mina reportage,  samarbete

Villa Anna

Samarbete

Vår dotter har flyttat till Uppsala och vad passar bättre än att slå två flugor i en smäll och både hälsa på henne och tillbringa en natt på favorit hotellet Villa Anna.
Det är inte första gången jag bor på Villa Anna och definitivt inte sista. Detta hotell är en kär favorit som jag återkommer till gång på gång och jag har bott här flera gånger i jobbet och det är här på det här hotellet (enda någonsin) som jag tagit sats och hoppat upp i sängen (Förlåt) men sängen är rena himmelriket, så skön!
Sängen ja, den är en historia för sig själv. Här sover man i en 2.10 meter bred säng i från Carpe Diem, dessutom har man möjlighet att ligga i sängen och se på tv, det gillar jag för den lyxen har jag inte hemma. Här sköter man ljus, ljud, värme och tv med en Ipad, superlyxigt! Med en knapptryckning så kan man höra sköna toner av VH1 som jag alltid har på i bakgrunden när jag är här,dessutom är det supernostalgiskt att se alla musikvideor. (Har VH1 hemma med, men ser aldrig på det där) Gillar att man även kan lyssna på musik i badrummet!

Villa Anna är ett charmigt och mysigt litet hotel med endast 11 rum. Ett Boutique hotell med hög klass där man får ett fantastiskt bemötande. Hotellet ligger mitt bland historiska byggnader som Domkyrkan,Uppsala Universitet och Gustavianum.
Vi har fått möjlighet att bo i en svit, och det är en upplevelse ut över det vanliga kan jag säga. Vi har hall, separat toalett, badrum med dusch,spabadkar och ångbastu och lyxiga hudvårdsprodukter och det bästa av allt är att man får en tandborste och tandkräm här. Jag är expert på att glömma att ta mig med tandkräm,ler:) Vardagsrummet och sovrummet är superfint och lyxigt med som ni kan se på bilderna.
Nu är det dags att svida om och sätta sig till bords! Visar er mer i morgon.
Ha det så gott/Anna


One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »