hall,  kök,  sovrum,  vardagsrum

Nu är vårt hus till salu!!

Häng med in i vårt hus!!!Ut sidan tar vi en annan dag!!


Ursäkta mig att jag har dröjt så länge med bilderna!! Vi hann inte vänta ut bilderna i dag, för vi skulle till Liseberg!!Har vart på Liseberg i 7 1/5 timma och trampat runt och åkt allt som fanns för min lilla kille..De stora barnen gick med sin pappa, farbror, farfar och farmor..Vi träffades alla vissa stunder och åkte tillsammans!! Så det var en väldigt trevlig kväll..Tack farmor och farfar för en super trevlig och minnesvärd kväll!!

När jag kom hem vid 23:00 kastades jag mig över datorn..Det var så kul att få se bilderna!!De blev ju super bra..Tänk vad bra det blir när en fotograf fotar!!Min mamma ringde mig när vi var på väg till gbg, och läste upp allt som stod om huset på hemnet..Tyckte att mäklaren hade formulerat sig jätte bra!!Vi är så nöjda!! Tror verkligen att fotografierna blir ett bra avslut för oss och en ny bra början för någon annan med huset!!

Ha det så gott alla läsare och bloggare!!

kramar MylovelyThingsAnna

50 Comments

 • Anonym

  Wow, vilket vackert hem du har! Jag var mycket förtjust i allt det vita förr. Men har ändrat smak under åren..men när jag ser ditt hem så måste jag nog ändra tillbaka en del hemma hos mig ser jag!

 • StrandviksVillan

  Så fantastiskt fint hem ni har (snart: hade…) och jag undrar som en föregående hur fint det nya huset ska vara tro?
  Verkligen kul med bilderna tagna ovanifrån, att få ett annat perspektiv!
  Stort lycka till! Fast det går garanterat jättebra 😀

 • Tidsmästarinnan

  Ljust, trivsamt, öppet och ett supertrevligt hem har ni… och man blir såå nyfiken på hur ni kommer att få det framöver 🙂

  Stort tack för paketet – jag är jättejätteglad!!

  Många kramar
  Susanne

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Stort lycka till med försäljningen av huset! Bilderna är jättefina, fotografen lär ju tycka att ni hade ett tacksamt hem att fotografera!
  Ska bli spännande att få se ditt drömhus.

  Förstår att det är mycket att packa om ni har bott där så länge. Själv har jag hunnit med en massa flyttar men inte tusan har jag lärt mig att göra mig av med saker ändå 😉

  Än en gång, lycka till!

  Kram.

 • Kristina

  HEj
  Nu har trådrullarna kommit, så fina.De är större än jag trodde, bra!
  Jag kan flytta in i huset direkt, jättefint. Hoppas ni får det ni vill ha för det.Lycka till.
  Kram Kristina

 • tre nyanser av vitt

  Grattis vad kul!! Ska bli spännande att se bilder från nya huset låter jättefint när du beskriver. Erat nuvarande hus är oxå fint men det är kul att en dröm slagit in. Tur att jag hittade din blogg, återkommer gärna igen
  Ha de bra//Marie

 • Lockas lilla längtan

  Hej!

  Oj vilka fina bilder och så STORT huset ser ut nu. Lite tomt kanske…. Jag längtar verkligen på att få se det nya huset.

  Kom och hälsa på hos mig, jag har nämligen en trevlig överraskning till dig!

  Kram Veronica

 • Ann-Catrin / finthemma

  Anna!

  Jag har ju jitit av dina underbara husbilder.. men nu kunde jag se en extra gång igen…
  ja vad ska man säga.. UNDERBART!!
  När är visningen nu?
  Mycket att göra förstår jag.. speciellt i huvudet va??

  Stor kram A-C

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !!
  Vilka ljuvliga bilder, så vackert ni har det !! Huset kommer att säljas pang bom bara , jag lovar !!
  Köket alla vita fina rum..man bara njuter…Det här ska bli så spännande , när är första visningen ?
  Jag kan bara tänka mig att du varje sekund tänker på ert nya hus, hur du ska måla och inreda , vart alla möblerna ska placeras, alla saker o möbler blir som nya när de får flytta till nya platser , det kommmer jag ihåg då vi flyttade hit…
  Ha det så bra Kram Anette

 • me and alice

  Hej Anna!
  Åh, vad fint ert hus är…
  Är övertygad om att det inte kommer ta många dagar innan det är sålt! Hoppas det blir budgivning och huset blir riktigt högt betalt.
  kramis Susanne

 • charlotte

  Hej Anne,
  Åhh så fint et hjem i har. … og så er det til salg!! Hvis bare jeg boede i Sverige, så kunne jeg købe det 😉
  Flotte billeder, som fotografen har taget – så nu håber jeg bare det går hurtigt (fort) med salget. Held og lykke med det!
  Kram Charlotte (i DK).

 • Galleri MochB

  Hur många rum har ni egentligen… :O) Vädigt fint hem ni har, och som ni tänker lämna… Måste kännas lite konstigt också. Men skall bli roligt att få se ert nya också!

 • Anonym

  Så himla fina bilder, jag försår att ni är jättenöjda. Nu håller jag mina tummar att det går fort med att sälja det oxå…..och du, vilken kanon hus ni kommer att bo i sen jag har varit in och kikat på bilderna flera gånger under helgen.

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Gúa

  Hej vännen min!
  Vilka underbara bilder, från ditt vackra hem!
  Detta kommer att gå hur bra som helst…det vet jag!
  *spännande*!!!
  Må bäst!
  …massa varma tankar till dig och största kramen…

 • Leva som jag

  Vilka fina bilder!!Kommer i håg när vi sålde vårt för ett år sedan. Vi fick skala av en hel del för fotograferingen, hjälp va mycket jobb det var. Alla dessa stilleben och böcker som var överallt ville inte mäklaren ha framme ”fniss” Jesustavlan på väggen var inte heller så populär. Ni får säkert massor av spekulanter LYCKA till
  kramar M

 • Marie

  Hej Anna!

  Jättefina bilder på erat hem, det kommer nog att bli lättsålt!

  Vad kul med ett Lisebergsbesök, där var det längesen jag var! Har tillbringat dagen i Moheda, jättekul! Fast nu ikväll är jag trött, det är jobbigt att fynda, hihi.

  Ha en härlig vecka!
  Kramar Marie

 • Guldkant På Livet

  Himmel vilket flott hem du har, vilket kök och alla sovrum och fin toalett/badrum! Snacka om att hela ditt hem hamnade på bloggen nu, mycket fina foton som mäklaren, fotografen el fotoassistenten tog! Lycka till med försäljningen nu som kommer gå som en dans, va spännade med nya huset! Mari.

 • White Season

  Verkligen fina bilder och ditt hem är ju helt bedårande. Lycka till!!! Det kommer gå jätte bra, ser ju ut som ett riktigt drömhus… Vad härligt med en heldag på Liseberg förstår att barnen älskade det 🙂
  Kramar Malin

 • C De-sign

  Hej
  Vilka fina bilder…och så undanplockat…..men det ska ju vara lätt att se …nu önskar jag LYCKA TILL MED försäljningen, det kommer att gå hur bra som helst….sedan ska det ju bli jättespännande att se det nya ”drömhuset”!!!! Ha en fin söndagskväll! Kram fr C

 • Annas skattkammare

  Vilka fina bilder från ert vackra hem vännen! De visar verkligen hemmet från dess bästa sida! Dessa bilder kommer locka många till visning tror jag! =) Vad kul det låter med Liseberg, där har jag inte varit på länge.. Ha en mysig söndagkväll! Kram /Anna

 • Bland liljor och tistlar

  Måste säga att nu ser jag hur fint hus ni egentligen haft …när alla saker är borta !! HA HA du vet ju Anna att jag inte gillar massa prylar …ber och hoppas att ni skall få massa för huset så ni kan …satsa på det kommande …kraaaaaaam marika

 • Vitt Hemma

  Hjälp, så fint ni har det!!! Å visst blir dt såå otroligt fina bilder när det är ett riktigt proffs som tar dom med en riktig kamera ocxå!
  Håller tummarna för er att allt kommer att gå bra med försäljningen nu!

  Kram sofi

 • Hannis

  Oj,vilka fina bilder dom knäppt!
  Kan tänka mig att det kommer att bli mycket folk på visningen.

  Ska hålla tummar för att allt går bra=))

  Kram Hannis

 • livetpåfyran

  Hej svejs!!

  Ja va fina bilderna blev!! Spännande att se hur mycket ni får för huset och vem som köper det…

  Jag såg dej och minstingen på håll igår på Liseberg, din man och resten pratade vi med ett par gånger. Vi stod jättenära varann när vi skulle åka Kållerado och bli blöta.
  Spännande tid ni har framför er nu.
  Ha det gott med allt. Nu börjar det! Kram Pia

 • Susanne

  Så fina bilder och vilket grymt jobb du har gjort med inredningen. Det lär bli mycket folk på visningen!
  Nu blev jag inspirerad att måla vår furutrappa när man ser hur fin er är vit. Lycka till nu.
  Kram
  //Susanne

 • Viola

  Hej Anna, vilket härligt hus ni lämnar. Det här huset kommer nog att falla många i smaken. Det blir not lättsålt med all den vita fräscha härligheten. Lycka till, kram Viola

 • vitating

  Hej vännen!
  Verkligen jättefina bilder! Vilket badrum, jättefint. Ljust och trevligt, den öppna ytan ser så härlig ut! Tror inte det blir svårt att sälja det där huset, önskar er verkligen all LYCKA TILL med försäljningen 🙂 Hoppas att det blir några ni trivs med som köper huset och vårdar det vidare.

  Önskar dig o familjen en trevlig söndag!
  Kramar Maria

 • Lilla huset på prärien

  Det måste kännas skönt att allt är på banan med försäljning osv. Fotona är jättefina. Jag har också en sådan där LO-säng. Tycker de är jättebra och mysigt att kunna vara under. Men jag har inte satt upp sådant fint tyg som du har så det får jag nog ta tag i 🙂

  Lycka nu till med försäljningen! Så ser jag fram emot att se bilder på ditt nya hem sedan!

  Kram Jenny

 • Willewira

  Hej Anna!

  Vad fint hem ni har!!! Det måste vara ett extra ordinärt hus ni hittat då ni vill lämna nuvarande hus som ni fått så fint??

  Nu återstår resten…visningar, budgivning etc..spännande!

  Jag tänker på er!!
  Kram Willewira

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »