nyår

Ny färg på stolarna…

Kände för förändring här hemma.För två veckor sedan tog jag fram färg burken och tre stolar blev svarta. Jag väntar på ett nytt bord, när jag får det ska jag ha stolar i olika material,plast,stål och udda stolar,det gillar jag!

Hoppas att ni alla har det bra i värmen! Min semester från hemtjänsten är slut och jag började jobba i måndags.Jag jobbar två veckor till sen är jag hemma i 4 veckor och jobbar med företaget.I mitten av september har jag tagit steget att gå ner i tid.Jag kommer att jobb 50 % i hemtjänsten, då har jag mer tid att jobba med företaget och besöka trivsamma hem att göra reportage om!

Just nu letar jag efter riktigt härligt färgsprakande hem.Har du eller känner du någon som har ett hem med mycket färg och coola detaljer, tveka inte att mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com

Ha det så gott!
kram Anna

26 Comments

 • gamla skolan

  Hej Anna ! Jag har också olika stolar kring vårt matbord , några 2 svarta och resten vita . Tycker det är charmigt . Dina blev jättebra , fint att bryta med någon svart ! Kramar Susanne ♥

 • ~De gode minner i en ny tid~

  ~ ÅÅÅ for en flott blogg!!! Det kjøkkenet ditt var helt etter mitt hjerte! Kjempe fine lamper over bordet. Blir så glad av og finne sånne fine og inspirerende blogger. Har selv veldig lyst og få litt mer røffe detaljer inn i hjemmet mitt med tiden. Håper det er greit jeg legger deg til bloggen min for jeg vil så gjerne komme igjen til deg.

  Hilsen fra Signe ~

 • Livs Lyst

  Hei Anna!
  Jeg digger det du gjør med interiøret altså. Det er så utrolig smakefullt!!

  Og stolene ble superkuule i sorte! Det ble rett og slett veldig tøft og fint samtidig.

  Thomas og jeg er på jakt etter et enkelt, langt og gammelt spisebord til stuen nå. Og da skal vi også ha mange forskjellige stoler. Jeg har allerede begynt å spare og har satt inn to andre stoler som ikke hører til den spisestuen vi nå midlertidig har. Gleder meg til alt kommer på plass!

  Dere har det så fiiiint!

  God søndag til deg!
  Klem fra Liv

 • Galleri Hönshuset

  hej på dig
  Ljuvligt hos dig =)

  Läste reportaget i vackre hjem och vilket hem. Jag som älskar färger är så glad att tidningarna visar mer sådana hem igen =)
  Såg också reportaget hos dig i Allt i hemmet idag som damp ner i lådan. Underbara bilder.

  ha det gott. Kram Pirre

 • Märta

  Första gången jag hittar till din fina blogg. Prenumererar nu i sommar på Allt i hemmet och då hittade jag det fina reportaget om dig o ditt fina hus! Jätte kul att hitta till dig, så nu ska jag läsa i din blogg och så ska jag läsa mer i tidningen!
  Hoppas att du får en skön helg!
  Märta

 • Nordingården

  Grattis till fint reportage i Allt i Hemmet! Även om du göra sådana själv numera… jättefint var det i af och dit kök är ngt alldeles extra, så snyggt att man får ont i magen! Mari.

 • Ewa`s Galleri

  Väldigt fint med olika färg på stolarna ,jag gillar att blanda olika stilar,färger och former
  Vilken lycka att få jobba mera med något som man brinner för
  Lycka till

 • Jeanettes hus

  Hej Anna,

  Grattis till ditt beslut att satsa mer på ditt företag. Du skall se att du snart kan ha bara detta som enda inkomst källa. Du e så duktig!

  Härlig kombo med ett par svarta stolar. Lite härligt och kul.

  Ha det bara bäst vännen.
  Ser fram emot fler läckra reportage fram över.
  Kramisar Jeanette

 • LenaS

  Jättefint och så härligt att du kan gå ner och jobba halvtid på hemtjänsten och få jobba med ditt eget resten!
  Ha en härlig dag!
  Kramis/LenaS

 • Marie

  Vad fint det blev med de svarta stolarna och så gillar jag din jättestora klocka där på väggen.

  Ha en trevlig helg! Vi ses väl hos Carina på lördag.

  Kram Marie

 • Strandkullen

  Blev snyggt! Tyvärr har jag ett rätt beigt hem så jag passar inte in varken på vitt eller färgstarkt hem…annars hade det varit kul med besök…om inte så för att få bjuda på en kopp kaffe och prata inredning "oss vächöttar e mellan"…välkommen*ler.kramis semlan

 • Helena

  Hej Anna! Vad jättesnyggt med svarta stolar! Det smyger sig in allt mer svart här hemma också har jag märkt, det är något visst med kontrasten mellan ljust och mörkt onekligen. Vad roligt att du ska satsa mer på reportageskrivandet, det låter som ett perfekt upplägg med 50% på varje! Lycka till med det! Kram Helena

 • Nordingården

  Jiipi va snyggt med svarta stolar!! Det blev jättebra, mitt innersta törstar efter svart och andra färger nu…. Och ditt kök är bland de vackraste jag sett! Mari.

 • Home No.1

  Hej! Jättefint, snyggt med det svarta som bryter av och kul idé med att blanda olika material sedan i stolarna, titta gärna in hos mig du kan vinna en mormorsrutepläd om du länkar! Kram Annica.

 • Nina of Temps Perdu

  Superfint! Det kommer att bli underbart med alla de olika materialen. Det ser ju redan jätte fint ut.
  Vad för färg har du använt? Jag har planer att måla mina matbords stolar och matbord svarta, och vill gärna ha en inte alltför glansig yta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »