nyår

Bomberjacka

Alltså det gäller ju bara att kunna kombinera plagg rätt. Jag har knäckt ”bomberjacka” nöten. Tycker att det är så sjukt snyggt. Men längden och den runda halsen är helt fel för min kroppsform. Men så började jag klura,och jag har löst det. Halsband runt halsen,här i form av ett svart läderband och en urringning i v-form på en jumpsuit! Och det funkade,det känns som jag och jag kan äntligen få känna mig som mig själv i en #bomberjacka och tycka att jag passar i det! Så nu vill jag utmana er som har ett form av plagg ni inte passar i. Det handlar bara om hur du kombinerar plagget med andra plagg och #accessoarer #stylist #vila #byxdress #jumpsuit 
Trevlig kväll/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »