mina reportage,  resor,  samarbete

Maten är något ut över det vanliga

Samarbete

Frukosten som serveras på Villa Anna har alltid varit en av mina favoritfrukostar. 

Frukosten ligger snyggt upplagd på stenplattor och ser läcker ut hela tiden. På många ställen tenderar frukostbuffén att bli rätt så grisig efter att gästerna rört runt. Men det händer inte här, för här ligger endast ett fåtal av varje sort framme och det gör att fräschören bibehålls eftersom Frukostvärdinnan/Värden hela tiden ser till att det är rent och snyggt och att alla sorter av frukostutbudet finns framme. 
Något mer som förhöjer upplevelsen av lyx och bortskämdhet som man gärna vill uppleva när man bor på hotell är att man beställer det varma frukostutbudet från en meny.
Det här kan man läsa på Villa Annas hemsida.
”Vår frukost består till stor del av noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar och många av rätterna tillagar vi direkt på beställning – allt för att varje gäst ska få en förhöjd smakupplevelse. Rykande färskt bröd med egenkärnat smör, hemkokta marmelader, ägg, gårdsbacon, fil och yoghurt från Väddö gårdsmejeri, pannkakor med hjortronsylt, kavelgris, fattiga riddare och andra ljuvliga klassiker dukas fram i sann lantlig anda.”
I kväll visar jag er vad vi åt till middag i går, den var helt klart en smakupplevelse ut över det vanliga.
Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Theresa williams

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »