nyår

Nämen vad stort det blev!!

Hej alla!! Vad tomt det har vart utan er i helgen..Vi har jobbat från morgon till kväll nu i en veckas tid..Vi ser verkligen resultat..Vi är jätte nöjda med allt arbete som lagts ner..

Tack alla vänner och vår underbara familj för all hjälp!!
I går var mäklaren här..han gick igenom huset med oss..Hum..Hum..jag kan säga att det var rätt mycket som skulle bort..Jag har inte så mycket saker kvar..
Sekretären är borta..Han ville att man skulle visa hur trappan såg ut och hur stort rummet var..Rummet blev jätte luftigt..

Sen så åkte byrån bort som var under trappan..En stoor byrå från sovrummet åkte med till magasinering med..Så i går så röjdes det av dess like..Nu har vi nog packat säckar till en tredje gallersläpkärra..Tänk vad mycket man samlar på sig!!

På fredag kommer nog huset ut på hemnet..Sen så visning 2 veckor efter det!” Gott..Nu rullar det på!!
I dag fyller våran Jonatan 9 år!! Vi ska strax fira honom med paket och smaskig frukost!!Skönt med en paus i allt röjande!!Puhh..Jag beundrar alla som har flyttat flera gånger..Själv har jag bara bott hemma hos mina föräldrar och i det huset jag bor i nu..
Jo, ang alla trådrullar!! Jag har fått massa förfrågningar om trådrullar..jag ska se hur många jag kan få fram..Ska få fler men vet inte när..Möjligt att jag får trådrullar i dag..Jag kommer lägga dem på tradera..Ev sälja direkt till er som vill ha ..Jag uppdaterar om trådrullarna överst i högra hörnet!
Tack alla ni goa läsare och bloggvänner för att ni kikar in här hos mig!! Jag önskar jag hade mer tid att hälsa på er..Men det kommer med all säkerhet lugna ner sig i mitten av veckan!!

Kramar MyLovelyThingsAnna

35 Comments

 • Anonym

  Hej Anna!

  Oj oj oj vilket slit. Vi får väl hoppas att du stannar i erat drömhus och inte flyttar mer.

  Jag har flyttat ett antal gånger och det är inte kul….

  Nu har jag lärt mig att slänga ganska omgående och inte spara…
  KRAM Pia

 • Lockas lilla längtan

  jo visst samlar man på sig… Trådrullar, ja tack det kan jag tänka mig att köpa av dig. Ta det lungt nu i flytten. Vi förstår helt och fyllt att ditt liv har andra prioriteringar för tillfället. Trogna läsare väntar gärna på det som komma skall.
  Kram Veronica

 • MiaMaria

  Hej!

  Ibland så vet man inte om hur mycket saker man har, kan vara bra med flytt ibland…..
  Här har vi städat i ett av rummen i källaren gissa om det fanns saker….

  HA´nu det så gott!
  MiaMaria

 • Hulda

  Så flott det ser ut hos dere, ser at dere virkelig har stått på og jobba. Nydelige bilder, og artig at vi kan se rommet fra speilet. 🙂
  Har nettopp lagt ut bilder fra hobbyrommet jeg har pussa opp, kanskje du vil se.:)

 • Morse farm

  Hej vännen!

  Man blir trött bara man läser vad ni håller på med. Men tur att ni har så snälla släktingar och vänner.
  Tyvärr är det ju så att ju mindre möbler man har och enklare och stilrenare så säljer det!
  Men det är ju skönt för sen kommer det ju kännas underbart att dekorera ert nya hem.
  Ha det gott!
  Kram Bodil.

 • Anonym

  Oj vad ni är flitiga, mycket jobb nu men som sagt nu har ni ju redan hunnit bära ut en massa saker innan flytten som ända ska ut.

  Kram Pernilla

 • ~Anitas Ljuva Rum~

  Ja men Grattis i efterskott till stora killen! Min bebis fyllde 11 år nu i sommar =)

  Ja det är så jobbigt och stressigt att flytta. Men oj så skönt det är då allt är över och man kan fokusera sig på det nya huset. Ja man får som nya krafter och ny inspiration.

  Kram Anita

 • Kristina

  Lycka till säger jag! Ska bli spännande att se vad som händer hos er, som att läsa en bok.
  Kram och jobba inte ihjäl er.
  Kristina (ps jag vill jättegärna köpa trådrullar av dig)

 • Susanne

  Läcker effekt det blev med spegeln! Ja dessa mäklare. De vill man ska rensa bort mycket för att få det ”luftigt”. Vad allt rullar på nu. Spännande.
  Må så gott!
  Kram
  //Susanne

 • Ann-Catrin / finthemma

  Anna!
  men vad läser jag.. FLYTTA!!
  Gud så spännande.. huset låter ju helt fantastiskt!
  Tänk vilken nyhet så här efter semestern…
  Kan ju förstå vad ni har att plocka.. så mycket grejer som man har.’
  Din beskrivning hur barnen ska få det i nya huset lät ju helt sagolikt.. precis så där som barn ska få växa upp!!

  Nu är jag tillbaka i stan.. och du det känns ju som HÖST!!

  Gulliga du.. har saknat dig!
  Kram A-C

 • Willewira

  Hej Anna!!

  Oj, vad ni sliter, men det är ju också sånt som hör till när man ska flytta!!

  Desto roligare är det sen när man flyttar in utan alla skräpkartonger.
  Jag har haft ett par gånger av flytt när jag/vi inte hann rensa – inte kul!!

  Inför visningar ska det plockas bort. Som tur är så får man ju bestämma själv när man flyttat in i sitt hus….

  Jag önskar er all lycka med försäljningen!!
  Många kramar Willewira

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Visst är det inte klokt vad man samlar på sig saker. Det märker man när man flyttar. Men å andra sidan får man en bra chans att röja ur allt man inte vill ha längre.
  Oj vad ni pysslar och grejar. Skönt när mäklare säger sin mening om vad man bör göra iordning osv. Jag har sett riktiga skräck-exempel på hemnet.. Ha det gott! Kram /Anna

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Oj vilken underbar bild den översta är..soom ett vykort eller en poster…!

  Förstår att det börjar se tomt ut hihi, det är jobbigt att flytta också..man märker hur otroligt mycket saker man har…men det är bra att passa på att få rensa ut samtidigt 🙂

  Kraaaaaaaaam

 • Skatan

  Jädran vad ni jobbar och sliter!! Snyggt blir det 🙂

  Du, nu länkar jag dig. Tenderar att ”tappa” dig annars. Hojta om du misstycker!

  Ha enf in dag.

 • Tina

  Hej Anna
  Vilket jobb ni gör!!! Men det kommer att vara värt besväret…:-) HURRA,HURRA,HURRA,HURRA för Jonathan!!! Ni hör hurrandet från Västerås va?… 🙂 Kram Tina

 • Stämningsfullt

  Hej!
  Grattis till Jonatan!
  Haha så snopet med alla fina saker och möbler… men se det positivt -nu behöver ni inte bära ner det när ni ska flytta 🙂
  Så duktiga ni har varit och jobbat på så i helgen! Ser jättefint ut!
  Hoppas ni får en bra dag med mycket tårta och annat skoj!
  Kram.

 • Änglahem

  God Morgon Gumman

  Fullt upp jaaaa, men dom där mäklarna vet nog vad de pratar om….få vi hoppas. Får se det som smygpackning, blir ju inte lika mycket sen att packa…*tihi*…får se det possitiva!

  GRATTIS Jonathan på Födelsedagen!!
  Hoppas den blir skojig!!

  Kramaar, Ulrika

 • Under en vind

  Godmorgon!!!

  Vilket slit…det där slapp vi då vi flyttade…bytte ju bostad med mamma, hon tog vår radhuslägenhet och vi flyttade in i huset…det svåra med det var att det inte var tomt nånstans…det var grejer överallt hela tiden!

  Det ser så fint och luftigt ut hemma hos er! Självklart är det svårt att rensa bort det man själv älskar, men man måste ju visa huset och inte era saker..min kusin och hennes män har egen mäklarbyrå så man hör ju av dem hur tänket är….

  Önskar dig en ny bra vecka! Själv semestrar jag vidare….inget på planering närmaste dagarna, och det är såå skönt!

  Kram!

 • Anonym

  Jag tycker det är det värsta som finns att flytta. Såå jobbigt!!!

  Men förhoppningsvis så blir det ju till något bättre och man får ha det för ögonen.

  Jag köper gääärna tre trådrullar jag har letat massor och ser alla andra hitta dem på loppisar men här i Stockolmstrakten har jag inte hittat några så blir det tillfälle vill jag gärna köpa direkt av dig

  Kram Lena

 • Loppisliv

  God morgon Anna vännen! Ser jättefint ut med spegel i trapphuset, vilket ljus och rymd det ger, gillar hyllan också. Oj oj vad spännande med nytt hus…och på landet med vedspis och allt, en riktig dröm ju!! Vad härligt för er. Du sätter väl ut länken till Hemnet så vi får se 🙂 på ditt vackra hem. Många kraaaaamar /Paula (jag ska till jobbet nu…1:a dagen efter min semester, känns lite si så där 😉 och så har jag förlagt min digitalkamera så jag har inte gjort nåt inlägg på länge…hoppas jag hittar den idag annars får jag låna en från jobbet…hihi 🙂

 • Galleri MochB

  Kan inte påstå att jag är avundsjuk på ert flyttande… Men den som väntar på nåt gott…:O) Så härligt sen för er att få flytta in i det nya och få börja inreda pånytt. Kanske man borde göra som mäklaren rensa ur lite… Ha en bra vecka!

 • Graadskan

  Hej!
  Har varit borta ett tag, så jag ahr itne varit inne och läst här hos dig! SÅ skoj att ni köpt hus!! Blir ju såklart väldigt nyfiken på dels hur det ser ut och dels var det ligger!! I Horred det också tro?
  Men jag får väl hålla mig…

  Hoppas du får en fin vecka!

  Kram Camilla

 • LantlivsAnette

  Gomorron !!
  Jaahha det är du o jag som är tidiga !!
  Ojj vad fint ni gör..grejar och donar ! Man kan ju plocka o plocka i eviga tider känns det som ibland,och jag ska ju inte flytta som ni..jag förstår om ni har mycket att göra..
  Men det kommer nog att bli jättefina bilder på ert hem..
  Säg till eller länka till hemnet sen så att vi får se ditt flytt stylade hem..
  Hoppas att ni kan ta det lungt nu några dagar och vila upp er inför husvisningen sen..
  Kram Anette

 • Viola

  God morgon, hej och hå, förstår i vilken situation du befinner dig i. Har bytt hus tre gånger under min tid och så få till en bra husvisning som ska se inbjudande ut och så…..Skönt att bryta av med ett härligt barnkalas. Lycka till nu med alla måsten och ha en bra måndag, kram Viola

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »