare i sista sekund…Så här såg det ut innan..

Nu undrar ni nog vad då sista sekund!!! Jo ´jag ska strax förklara..

Vi har köpt ett underbart hus..I dag skrev vi på kontraktet!!
På landet med skog runt..flera uthus ..flaggstång..kamin, vedspis..ljuvliga blommor i massor!!

Ett helt fantastiskt hus..Bara att flytta rätt in i!!

Jo jag kan avslöja..det är så fina golv..Lutade vita vackra golv..så lena..
Uteplats med tak..vindruvor i taket..Flera underbara blå hortensior..
Nu ska våra barn få bygga kojor i skogen..gunga . hänga upp hängmatta mellan träden..klättra i träd ..vara så fria ..åh vad vi är lyckliga..
Jaa..vi blev fullständigt förälskade vid första mötet..

Kommer inte att lägga ut några bilder på huset innan vi får tillträde senare i höst ..Av respekt för de som bor där nu..
Så ni får vänta ett litet tag till innan ni får se vårt drömmars hus!!

Vi känner givetvis ett stygn i vårt hjärta över att lämna vårt hus..Vi älskar verkligen vårt hus..vår uteplats..men det är dags att dra vidare!!!
Om jag inte är så närvarande här just nu..Så beror det på att allt är upp och ned just nu..så spännande så..Mycket att göra..
Här ska rensas ogräs fixas lite smågrejer med huset..packa saker som inte ska vara framme vid visningen..
Man har ju lite för mycket saker framme enligt mäklaren…Ja vi som älskar lantlig stil har ju grejer framme i massor…fniss..fniss!!

Ha det så bra alla läsare och bloggvänner!!
kramar MyLovelythingsAnna

50 Comments

 • Willewira

  Oh, vad roligt!!! GRATTIS!!!

  Förstår att du har huvudet fullt med flytt, inredning etc…

  Själv går vi i bygga till-tankar…mycket som ska till. Ritningarna har vi väntat på länge och igår kom de och de är helt uppåt taket galna. Inte roligt då…
  Men får väl sucka uppåt och tro på en snar lösning då tiden går.

  Hoppas allt är väl med dig för övrigt och att sommaren varit bra.

  Sköt om dig!
  Kram Willewira

 • Ina

  Grattis! Vad skoj skulle också vilja ha ett drömhus och inte vårt 70-tals men samtidigt har man ju gjort så mycket i sitt hem att det skulle svida. Känns det inte så för er? Jag har ju följt din blogg en tid och sett hur mycket ni har kämpat och gjort om i ert hus. Den som köper ert hus kan iallafall känna att de får ett fint hus de med efter allt jobb

 • Lina

  Åh så roligt!! Skall bli väldigt spännade att få se bilder på huset!! KAn se hur fint du inreder det!! Du har inget hett tips på var jag kan hitta ett zinkbadkar? Ha en riktigt bra dag!

 • sofia

  Måste bara lägga till.. blir så glad när jag läser din presentation: att fler tänker som vi! Vill också vara hemma med Lova tills hon är ca 3 och har nu turen att bo i en kommun som infört vårdnadsbidraget – skall vara hemma på det och komplettera ekonomin med två nätters sjuksköterskejobb/månad. Tror inte man ångrar sig senare!!

 • Millas hem

  Jag vill säga stort GRATTIS!!

  Det är verkligen härligt att känna sig blixtförälskad i ett hus sådär, det blev vi också i vårt.

  Bara man kan se möjligheterna och inte låter sig avskräckas för fel färger och annat som är lätt att fixa! Ha det nu så gott och planera i lugn och ro!
  Spännande att se sedan!
  Kram Camilla

 • MiaMaria

  Hej!

  Men då får man ju gratulara Anna!

  Låter ju hur spännande som helst. Jag kan förstå din glädje och iver…så mycket att göra och planera.

  Så kul för ER nu har ni en massa att se fram emot….

  Må så gott!
  MiaMaria

 • Anonym

  OJ, så roligt är detnågon som passar i ett gammalt hus på landet så är det du med dina fantastiska inredningar jag kan nästan inte vänta tills jag får se bilder och jag kommer inte överge din blogg även om jag inte alltid lämnar kommentarer. Stort grattis till dig och din familj och många kramar…

 • Hanna i Det stora grå huset

  JÄTTEGRATTIS till dig goa Anna!!!

  Å vad glad jag blir för din (eran) skull!!! Så underbart det låter när du beskriver det!
  Förstår att det är mycket att stå i, men allt måste ju kännas så roligt!!!

  Jag önskar er all lycka!
  Kram Hanna

  P.s fast vi hörs ju igen… det där lät som ett adjö nästan ju!!! 🙂

 • Morse farm

  Åh, Anna så himla roligt!
  Oj, vad glad man blir för er skull och barnen.
  Jag håller med dig barnen behöver skog och mark att få busa av sig.
  Jag är så oerhört tacksam att Matilda får växa upp som hon gör.
  Det låter super fint, riktigt idylliskt.
  Oj, vad spännande att sen få se det och hur ni formar det till ert hem.
  Jag känner din lycka enda hit!
  Stor grattis kram från oss här på farmen i Vermont.

 • Bland liljor och tistlar

  Gud är God han hör oss känner oss..ger oss det vi ber om ..GRATTIS ANNA och alla i familjen huset var ju i toppskick i alla rum och vilken trådgård ..ja där kommer du trivas m din lantliga stil ..tänk att det var vitt överallt ..

 • livetpåfyran

  Ja jag har hört det ryktas att ni har köpt ett hus. Va kul att ni hittat ett ni gillar, För en som älskar lantstil så ska det väl egentligen vara gammalt stuk…

  Ett stort grattis till hela familjen!!

  Kram från Pia

 • Lina

  Hej Anna!
  Men OH va spännande detta låter! kan inte bärga mig till i höst när du kan visa bilder av ert nya dröm hus!!!

  Nu är jag tillbaka igen i verkligheten efter 4 härliga semester veckor! Har varit dålig med att höra av mig. Men jag har kikat in mellan varven och tittat på alla dina fantastiska bider och projekt!

  Mina "fixa hemma" projekt blev de inget av med…de får vänta tills i höst! De är mycket annat nu som du kanske vet…

  Må så gott & ha en bra vecka!
  Kram, Lina

 • Stämningsfullt

  Hej!
  Stort, stort grattis till er! Jag bara ryser när jag läser det du skrivit 🙂
  Så roligt för er!! Det verkar vara ett alldeles underbart hus och jag längtar verkligen tills vi får se det.
  Kram!

 • Tidsmästarinnan

  Jihooo!

  GGGRRRRAAAAATTTTTTIIIIISSS!!!

  Å vad kul, jag tror jag smäller av! Blir så glad för er skull. Och det ska bli så kul att följa er till ert nya härliga hem!
  Hemmet är ju den viktigaste platsen på jorden, vad härligt att ni funnit era drömmars hus.

  Stor kram och grattis igen!
  Susanne

 • Marie

  Åååå, Anna, jag kan känna ända hit hur lycklig du är! Jag är så glad för eran skull, vet ju hur gärna du har velat hitta ett gammalt hus. Förstår att du får fullt upp nu ett tag framöver, det är ju mycket som ska fixas inför försäljning o.s.v. Kan riktigt se dig framför mig på kvällen när du ska sova, gissar att du inreder det nya huset i tankarna då, hihi.
  Ska bli jätteroligt att få följa med på resan till era drömmars hus!

  Ha en bra dag! Nu ska jag snart iväg och jobba, börjar dock inte förrän kl 10 idag. Kram Marie

 • Guldkant På Livet

  ” My lovely house”… kommer din blogg att heta sedan: ) Stort GRATTIS! Vilken lycka! Jag förstår ni är saliga, man blir så ivriga när man har fått ett hus man vill ha, va roligt! Jag förstår hur ni känner, vi blev tvungna att ”mellanlanda” i en lgh när vi köpt vårt hus, vi fick vänta ett halvår innan vi fick tillgång till det! Det var smärtsamt, att flytta men inte DIT och ändå packa upp allt och bara ha foton och sitta och kika på och planera…jag förstår att ditt huvud redan möblerar och donar för fullt. På in som utsida! : ) Jag gillar din tv-skåp! Grattis igen och ha en toppenvecka! Mari.

 • Annas skattkammare

  Men vännen, åhh vad roligt! Grattis, jag är så glad för er skull! Vilken dröm att hitta sina drömmars hus. Låter verkligen spännande! Och ang ert nuvarande hus, så blir det nog inga problem att få det sålt så vackert som du har omkring dig. Vackra bilder hos mäklaren gör ju att man får intresse för huset som köpare. Ha det så gott och lycka till med försäljningen! Kram /Anna

 • Anonym

  en Grattis Anna vad jag är glad för eran skull…..det låter ju precis som det du har velat ha, jo jag minns att sa att du ville ha ett gammalt hus med trägolv osv.
  När är det dags att flytta in sa du?

  Jag håller båda tummarna att det går bra med försäljningen av erat nuvarande hus.
  Ha en bra dag
  Kram Pernilla

 • Lilla Blanka

  Gomorron Anna!

  Åhhhhh GRATTIS!!!!!
  Vad roligt..åh jag är så glad för er skull, tänk det är ju drömmen att få ett sånt där ljuvligt hus!!!

  Det skall bli spännande att höra mer om det senare!

  Måste till jobbet nu…var bara tvungen att kolla in innan hihi

  KRAM & grattis igen vännen!!!
  Mia

 • LantlivsAnette

  Nämen Anna !! Jag tror jag dör !!
  Jag vet ju att du alltid velat ha ett gammalt hus med trädgård och allt !! Också blir det så nu..åhh vad glad jag är för din skull..jag kan riktigt känna din glädje ända hit…
  Himmel alltså,jag kan bara tänka mig hur vackert det är..kan inte du maila några foton åt mig..hii..hii..jag visar inte åt någon annan,bara åt mig själv !
  Om du vill förstås och om du har några foton !!
  Ojj ojj ..tänk då du får kliva över tröskeln där,och börja packa upp och inreda !!
  Jaa Anna Det var en bra nyhet !
  Kram Anette

 • Hannis

  Men Grattis!
  Vad kul! Och vad kul för barnen!
  Det är det härliga med landet,friheten och upptäcksfärderna man gör som barn.

  Och spännande för oss som kommer att få följa flytten=))

  Kram Hannis

 • vitating

  Men Anna sååååååå kul!!!!!!!!!! GRATTIS! Vet ju hur du har längtat efter ett gammalt hus, så underbart!! Så roligt oxå för oss att få följa din flytt, sehelt nya bilder, nya miljöer och trädgård! Förstår oxå att det är konstigt att släppa ert hus, som du har slitit o målat om fasad, trappa m.m. på sistone! Önskar er all lycka med flytten o försäljningen av ert hus!

  KRAMAR MARIA

 • Kannor och karaffer

  Åh vad skoj och stort grattis – förstår att det kliar i fingrarna att få börja dra i alla flytttrådar…hihi

  KÄnner också med dig att lämna ert befintliga hus….men som du skriver ibland känns det bara så att det är dags att dra vidare. Underbart för barnen att kunna bygga skogskojor…

  Nu ska jag läsa lite mer om vad som hänt hos dig!

  Ha det gott!
  Ann

 • Kamomilla

  OjOjOj! Det var spännande nyheter det! Man får gratulera! Fantastiskt! När i höst blir det dags? Oj vad det vore kul att se bilder, men du resonerar helt rätt, man måste ta hänsyn till de nuvarande invånarna.

 • Änglahem

  Hihi…du kunde inte hålla dig?!!!*haha*…..du är la go du Anna!!

  Blev ju fint i TV rummet, med vitfärg och ommöblering!!

  Jaha det kunde vi ju räknat ut igentligen….att vi har för mycket prylar för en mäklare….nu blir jag nyfiken vad som åker bort….??

  Ses fortfarande tisdag eller?

  Kramis, Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »