nyår

Vem vann utlottningen???I dag fyller bloggen 1 år!!

Ja, det skulle ni allt vilja veta va! fniss..fniss!! Jag hade gärna gett er ett pris var..Va kul med så många julgransmattor och ljushållare paket..Serholt collection skulle ju absolut bli glad att få sälja så många saker på en gång…”Ja , ja..skämt å sido” …

Tack alla ni som var med i utlottningen..Jag känner mig glad och oerhört uppskattad..Kul att de var så många läsare som gav sig till känna . Livet med er alla här på blogggen är så inspirerande!!(Jag har använt mig av slumpgenerator, när jag drog vinnaren..)

Vinnaren i utlottningen!!! Är Margurite… Grattis goa vän..Du kan väl mejla, sms eller varför inte ringa och säga din adress..

Margurite är tjejen jag berättade om i ett par inlägg nedan..Hon hade läst min blogg ett tag..Till slut mejlade hon mig..Och vi blev super bra vänner..Som finns för varandra i vardagen!! I dag har jag ju bloggat i 1 år..Här är mitt första inlägg och början på blogg resan1 års dagen ska firas med loppis besök och bredbandsroter inköp..Så nu så ska bredbandet fungera som en dans..tjoho!!Nu kan jag surfa och blogga på när jag vill igen!!Ha det så bra..Kram Anna

14 Comments

 • Heaven and Earth

  Grattis till Vinnaren!

  & Grattis igen till 1-års Dagen, Anna!

  Hoppas verkligen att det ska funka med bredbandet nu, så att vi får fortsätta att titta på dina fina bilder o följa dig o ditt hem!

  Ha en riktigt härlig adventssöndag!
  Iréne

 • Eddan

  Grattis till vinnaren. Tur att jag köpte en julgransmatta på Hemtex idag – förstod att turen inte skulle vara med mig ;-)!
  Trevlig helg!

  MVH Anette

 • C De-sign

  GRATTIS till ett årsdagen… det är ju så kul allt med bloggarna…jag ångrar inte att jag började, det ger så mycket inspiration!!! Nu hoppas jag att du får en fin stämningsfull andra advent med många tända ljus!!!! Stor Kram fr C

 • Anonym

  Det är bara jag igen. Jag blev så chockad över att vinna att jag glömde att säga TACK, TUSEN TACK! Och grattis till din 1 års dag på bloggen som har gjort att vi har lärt känna varandra och blivit så goda vänner med kontakt ibland flera gånger om dagen, du ska veta hur glad och tacksam jag är. Massor av kramar från Marguerite

 • Anonym

  JAG TROR INTE MINA ÖGON, ÄR DETTA PÅ RIKTIGT ATT JAG HAR VUNNIT, JAG SOM ALDRIG VINNER NÅGONTING I SPEL (MEN DESTO MER I KÄRLEK), DETTA VAR FANTASTISKT ROLIGT OCH ATT DEN FINA JULGRANSMATTAN SKALL FÅ HAMNA UNDER MIN GRAN!! UNDRA VAR DEN HAMNAR NÄSTA ÅR!!!!!!!!! MASSOR AV KRAMAR FRÅN MARGUERITE

 • vitating

  Grattis vännen till din ett års dag med bloggen! Jag firar min på annandagen så vi började ganska samtidigt! Jisses vad grejer som har häntmed våra hemsedan vi började, helt otroligt!!! Tack för att jag/vi får följa dig och det är sååå kul nu med ditt nya hus och allt! Du är verkligen en inspirationskälla o jag blir glad varje gång du gjort ett inlägg! Hoppas det blir mååååånga år till!
  Kramar till tusen Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »