nyår

När det var som mörkast…

Så fick jag ett erbjudande som lyfte allt!!

Bilderna är lånade av Petra och Ingela!
Kontaktade Petra och Ingela mig ang, om jag ville vara med i en inrednings bok som de skulle göra. Jag blev så oerhört glad. Allt var rätt så jobbigt under en period i höstas…Jag kämpade varje dag med att inte se på omständigheterna, utan att se att det skulle bli bra, allt skulle lösa sig med husförsäljningen.

Dessutom kände jag mig håglös när jag inte kunde piffa, ändra om och skapa..Detta erbjudandet fick mig verkligen att leva upp, vilken kick, vilken lycka och välsignelse..

Dessutom så var det en bekräftelse på att jag kan, kände mig väldigt grillad av alla hus spekulanter, en del var så oerhört kritiska.. så jag började skapa massa stilleben, sprang runt här och där full av iver,inspiration och lyckorus..Fotade massor..skapade massor..Oj vilken glädje energi kick det blev!!

Tack Petra och Ingela, att få vara med i boken blev ett lyft i mitt liv…

Lite info om boken kommer här!!

Boken kommer att bestå av ca 400 bilder, 8 kapitel, 200 sidor. Formatet på boken kommer att vara samma som Franske stemninger…De bästa av allt enligt mig, är att Boken kommer att vara tryckt på lika fantastiskt papper som franske stemninger.

Jag medverkar i boken med mina bilder tillsammans med flera andra bloggare .

I boken kan man få tips på att förvandla saker från loppis, naturen, gamla saker som man redan har!

Jag väntar med spänning på boken.Den kommer att gå att köpa någon gång i augusti. Den kommer att säljas runt om i webbbutiker, inredningsbutiker i Sverige, Finland och Danmark!

Jag tror verkligen på denna boken..Jag är helt övertygad att vi lantliga Inrednings bloggare har ändrat ”svenssonmännsikan” sätt att tänka..Tja, vi inredningstokiga återbrukare håller ju iallafall i stort sätt alltid på att ta vara på det man har(och loppisfyndade ting) och förvandla det med färg.. Och inredningsbloggarna är ju väldigt välbesökta..Det bästa av allt det finns något för alla..Och inspirationen väcks när man inser att det här har jag råd med..

Så sträck på dig du goa inredningsmännsika..Det vi gör är bra för vårt land..Att ta vara på det man har och återanvända saker är något som är nödvändigt för att återställa balansen i vårt köp och släng samhälle!!

Jag väntar med stooor spänning på boken!! Tacka alla ni goa för era fina hälsningar..Jag har i stort sätt hållt i vitpenseln dygnets alla lediga timmar, så vad jag gjort ska ni få se de kommande inläggen..

Kram Anna

38 Comments

 • VILLA MOA

  Så spännande, ser fram emot att kunna köpa boken. Kan man boka en redan nu?

  Håller helt med dig om att återanvänding är en större tjusning och glädje. Framför allt är det bättre kvalitet på sakerna.

  Giller verkligen din fina blogg. Det blir en favorit hos mig.

  Kram igen!

  Nettan

 • vitating

  Hej Anna!
  Såååkul att vara med i deras bok! Ska bli så kul att se den där boken sedan! Men Anna jag säger det igen, het otroligt sååå fint ert kök har blivit!! Visst är det underbart när man får till det så där så att det känns så rätt! Jag har varit dålig på att kommentera men älskar att se dina inlägg, blir så glad när du har gjort ett nytt!
  Kramar Maria

 • Willewira

  Anna!! Grattis!
  Så roligt att få var med i en bok!!
  Särskilt en som är fokuserad på att skapa. Och visst mår man som bäst när får använda de gåvor som skaparen lagt ner i oss.

  Så är det bara!!

  Gissa vem som ska köpa den boken!?

  Och tänk hur bra allt löste sig till slut… 🙂

  Stora kramen!
  Willewira

 • Tankar tar tid

  Verkligen grattis!!!
  Det måste kännas underbart att bli tillfrågad att vara med i en bok som står för det man brinner för.
  Att det sen kommer vid en tidpunkt i livet när man sviktar gör säkert så att självkänslan stärks och man har lättare att gå vidare.
  Grattis igen!
  Boken kommer säkert att gå åt som ”smör i solsken”.

  Kramar
  Christina

 • Romantiska Hem

  Hejsan Anna!
  Åh så oerhört glad jag är nu!! Ditt inlägg var så vackert och det känns så otroligt fint att det glädjer diug också så mycket! Ja, vi tror också att boken kommer att bli så underbar!! Det känns som om man skulle vilja att den vore på ännu fler sidor för ojojoj om du visste så otroligt mycket vackert du och de andra bloggarna bidragit med!! Blir så glad och inspirirerad bara jag titta på dem! Ha det nu fint min vän! Och du, du är såååå otroligt duktig och har stor talang för detta! Kram Petra

 • MiaMaria

  Hej Anna!

  Oj, så många härliga inlägg du gjort……så vackert ni har det i köket….och vad skönt att fläkten kom på plats….

  Visst ska det bli så kul med denna bok och jag tror att den kommer att sälja stort……

  Ha´en bra torsdag!
  MiaMaria

 • Inspiration i vitt

  Hej gulliga goa Anna,
  vad fint du skriver om hur du mottog erbjudandet av att vara med i projektet,
  vi ville ju verkligen ha med dig och ditt underbara hem.
  Om vi kunde göra dig glad så blir vi glada oxå.
  Kommer i håg vad jobbigt du/ni hade det i höstas och då blir man extra glad om nåt speciellt kommer in i livet.
  Kramar till dig och tack igen för inlägget./Ingela.

 • Marie

  Visst är det spännande med boken, man är ju såååå nyfiken! Vem hade kunnat tro att man skulle hamna i en inredningsbok när man började att blogga, jättekul!
  Du målar och målar Anna, hjälp vad du är flitig!!! Ska bli kul att få se resultatet framöver!

  Många kramar
  Marie

 • Hannis

  Vad du är härlig!
  Visst är det väl så att när det känns som mörkast så dyker det ofta upp nåt som vänder på det hela.
  Så kul att du ska vara med i den berömda boken!!
  Du är ju verkligen en sann inspiration när det gäller att återvinna och skappa vackra saker av loppisprylar!

  Kram Hannis

 • Kamomilla

  Fantastiskt!!! Och vilken energi du har!!! Den boken kommer jag att köpa så fort den kommer ut, om jag så ska åka ända till Sverige för att hämta den!… Men man får ju hoppas den kommer hit också.

 • Kamomilla

  Fantastiskt!!! Och vilken energi du har!!! Den boken kommer jag att köpa så fort den kommer ut, om jag så ska åka ända till Sverige för att hämta den!… Men man får ju hoppas den kommer hit också.

 • meandmyhome

  Jag lade ut boken i min butik igår och har redan fått förhandsbeställningar! Den kommer bli något utöver det vanliga tror jag!! :)Ser verkligen fram emot att se vad du målat – vilken energi du har!!
  Kram!

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ja, det är så spännande med boken! Jag är ju också med, och jag är såå nyfiken!!!

  Vet du, jag kom just tillbaks till jobbet från en snabb lunch-loppis (japp, man är ju lätt skadad haha)
  och jag hittade en glaskonservburk till dig! Har ju letat i veckor men inte sett nån, men idag var jag snabb och ryckte åt mig en till dig 🙂
  Så nu har du både en zinkspann och en glaskonserv liggande i Lilla Blanka-hemmet 😉

  Kraaaaam
  Mia

 • Viveka i Bläckhornet

  Åhh anna så fint du skriver. Och klart att du finns med i boken, skulle blivit förvånad annars. Alla bilder du visar gör mig så glad. det syns att det bor varma och fina människor där 🙂
  Jag längtar sååå efter den boken som kommer att väcka ännu mer inspirationslust.

  Ha det bäst vännen

  kram Viveka

 • Tulipa

  Så roligt!
  jag har hört att du skulle vara med!
  Grattis till det!
  Och det verkade ju komma vid en lämplig tidpunkt då du behövde uppmuntran.

  Allt beröm till dig!
  Tycker du är en riktig inspiration!

  Kram mariette

 • Under en vind

  Ser också fram emot boken, kommer att finnas bilder från mig också i den..kul att den är gjord med bilder tagna av oss ”vanliga” och inte bara såna som arbetar med detta jämt…

  Hoppas att allt är bra med dig! Här är det bara bra, jobbar nu två dagar till sen startar min långa ledighet! Ska bli så skönt!

  Ha en go dag! Kram!

 • gamla skolan

  Stort grattis ! Men jag förstår att dom ville ha dig och ditt vackra hus med , du är jätteduktig !!! och du sprider så mycket inspiration ! Det kommer säkert att bli kanonbra och jag ska absolut köpa boken ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Anonym

  Grattis Anna!

  Vi som har läst din blogg vet ju alla att du kan, underbar förvandling åstadkommer du och du har såå mycket energi.

  Ditt kök är såå fint i förvandling under dina händer.

  Du har så mycket fint vitt porslin och det är såå snyggt att ha det på hyllan som du har det

  Bästaste kramen till dig
  Lena

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !!
  Jag vet, den boken blir något alldeles extra !! Du är ju med…och jag..hii..hii..
  Jag ska också göra ett inlägg om boken hos mig snart, då ska jag visa en liiiten tjuvkik på vad jag har med i boken !!
  Ha det nu så bra vännen
  Kraam Anette

 • Anonym

  Vad roligt och vad glad är för din skull, jag längtar också efter den boken. Jag tror den är fantastisk fin och inspirerande, självklart när du är med i den.

  Kram Pernilla

 • Anonym

  Grattis!! Förstår att detta erbjudande ”lyfte” dig!! Glad för din skull! Låter som en perfekt uppmuntran – när allt var så kämpigt.

  Å den boken ska jag köpa!!

  Kram Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »