nyår

Fynd med med fin patina..

Fick de små bakformarna av Maria..(shop around the corner)..Att handla ihop och dela är en fanastik bra variant av loppis shopping..Man kan ju liksom inte vara i alla ändar av loppisen…….hi hi..Man vill så gärna..inte missa nåra fynd..Därför är detta ett super bra sätt!!Mer fynd kommer i veckan på bild!! Kakformen blev min för en tia..Så glad för den..Vilken patina!!!

Har ändrat om liten på en kökshylla nu när jag har fått hem lite mera fynd! Terrinen köpte jag för 20 kr för ett tag sen..Den saknar lock men är väldigt dekorativ en då..Jag gillar den formen.Påminner om de gamla varianterna av terriner..

Har haft en härlig helg med loppis shopping..Bad i sjö..Ett tips till er som inte gillar läskiga bottnar i sjöar..Bada med crocs..Min son kom på det..Nu klarar jag av att gå på botten utan att få panik..

Badade i havet i går med..Sagolikt underbar..Det är så gott att bada i havet..så friskt och härligt..Underbart att kunna se bottnen och flyta runt..Ja det är grejer det..

Ska bara ta det lugnt i dag..vara på hemmplan och bara vara..

Kram Anna

29 Comments

 • Romantiska Hem

  Men så ljuva bilder och saker, jag tror jag nästan blir lite ha-sjuk!
  Precis så var det för min lille prins också, han fick först ta polyperna, sen rör och sist gång så tog de halva halsmandlarna (man gör tydligen så nu för tiden) och jösses vilken skillnad det vart i hans tal och mående då!! Tack för din omtanke den värmde verkligen. Kram på dig min vän! /Petra

 • Made in Persbo...Carina

  Hej vännen! Förlåt att jag inte hunnit svara förrän nu!
  Det vore såååå himla kul om du ville hälsa på och för vår del passar det när som. Vi ska inte resa bort på semestern. Men ni kanske har fullt upp själva?

  Kramelikram på dig Anna!
  /Carina

 • Jeanettes hus

  Hej gumman,

  Visst är de väl dekorativa dessa bakformar som man hittar till så billiga pengar.
  Jag brukar använda dom till blommor.

  Så mycigt det låter….
  Härligt att bara få finnas till och njuta av det vardagliga i vår närhet.
  Man tar ju nästan sig aldrig den tiden…..

  Önskar dig en skön sommar.
  Kramisar Jeanette

  PS Jag skall till Moheda i helgen, skall bli toppen

 • Loppisliv

  Hej Anna! Du hittar alltid så ljuvliga ting på dina loppisrundor. Du har så mycket fint på dina hyllor, ser massor av vill ha saker överallt. Bakformen med patina är helt underbar!! Hur har du det på semestern? Vi ska till Gbg i juli när sonen ska till usa, då ska vi bo i hans lägenhet har vi planerat, tänke om vi kunde komma inom och hämta knoppbrädan på dit eller hemvägen kanske? Jag mailar dig när det närmar sig och kollar av. Kraaam Paula

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Det är så roligt att läsa om dina fina fynd!

  Du är lite expert på det…

  Hoppas du har en härlig dag!

  Här är det lunch, och såååå varm efter att ha varit ute och grävt…*puh*

  Kram mariette

 • Maliva`s verden

  Hei Anna..så mye vakre skatter du har på din hylle..og den terrinen der var bare lekker:O)
  Har en etterlysning inne hos meg idag.Så blir veldig glad hvis du har reisetips til Østerlen?Klem fra Maliva

 • Patricia

  Åh vilken härlig bakform…och vilket fynd!!
  Visst är det härligt med Loppisar och auktioner…=)

  Ha en fortsatt härlig vecka!
  Kram Patricia

 • Made in Persbo...Carina

  Näe! Det är ju en sån kakform jag är på jakt efter! Vilken tur att din vän hittade den åt dig och 10kr var ju INGENTING! Superkul!

  Vet du, jag har faktiskt undrat lite hur man gör när man är ett gäng bloggerskor ute på loppis tillsammans. Det verkar som att vi alla har en förkärlek till ungefär samma saker. Men nu fick jag ju en liten vink om att man går inte och slåss vid samma bord utan tar olika vägar.

  Hoppas vår loppisrunda senare i sommar blir av och att vi gör fina fynd!

  Kraaam på dig vännen!
  /Carina

 • Bodil

  Hej Anna!
  Vilka härliga fynd!
  Låter härligt att ha badat i havet och haft det gott.
  Här vill inte sommaren komma igång riktigt!
  Ha det gott!
  Kram Bodil.

 • Liten Bod

  Jättefin kakform! När vi var på Santorini och jag glömt badskor fanns det bara crocs att köpa nästan 🙂 Jag tog mig ett snabbdopp från båten, men det var typ tepåse (nerochupp). Lite kallt ute i skärgården ännu 🙂 Kram, Tina

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Har varit i Varberg som du kanske kommer ihåg, oj vad underbart det var!!! Vi var vid simstadion och vid det spegelblanka havet och bara njöt. Eller ja, hihi sonen simmade ju en del så han kämpade i värmen, men det gick bra. Medalj med sig hem =)

  Underbar kakform, verkligen fin patina som du säger..passar så bra i dina härliga kökshyllor!

  Stor kram
  Mia

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !! Vilka ljuvliga saker du nosar upp..kakformar o annat vackert, du har sååå fint på dina hyllor så man blir galen !!
  Jag har också fyndat på loppis i helgen, törs nog inte visa det på bloggen ännu, jag som själv ska ha loppis..hii..hii..
  Men jag kan avslöja åt dig att jag hittade en gammal fågelbur, och det hör minnsann inte till vanligheterna här i Norr, den kostade en slant, men jag blev kär..du vet hur det kan vara..
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • Ida

  Vilket smart sätt att loppisfynda. När jag och vännerna är på loppis blir jag alltid så stressad. Vill ju vara först om att hitta de finaste fynden=) Så skönt att bada i havet. Det är evigheter sedan jag badade i saltvatten men i sommar ska det bli av.
  Ha det så gott.
  Kram Ida

 • Vardagslycka

  Åh,vilket fint fynd med härlig patina. Jag är väldigt svag för olka köksgrejer, tycker att det är lite extra kul att pynta och ändra om i köket.
  Här är det också varmt och gott, kanske dags för ett kvällsdopp efter jobbet idag, nu borde det väl vara badtemperatur även för mig.
  Ha en skön dag i solen.
  Kram, Carina

 • Anonym

  Godmorgon!
  Trevliga fynd som vanligt *hihi* visar du. Jag har målat en trevånings hylla som jag väntar på att den ska torka och bli upphängd samt pyntad.

  Kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »