mina reportage,  mitt hem

1 års jubileum!

Foto: Carina OlanderI dag fyller mitt företag 1 år! Passar på att fira, genom att visa min absoluta favorit bild från första reportaget Carina och jag gjorde! Bilden är fotad i min lada.Reportaget kommer att vara med i Allers Jul i år! Extra kul tycker jag att det är när jag vet att inte alla mina läsare har sett reportaget i Jeanne dÀrc som Julreportaget var med i förra Julen!Hur som helst,i år blir reportaget på ett lite annat sätt. Det ska bli trevligt att få se vårt reportage i tryck i en Svensk tidning!Har för mig att Allers Jul kommer ut någon gång i slutet av september! Reportaget kommer även att kunna ses i utländska tidningar, mer om det senare,kära utländska läsare!

Tack alla ni underbara människor som jag mött under året som varit.Ni har gjort stort intryck på mig.Tack för att ni öppnade era hem ! Under hösten kommer mina jobb synas i bla, Sköna Hem,Allt i hemmet,Plaza Interiör,Tove Hem och trädgård.
Tack alla ni goa vänner som har uppmuntrat och trott på mig!
Tack även mina super goa Fotografer Carina och Jonas,det är riktigt trevligt att jobba ihop med er!

Ha det riktigt bra!
Kram Anna

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »