sponsrade inlägg

Baddräkt

Formande baddräkt hittar du här:
Minmizer -Baddräkt med bygel hittar du här:

Formande baddräkt hittar du här 
Jag har inte haft på mig en baddräkt sedan 92, och har varit sugen på en baddräkt ett bra tag nu. Närmare sagt ett år. Det har dröjt ett tag innan jag har gjort slag i saken då jag inte gillar att få ränder av solen, och man lär ju få ränder om man har på sig en baddräkt på sommaren. Inte okej, då jag faktiskt har klarat mig i från ränder de senaste somrarna. Hard core, ja det är det ! 

Jag tycker inte alls att det är snyggt med bikniränder, speciellt inte när jag gärna har klänningar som är bara över axlarna. Men så kom jag på att man kan ha på sig en baddräkt när man badar på kvällarna, badar i badhus och i vår vedelade tunnan. Det blir ju hur bra som helst..ler:) Och så kan jag fortsätta att ha bikini på dagen utan axelband.
Jag har beställt hem dessa tre enligt posten så dyker de upp när som. Hoppas så att någon av dem är klippt och skuren för mig.
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »