nyår

Stämning…

Oj vad tiden går fort..Jag skulle bara vilja vara hemma och pyssla och laga smaskigheter..men vem kan det..Det är ju så ruggigt mycket med allt som är runt omkring i avslutningar och jobb och allt….Mannen fyller 40 år på måndag med..så det vankas kalas för familjen på söndag.. Det ska bli roligt att få fira honom..

för att hålla mig stabil och inte hyper stressad försöker jag vara glad för allt jag får gjort och inte stressad över det jag inte hinner med..

Här ska ni för höra på min absoluta favorit Julsång! Tryck på länken så kommer ni dit!
Mary did You know!

Ha det så bra..kram Anna

20 Comments

 • Jeanettes hus

  Anna vännen,

  Vill passa på att genom denna kommentar önska dig den bästa av jular.

  Hoppas att kalaset för mannen blir som Ni önskar.

  Skall bli roligt att ses igen 2009, för det gör vi väl????

  Sköt om Dig på bästa sätt
  Kramisar Jeanette

 • Marie

  Jag tänker precis som dig, jag gör det jag hinner. Känner mig sällan stressad inför julen, jag gör helt enkelt bara sånt jag tycker är kul. Jag är ju inte den som älskar att baka, alltså struntar jag i allt vad bakning heter, hihi. Barnen får baka ihop med sin mormor istället. Däremot tycker jag det är kul att t.ex göra kransar, julgodis, slå in paket m.m. Känner att det är så stressigt på jobbet nuförtiden med enormt stora barngrupper, så när jag kommer hem vill jag absolut inte känna mig stressad. Fungerar inte alltid, men för det mesta!

  Hoppas att maken får ett riktigt mysigt kalas och att ni får en fin helg Anna.
  Kramar Marie

 • Ann-Catrin

  hej goaste Anna!!

  det var så länge sen jag var inne hos dih känner jag.. eller ngonstan eggentligen.. såå mycket att göra nu!!

  Så vackert du har det i ert nya hus… jag bara svimmar alv alla vackra bilder!!

  Och du är då en sund själ.. tänker klokt..
  Ha nu en fin fördelsedag med mannen!!

  KRAMAR i massor
  A-C

 • LantlivsAnette

  Jaa du Anna , vem skulle inte vilja vara hemma och bara mysa nu…men man måste ju jobba också..
  På Måndag är jag ledig, då ska jag pyssla, sy och annat..
  Vilken fin bild du visar…sååå fint..
  Ta det lungt nu
  Kraaam Anette

 • Anonym

  Anna, du har redan så pyntat och fint och lussekatterna var jättegoda!!!!
  Den underbara Jesus statyn såg jag inte i tisdags, var köper man den? Titta på den idag och förtrösta och känn friden!!!!!
  Många kramar från Marguerite

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Har just kommit hem efter att ha fått ta del av barnens Luciafirande i skogen bakom dagis. Snön föll, en massa lyktor var tända och till detta ett långt koppel med lucior och tärnor, tomtar med lyktor och pepparkaksgubbar med hattar på sned som trots den tidiga timman sjöng så det stod härligan till! 🙂
  Snön faller ännu och dagen gryr. Jag ska sy lite idag och göra pepparkaksdag och förbereda lite tills i morgon då barnens kusiner kommer hit på pysseldag. Istället för julklappar har vi en pysseldag för barnen. Julklappar får de så det räcker och blir över i alla fall.

  Önskar Dig en skön luciahelg och hoppas Du kan känna Dig nöjd med allt Du gjort i stället för stressad av det Du inte hunnit göra.

  Vänlig hälsning från Karin.

 • Anonym

  Godmorgon
  Vad sunt du tänker inför den stundade helgen och tiden framöver….man hinner det man hinner. Jag hinner inte göra så mycket mer här hemma utan det som inte har blivit gjort det får vara och sen i mat väg då får det bli lite halvfabrikat och det funkar det med.
  Gratta gubben och ha en trevlig helg.
  Kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »