kök,  nyår

Äggskåpet på plats!!


Hej govänner!!Härligt då var det fredag!! Jag älskar fredagar..speciellt när jag är ledig helgen, och det är jag ju denna helgen!!

Hittade mitt äggskåp i en låda när jag röjde..Fattigmansilverkulor fick flytta in så länge i väntan på påsk och äggtider..

Röja jag..det behöver vi ägna vår lediga tid åt..Vi vill få ordning i vår lada..så att vi kan ha sommarfester och skoj i den till sommaren..Jag packar upp, sparar och slänger en del..mannen eldar glatt upp skräpet i tunnan..Härligt att bo på landet!!

Nu ska jag ge kidsen frukost sen är det dagis,fritids och jobb!!Kram På er!!Anna

35 Comments

 • Hannis

  Härligt med en lada där man kan ha fester!
  Du kanske kan starta din egen loppis där=))

  Fint äggskåp!
  Säger bara pang så är det snart påsk också.
  Känns som att tiden rusar fram.

  Kram Hannis

 • syster doris

  Hej Anna!

  Jag har precis haft besök av Marie Delice, så hon berättade att hon skulle vidare till dig i morgon…så så fick jag chansen att titta in till dig! Vilket charmigt äggskåp!! Ha en härligt rolig dag i morgon! Det har vi haft och vilka otroligt duktiga människor!

  Kram Tina

 • Ann-Catrin

  Hej goa vän!

  Ditt förra inlögg var helt ljuvligt.. tänk vilken fröjfd att få bo å der vid e sån fin skog.. helt underbara bilder!!

  Och ditt lilla äggskåp.. ohh så mycket fint du har!!

  Skönt md en ledig helg!

  Hämtade ut trådrullarna idag… men de kom redan igår..hade inte tid då!!

  Tack söta du… de är jättfeina!!

  många kramar
  Ann-Catrin

 • MiaMaria

  Hej Anna!

  God forts..

  Vilket härligt äggskåp…

  Underbart att bo lite på landet…så man kan elda och pyssla som man vill…

  Låter härligt med ladan….

  HA´en bra helg!
  MiaMaria

 • Annas skattkammare

  Ditt äggskåp är så fint, extra fint blev det med nytt skimrande innehåll! =)
  Visst är det härligt att röja, jag håller på här hemma med, men det går sakta framåt och det blir ju så rörigt under tiden!
  Hoppas du får en skön ledig helg!
  Kram /Anna

 • Ylwa

  Hur kan man bara ”hitta” ett sånt snyggt skåp hemma?Vad jag blir avundsjuk!Själv ska jag åka till min favoritbutik i dag och se mig om efter nya ”gamla” grejer som kan vara bra att ha.Är ofta inne hos dej och hälsar på ,Myyyysig blogg. Ylwa

 • Anonym

  Så gulligt det blev i ditt äggskåp….Åh ja snart har vi ju påsk oxå, tänk vad tiden går fort?
  Jag har jobbat dom här tre dagarna något så otroligt mycket….tom så mycket att jag har inte ens haft igång min dator, det du!
  Jag jobbar idag oxå men sen är jag ledig i morgon och på tisdag phuu så skönt.

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Willewira

  Hej Anna!

  Vilket gulligt litet skåp!! Gör sig verkligen bra på din hylla!

  Vi har också en lada/magasin som är fylld till bredden med grejer. Så fort våren kommer ska där rensas… Just nu är det inget jag ser fram emot. Det är nämligen VÄLDIGT MYCKET grejer…

  Ha en underbar helg, vännen!
  Kram Willewira

  PS. har nu fått en salva till mitt öra så vi får väl se… Lite smärta härdar säger de… 🙂

 • Marie

  Ditt äggskåp är så fint och vad gulligt det var med fattigmanssilverkulorna i.
  Vad mysigt det låter med ladan och sommarfesterna!!!!!!

  Ha en härlig helg Anna!
  Kram Marie

 • Vit Spets

  Hej Anna!
  Så ljuvlig litet äggskåp…sött med kulor i fattigmanssilver. Är här för att djupandas inspiration oxå önskar jag Dig en härlig ledig helg med de dina.

  //Siv

 • Tina

  Det är bra att flytta ibland så man får det rensat…:-) och så skönt att kunna elda på tomten…Ska bli spännande att följa ert projekt med ladan! Ha en härlig helg! Kram Tina

 • Anonym

  Vad fint det blev i skåpet och vad du pysslar på , här är det sjukstuga men snart är vi nog pigga igen och då får vi se vad det blir för projekt.
  Kram Susanne

 • Viola

  Hej Anna, tog en liten paus nu mitt i målandet och tittar in till dig, vilket ljuvligt äggskåp, detta skulle jag inte ha något emot hemma hos mig, ha det nu så skönt med ledigheten och vad härligt det låter med lada och sommarfester, kramar

 • Lilith

  Vilket fint skåp du hittade! Tänk att hitta ett sånt som man glömt bort att man hade!
  Visst är det härligt att bo på landet, en av fördelarna är att det är bara att elda upp skräpet.
  Ha en trevlig helg! 🙂

 • gamla skolan

  Tänk att hitta ett sånt fint skåp ! Kul att hitta saker som man glömt bort ! Tack så mkt för dom fina trådrullarna och tack för snabb lev . Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Änglahem

  Morgon Anna,

  Så fint det blev med kulorna i äggskåpet!….lät kanske inte riktigt bra det där….*hrmmm*…fniss*!

  Härliga skogsbilder häromdagen med!

  Ha en skön Helg goa vännen!
  Kram, Ulrika

 • moni

  Så nydelig eggskap!!! Lekkert!! Virker kjempeherlig å bo på landet ja 🙂 Ha en flott helg , kos deg og nyt den. Og takk så mye for en kjekk titt i en inspirerendes blogg 🙂

 • Mia

  Påsk ja, den är väl här förr än vi anar. Sött äggskåp och smart att piffa upp det med annat än ägg så här års. 🙂

  Kram Mia

 • oumberligating

  Hej! OumberligaPeter här igen, du skriver att du gillar gamla fina böcker och att bibleln är en av dina favoritböcker, den kombinationen är oslagbar, men just nu är det så illa att på många återbruk så slänger de gamla biblar för de är i princip osäljbara anser man där har frågat på flera ställen här i Mälardalsområdet som jag åker runt och köper upp ”lite saker” för kommande marknader och loppisar och en riktigt fin 1700-tals biblel och ännu hellre i bibleförklaringsutgåva från samma tid, med mycket personliga anteckningar och notiser är det mest ”levande” föremål man kan tänka sig. Min mellanson har sovmorgon idag och han är 17 år och gillar också gamla fina böcker ska senare visa hans bok som jag hittade till honom, tysk 1700-tals grammatik, med mycket anteckningar och några pressade växter från tiden, fick känslan av at någon student på 1700-talet satt och läste i en ängsbacke utanför Uppsala och lade in de ängsblommor som fanns i hans närhet (håller på mycket med 1700-tals möbler och böcker så pga avtrycken och växtfärgsförändringarna i papperet så är jag övertygad att de också är från tiden, det blev lång det här hoppas jag inte tråkar ut dig med att förmedlea denna känsla denna arla morgonstund, ha en trevlig dag mvh från Peter Olofssson!

 • Anonym

  Vad mysigt det låter med ladan. Fint med äggskåpet, jag skulle vilja ha ett liknande, vi får väl se vad loppisen ger nu på lördag.

  Ha en bra helg

  Kram Lena

 • oumberligating

  God morgon! Jag är uppe tidigt idag, lite tidigare än vanligt, gick upp klockan 5 ser till att min fru får sin medicin och att hon ligger bra och kan somna om, har några jobbansökningar som måste skrivas. Har varit min frus personliga assisten i 14 år och tagit hand om 3 barn skött hem och är djävligt social börjar bli lite besviken på att inte ens få arbete som personligassistent, har drivit en ur och guld butik som gick mycket bra förut och tänker nog starta upp en ny butik så småning om, antik och design, men just nu ligger det inte riktigt i läge, inte pga konjukturen för en bra butik rullar på trots det utan det är lite mer på det familjära planet, barnen behöver lite mera hjälp med skola och liknande, min fru klarar sig relatift bra utan mig och hon kan vara med i en butik, liggandes på lagret(ler). Vi får se vad som händer, vill också ut och göre några fler långresor. Ja, nog om det fortsätter att titta in på din fina blogg ha en bra dag mvh från Peter Olofsson!

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Vilket charmigt litet äggskåp. Och så vackra terriner också på din hylla. Dina fönsterspeglar blev bara såååå fina där på väggen också. De ser precis ut som infällda fönster. Ha en underbar ledig helg. Kram kram Paula

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Vi är upe o bloggar du o jag…få se om du är inne hos mig nu..hii..hii..
  Ohh vilket fint ägg skåp, det blev som nytt nu i ditt nya hem, såå piffigt att sätta dit silver kulorna…det är så gulligt med små skåp…jag skulle gärna vilja ha ett jag också..
  Just nu bevakar jag lite saker på Tradear, ujjj, det är farligt att kika där, alltid hittar man nåt som man vill ha, få se om jag vinner budningen, du får höra sen vad det är…
  Ha nu en toppen helg
  Kraam Anette
  P.s det kommer att bli jättefint i ladan…sååå mysigt att ha fester där..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »