recept

Inlagd Zucchini

Min mormor och morfar var på besök och de fick se våra mega Zucchinis och berättade om att de lägger in Zucchini, precis ungefär som man gör med gurka. Så här har det ”saftats och syltats” kvällarna långa, då vi har jätte många megastora zucchinis.

Jag kan inte påstå att jag har något recept utan har använt mig av en typ 1,2,3 lag. Det här grundreceptet kan funka. Vissa av burkarna har jag smaksatt med chili, andra med stjärnanis, då mormor sa att det är så gott. Jag har rödlök i de flesta av brukarna för den blir picklade på köpet i ättikslagen. Har toppat med persilja så länge den räckte. Och jag kan lova er att detta är mumsigt tillbehör till maten.

Ta och testa ni med om ni har zucchini i överskott.
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »