nyår

vårt dagliga bröd, giv oss i dag!

Nu tror jag jag bara måste vidga mina loppis vyer!!Min svärmor köpte denna lilla fina trumpet till mig i USA..Så glad jag blev när jag fick den i Julklapp..synd att det är så långt till USA..annars så hade jag verkligen med glädje loppis shoppat där..Svärmor sa att det fanns massa fina fynd där..Men hennes resväskor var inte tillräckligt stooora!!

Vårt dagliga bröd, giv oss i dag! Denna fina fatet hittade jag på loppis för ett par veckor sedan..Tänkte att den skulle vara perfekt till nötter..

Hoppas er Julafton var trevlig..Jag arbetade från 7 på morgonen till 4 på eftermiddagen..När jag kom hem var hela familjen samlad, mor och farföräldrar och bröder..13 personer….Vi åt härlig julmat som jag gladeligen ska äta som rester i dag….

Barn och vuxna öppnad julklappar….I år hade vi verkligen dragit ner på summorna vi handlat för..Vi har aldrig köpt dyra julklappar men i år så kunde vi endå justera inköpssumman…Välsignat nog så var Julklapparna lika fina och uppskattade en då….

Juldagen är en så go dag..allt liksom bara stannar upp!! Ska jag bara ta det lugnt..mysa gå en promenad ..äta gott och sen i kväll så ska jag jobba..Men sen så är jag 3 dagars ledig..Inte dumt!!

Ha nu sköna dagar !! Kram och god fortsättning Anna!!

29 Comments

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! God forsättning! Låter som ni hade en mysig jul.. Visst är det härligt att bara vara dessa dagar.. =) Vilken underbar trumpet du fått! Din svärmor måste verkligen veta vad du gillar! Fatet var hur fint som helst!
  Ha det gott vännen!
  Kram /Anna

 • Moas

  Så vackert och fint du pyntat och trumpeten var riktigt fin, har kikat runt en stund här nu för första gången tror jag och du har det jättemysigt.. Ha en fortsatt trevlig och mysig julhelg.. /Monica

 • Ann-Sofi i Åtorp

  Hej Anna!
  Har hittat din inspirerande blogg genom bloggen Inspiration i vitt och följt dej i några månader. Jag har oxå jobbat julhelgen (är sjuksköterska inom psyk) men hunnit fira med döttrar, svärsöner, styvson m respektive. Här har vi det gott m julstämmning o vitt på marken! Jag bor i Värmland. Fortsatt God Helg från Ann-Sofi!

 • Anonym

  Det låter som en mysig julafton. Trots att du jobbade, så kunde du komma hem till julbord och samlad familjeskara…

  Vi tog det också lungt med julklappar, men en julklapp är lite vild av sig…

  Trumpeten är jättefin. Ja, tänk om man kunde åka dit med tom resväska… (Men inte tom plånbok.)

  kram
  ingela

 • Maria

  Hej Anna!
  Tack rara du för dina kommentarer! Låter som ni också har haft en mysig julhelg! Sååå fin trumpet du fått!! Jisses så kul julklapp! Trist att behöva jobba på julen men det lät mysigt att komma hem till ett julbord och hela familjen. När det gäller bloggandet så har det verkligen påverkat våra hem massor!! Ja tänk så stor skillnad det har blivit i både mitt o ditt hem! Det har verkligen varit en underbar rolig ”resa”. Bloggandet påverkar verkligen drivkraften att vilja göra om, måla, göra fint och pyssla massor i hemmet,vilket är underbart kul! Det roligaste av allt är ju att få ta del av alla andras hem, tips och ideer! Ditt hem har jag ju följt från början och jag njuter massor av din blogg, blir så glad när du gjort ett nytt inlägg! Det är så kul att få följt en flytt dessutom på din blogg, ert nya hem är verkligen magiskt vackert! Jag är sååå nyfiken på resten av husets rum! Jag gillar inte bara din blogg för jag gillar verkligen dig som person också, varmhjärtat, tacksam för allt du har omkring dig och väldigt positiv! Det är det som gör bloggandet så roligt, att alla är rara mot varandra! Tack Anna för all inspiration och glädje du ger mig!!!
  Kramar Maria

 • Hannis

  Visst vore det spännande om man bara kunde ge sig i väg på loppisar lite runt om i världen=))
  Den var fin din trumpet!

  En god fortsättning önskar jag dig//Kram Hannis

 • Heaven and Earth

  Det var verkligen en fin julklapp! När man får en gåva som är uttänkt till att verkligen passa, då blir man extra glad!

  Tänk om man kunde få ”loppa” i USA! Jag skulle kunna tänka mig Frankrike eller England oxå!!

  Ha goa o slöa dagar när du jobbat färdigt!

  Kram! Iréne

 • Kamomilla

  Åh du vännen, såna härliga bilder du visar! Och vilken fin trumpet!
  Juldagens magi finns ännu kvar men nu får vi nog vänta ett helt år tills vi får njuta av julen igen. Eller egentligen lite mindre- 10½ månad så år man ladda upp igen 😉

 • Anonym

  Vilken urgullig trumpet du fick från USA.

  Det är verkligen såå att man aldrig har tillräckligt stora väskor med sig och allt är såå billigt där även om dollarn har gått upp lite nu…..

  En riktigt Goo fortsättning på julen!

  Kram Lena

 • Kristina

  En god skön fortsättning på julen!
  Vilken fin trumpet, var själv i USA i somras men hann bara med två loppisar tror jag, utan fynd.
  Så vakra blider!
  kram Kristina

 • Beatrice

  Trevlig fortsättning på julhelgen!

  Vilka fantastiska bilder du bjuder på. De genomsyras av hemtrevnad. Alltid lika trevligt att läsa dina inlägg.

  Hoppas att dagen blir solig och fin.

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Åhhh du, det var en fin trumpet du fick, hon vet vad du vill ha !!
  Sååå himla fin..och vilket fint fat du köpte, det står ju till och med vårt dagliga bröd på den, det såg jag inte först…
  Hur det än är så är gamla saker roligast att få, jag köpte mig ju en alldeles egen klapp, en svart stor gammal bricka…också två gamla örngott med jättestora vita monogram på…
  Idag är det verkligen en härlig dag, lugn o skön..resten av familjen sover ännu..jag dricker kaffe o bloggar, härligt !!
  Sen ska jag ta en låång promenad med Nisse..sen blir det till att äta rester hela dagen..
  Ha nu en bra dag ända tills du måste på jobbet…
  Kraaam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »